FREDAG 15 DECEMBER 2017

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Årets XL-BYGG leverantör 2017

Årets XL-BYGG leverantör 2017 är V/S/B Västsvensk byggskruv
XL-BYGG´s delägare har röstat och gett ett helhetsbetyg på avtalsleverantörerna med hänsyn till deras leveranssäkerhet, kvalitet, förmågan att stärka konkurrenskraften samt leverantörens vilja och förmåga att genomföra bra kampanjer och/eller events.

Och 2017 bedömdes 16 av XL-BYGG kedjans största och viktigaste avtalsleverantörer. Följande 4 leverantörer fick de högsta betygen av XL-BYGG kedjans delägare och platschefer:

Svenska Fönster
Lindab
Nordic Waterproofing (MATAKI)
V/S/B

Men det kan bara finnas en första plats och den leverantör som fått allra bäst betyg av XL-BYGGs delägare och platschefer …

Motiveringen lyder:

Vinnaren har i många år varit en viktig leverantör i sitt segment till XL-BYGGs delägare. Företaget utvecklas ständigt och de tillhandahåller produkter, service och kunskap i högsta klass. Deras förmåga att vara personliga och professionella samt stor punktlighet vid leveranser och ytterst få restorders uppskattas mycket av både XL-BYGGs personal och kunder. Gott samarbete med innovativ produktutveckling och fokus på kvalitet är ytterligare bidragande orsaker till att V/S/B ännu en gång fått bäst betyg från XL-BYGGs delägare av alla nominerade leverantörer.

Vi gratulerar årets leverantör V/S/B till denna utmärkelse!

Erik Öhlin
Marknadschef
fornamn.efternamn@xlbygg.se
08 - 578 51 600
Annonser