SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Öka din lönsamhet med Hitachi ZX210-7 och ZX225US/USR-7

De nya modellerna förbrukar upp till 11 % mindre bränsle
Hitachi har satt ägare och förare i centrum vid designandet av de senaste Zaxis-7 grävmaskinerna ZX210-7, ZX225US-7 och ZX225USR-7. Genom att kontinuerligt vidareutveckla tidigare generationers maskiner har Hitachi lagt fokus på att förhöja upplevelsen i hytten. Samtidigt ges du som ägare möjlighet att öka vinsterna och sänka kostnaderna med Steg-V-kompatibla maskiner.

Öka vinsten
Hitachi Zaxis-7 grävmaskiner har konstruerats med högsta kvalitet, och ZX210-7, ZX225US-7 och ZX225USR-7 i ny design förbrukar upp till 11 % mindre bränsle än tidigare modeller. Hitachis industriledande hydraulsystem, det nya TRIAS III, säkrar därtill en hög prestationsnivå vid varje användning.

Tack vare Zaxis-7 stora mångsidighet. kan du som ägare dessutom öka din vinst genom att arbeta med flera typer av projekt. En rad specifikationer innebär att ZX210-7, ZX225US-7 och ZX225USR-7 kan möta de krav som ställs på alla olika arbetsplatser, inklusive s.k. monobom och tvådelad bom, samt både lång (LC) och smal (LCN) undervagn för optimal stabilitet och enkel transport.

ZX225US-7 har en klassledande, extra kort svängradie på 1,680 mm och ett schaktblad som tillval. Olika redskap hanteras enkelt via olika redskapslägen i monitorn.

Förbättra förarkomforten
De utomordentligt rymliga ZX210-7, ZX225US-7 och ZX225USR-7 erbjuder föraren en industriledande, första klassens hytt med det bästa vad gäller komfort och kvalitet, såväl som bland de lägsta bullernivåerna på marknaden, och 16 % lägre vibration (ZX210-7) än föregående generation. Hytterna i ZX225US-7 och ZX225USR-7 har 15 cm bredare dörröppning och större innermått med utökat benutrymme för bättre komfort.

Med den nya ergonomiska designen av kontrollpanel och brytare blir manövreringen enkel, och allt inom räckhåll. Med det multifunktionella vredet navigeras menyn snabbt på 8-tums LCD-bildskärmen, och den högupplösta bildskärmen med bländskydd är lätt att tyda. Dessutom erbjuder den uppdaterade layouten en tydlig display och önskvärd funktionalitet – som luftkonditionering, DAB+ radio och Bluetooth®.

Utöka säkerheten
Hitachis nya Zaxis-7 grävmaskiner ger en överlägsen sikt över arbetsplatsen för ökad säkerhet. Den utmärkta sikten stöds av det exceptionella 270-graders

fågelperspektiv som Aerial Angle kamerasystem ger. Sikten framåt har ytterligare förbättrats i ZX225US-7 och ZX225USR-7 genom att fönsterramen har sänkts. Även sikten åt vänster är förbättrad genom att dörrstolpen har flyttats bakåt. Ny arbetsbelysning med LED-lampor och en parallellförd vindrutetorkare med vidgad svepyta ger föraren trygghet att arbeta även under besvärliga förhållanden.

Öka drifttiden
Hitachis nya grävmaskiner har byggts för att hålla, så att du som ägare kan ha full kontroll över dina tillgångar. De har testats noggrant och kontinuerligt på särskilda anläggningar i Japan, i syfte att öka drifttiden markant. Funktioner på ZX210-7 som bredare motorhuv och sidoluckor och ny filterplacering, större trappsteg och motorhuv på ZX225US-7 och ZX225USR-7 ger enklare och snabbare åtkomst för dagliga inspektioner så att driftsstoppstid minskas.

Tillämpa maskinkommunikation
Hitachis kostnadsfria system för fjärrövervakning ger dig som äagare möjlighet att känna full kontroll över såväl fordonspark som arbetsbelastning, med tillgång till viktiga data genom Owner´s Site och ConSite. Båda systemen skickar dagligen driftsdata via GPRS eller satellit från grävmaskinen till Global e-Service. ConSite sammanfattar informationen i ett e-brev en gång i månaden, och ConSite Pocket-appen visar varningar i realtid för potentiella problem.

En unik innovation övervakar kontinuerligt motor- och hydrauloljekvaliteten dygnet runt. Data överförs dagligen via två oljesensorer till Global e-Service, som upptäcker om oljans kvalitet har sjunkit på grund av förorening eller låg viskositet. Detta minskar tiden för underhåll och oförutsedda driftsstopp, och ägaren kan känna sig lugn tack vare schemalagt underhåll och högre återförsäljningsvärde.

Skapa din vision
–Vi är glada över att lansera de senaste grävmaskinerna i Zaxis-7, säger Wilbert Blom, produktchef för Hitachi Construction Machinery (Europa) NV.

–De har designats och konstruerats för att hjälpa förare och ägare att skapa sin vision. Vi vill ge våra kunder möjlighet att ta kontroll över sin värld, inte bara med hjälp av våra produkter, utan också med våra medarbetare, lösningar och tjänster.

Relaterade länkar
Produktsida ZX210-7
Produktsida ZX225-7

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sussie Sörensson
Marknadsansvarig
Marknad och kommunikation
sussie.sorensson@delvator.se
+46702612537

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2021-10-13
Intercut på Blechexpo 26 – 29 oktober 2021Etablerar sig på den svenska marknadenNCC bygger tunnel för skyfall i KöpenhamnHitta bra ergonomi när du jobbar hemifrånTurbo R-Line är här!Läkemedelsrobotar gör entréNy standard för batteri­anläggningar med litium-jonbatterierUtställning om svensk arkitektur och hållbarhetBiogasen kan minska koldioxid­utsläppen inom industrinHöghastighetsfräsmaskinen DATRON MLCube är unik i sin storlekAI och framtidens arbetslivSamrådsstart för reviderad vindbruksplanSelga och Storel blir Rexel
2021-10-12
Correa presenterade två stora nyheter under EMO 2021Ravema tar fram modulbaserad automationslösning!Smart belysning spar energi i hjärnsmart skolaIntegritetsfokuserade annonserings­lösningar är här för att stannaSå ska en grönare verkstadsindustri hjälpa Sverige att nå klimatmålenGötene Ufo lanserar nya skopor
2021-10-11
Ny termiskt ledande plast för krävande applikationerÖgonsäker industriell laser med hög effektComPacT NSX/NSXm en ny generation isolerkapslad effektbrytareFossilfri E-mobilityNy teknik kan göra kropps­arbete 60 procent lättaregop lanserar akrylskivor av 100% återvunnet materialHydroscand utökar sortimentet med flexibel avgasklammerSTIHL lanserar kraftfull topphandssågBRA Bygg partner till WangeskolanInterConsult Sverige sluter samarbetsavtal med Malte Månson VerkstäderAlcros höstnyheter är utvalda för perfektionHiQ etablerar sig i Jönköping
2021-10-08
Här är kreditkortet av 100 procent träFem tips när du väljer avlopp för hög miljöskyddsnivåSäkra framtidens arbetsplats med identitet i centrumFler eldrivna grävmaskiner och lastare från VolvoEngcon förenklar transport och förvaring av tiltrotatorerEyetron lanserar inom kort sin säkerhetsproduktVärldens smartaste mobila B2B-projektor?Power expanderar lager i SkillingarydNy dalakraft till föreningslivetVästerbotten gör kompetens­inventeringSTIHL lanserar röjsågen FS 561Kopplar samman Betong och AI
2021-10-07
Rörkopplingar i tekno­polymerSpeciallösning för Med Tech!Varmluftspistoler för krympslangFortsatt medvind för laddnätverket ChargePointSkanska väljer innerväggar från Xella till NatriumSkapa affärer av insamlad data - steg för steg Bjelin ställer om till grön elHur väljer man rätt processvärmare?Solcellsparken är nu på plats på taketNy generation elektriska motviktstruckarEngcon öppnar webbshopMaximera drifttiden med Hitachi ZX160-7 och ZX180-7
2021-10-06
Från siktdukar till elcentraler - en 127-årig historiaScania satsar på grönare ITIp-klassade snabb­kontakter för tuffa miljöerVårt kvalitetsarbete tar aldrig pausÅterbrukad plåt gör entré inom rymdforskningenYoung Entrepreneurs Challenge 2021 i Europa