SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Över 5.000 besökare samlas för att starta och driva företag!

NyföretagarCentrum ger varje år rådgivning till över 16.000 personer.
Om en vecka öppnar Sveriges största Starta Eget-mässa, Eget Företag, 7-9 november på Stockholmsmässan, Älvsjö. Det är årets stora höjdpunkt för alla företagsamma människor. Redan nu är över 5.000 besökare anmälda, vi vet sen tidigare mässor och enkät in för årets mässa att 50 procent kommer för att starta eget och 35 procent redan driver ett litet företag, resten, 15 procent är studerande och andra besökare.

– Mässan Eget Företag är ett smörgåsbord med all den kunskap och inspiration du behöver som företagare, säger Mats Evergren, eventchef på NyföretagarCentrum.
På mässan finns 100 utställare, viktiga kontakter från företag, myndigheter och organisationer tillsammans med närmare 100 kostnadsfria seminarier.

– Tillsammans med alla fantastiska utställare och besökare – har vi gjort mässan Eget Företag till en svårslagen arena för kunskap, information, nätverkande och kontaktskapande, säger Mats Evergren.

Flera har startat företag ganska nyligen. Passa på att nätverka och ta del av mässerbjudande på varor, tjänster och produkter.

Träffa rådgivare, viktiga myndighetskontakter och svenska nätverk för att starta och driva företag. Gå på lektioner, flera arrangeras på engelska.

Under den första tiden innan försäljningen har kommit igång behöver man ha ett startkapital. Men det är inte alltid sina egna pengar räcker. Då kan man behöva låna pengar, vad finns det för möjligheter och hur tänker banken? Vad finns det för krav och vad ska jag tänka på när jag presenterar företagets affärsplan?

Under mässan finns Svensk Handel på plats med ett e-handelstorg. Tillsammans med partners byggs ett fråge- och experttorg upp för alla som har startat eller funderar på att starta en e-handel.

Mässan Eget Företag 2019
Datum: 7-9 november
Öppettider: Tors-fre 10-17. Lör 10-16
Plats: Stockholmsmässan, Älvsjö, AE-hallen
(Seminarierna startar 30 minuter tidigare)

För mer information, kontakta arrangören, NyföretagarCentrum Sverige:
Mats Evergren, Event- och marknadschef, NyföretagarCentrum Sverige
Tel: 0708-14 44 04. E-post: mats.evergren@nyforetagarcentrum.se

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-18
Lär dig mer om magnetventilerFarlig växthusgas förbjuds i ställverk NYAB utför omfattande muddringsarbetenAntalet nätfiskeattacker ökarNytt samarbete med Svenska Taxiförbundet
2024-04-17
Skapa kompletta robotceller med 3D-CADWTS Machinery ingår partnerskapKomfort och ergonomi med Lännens grävlastare EdmoLift belönas med silver i EcovadisrankningElpriser i realtid när
2024-04-16
Så här kan även du exportera till USATillverkning med hjälp av horisontal-svarvar Skydda fötterna på arbetsplatsen Exakt positionsbestämning Ett nytt användarvänligt fallskydd
2024-04-15
BE Group lanserar Salcos gröna konstruktionsstålUtökad satsning på batteriutvecklingInget mer kvicksilver i offentlig belysningCERTEX hissar världens högsta trävindkraftverkNy era av skärmaskiner
2024-04-12
Varför långsammare stubbfräsar är bättre Tuffa miljöer kräver tuffa märkningarVikten av rätt montering och kapsling av chipÅtervinn dina använda blybatterierNYHET - Blixtljus 1570884