SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Äntligen dags för VA-mässan 2022

Den 29–31 mars arrangeras VA-mässan på Elmia i Jönköping
Här visar ledande aktörer inom VA-sektorn sina senaste nyheter och de mest intressanta innovationerna för en mer hållbar framtid.

Äntligen är det dags igen att träffas på VA-branschens starkaste arena. Det är på VA-mässan som branschen träffar sina leverantörer, får ny kunskap och inspireras av innovativa lösningar. VA-mässan är med andra ord mässan för branschen – och samhället.

Frågor som stabil försörjning av samhällsviktiga resurser, hållbara innovationer och framtidens lösningar står i fokus. För att dessa innovationer ska bli verklighet behöver branschen träffas och dela erfarenheter med varandra – därför är VA-mässan en angelägenhet för alla som jobbar inom VA-sektorn.

Framtidens lösningar och innovationer får extra uppmärksamhet i det öppna scenprogrammet på Innovationsscenen i hall B. Här blandas det absolut senaste från branschen i form av panelsamtal, debatter och korta presentationer från innovationsbolag och utställare. Programmet på Innovationsscenen är framtaget i nära samarbete med WIN Water.

– Det är verkligen en förmån för oss på WIN Water att tillsammans med VA-mässan kunna sätta agendan för framtiden. Vi kommer att ta upp brännande heta ämnen för såväl i dag som för i morgon. WIN Water jobbar med innovativa bolag och kan därför ligga ett halvt steg före övriga i branschen, det gör att vi sitter inne med en rätt så bra kristallkula, säger Maria Sätherström Lantz, vd för innovationsplattformen WIN, där WIN Water ingår.

Detta händer på VA-mässan 2022:

• I det öppna programmet på Innovationsscenenstår innovationer i fokus med det absolut senaste från branschen. Programmet pågår under mässans alla dagar och det är kostnadsfritt och ingen föranmälan krävs.

• På Innovationstorget i anslutning till Innovationsscenen ställer några av branschens mest innovativa företag ut – från start ups till scale ups – och visar framtidens lösningar inom ett brett spektrum av områden.

• I det dagliga Seminarieprogrammetpresenterar branschens experter, myndigheter och föreningar aktuella frågor och ämnen. Seminarieprogrammet är framtaget i samarbete med Föreningen Vatten, VA-guiden, Havs- och vattenmyndigheten, SSTT och VA-tidskriften Cirkulation. Föranmälan krävs för att ta del av programmet.

Ackreditera dig här

Alla programpunkter i scenprogrammet hittar du här

Här kan du se hela seminarieprogrammet

För mer information, kontakta:
Linda Aspsjö, kommunikationsansvarig, VA-mässan
E-post: linda.aspsjo@elmia.se
Telefon: +46 36 15 21 15
Kontaktinformation
Postadress
Mäss­vägen 12
55454 Jönköping
Besöksadress
Elmia­vägen 11
55454 Jönköping
Region
Jönköping
Jönköpings län
Sverige
Organisationsnummer:
556354-2413
Grundat: 1989
Anställda: 78
Om Elmia

Elmia AB är ett av Nordens ledande mässföretag och arrangerar årligen olika mässor inom en rad affärsområden, inklusive konferenser, kongresser och event.

Som mötesplats har Elmia en offensiv position - mitt bland människor och företag som antingen har eller söker nya idéer, produkter och tjänster.

Vi nöjer oss inte med att bara vara uppdaterade med allt som händer i din bransch.

Vi vill inspirera, sporra och driva på utvecklingen. Räkna med Elmia som en aktiv partner i din värld.

Kontakter

Lotta Frenssen
+46 36 15 20 38

Filmer

Hur hittar jag nya kontakter inom tillverkningsindustrin?

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-10
Proton Technology blir nu Cotec LabsFem skäl att automat­isera avtalsskrivandetFortsatt låg IPO-aktivitet i Sverige och globaltHur påverkar kontoret fysisk och mental hälsaDoxas styrelseordförande avböjer omval
2024-04-09
Upptäcka blixtsnabbt av­vikelser i era mätresultatTotal kabel- och kabelkedjelösningProblemfria timmar i nya hybridgrävarenLesjöfors först med SBTi-godkända klimatmålNytt från HEIDENHAIN
2024-04-08
Tre starka varumärken Nyhet! ENUX NordicMiljövänligt byggmaterial kan vinna forsknings-SMNu bildas Nordens ledande expert BOLIST Byggstart är tillbaka
2024-04-04
Officiell återförsäljare av RotoclearXometry Förbättrar med Xometry.ProSG Maskin firar 60 årHMS Networks och Red Lion Controls samarbetarÖver 54 miljarder cookies på dark web
2024-04-03
Samarbetet Clip-Lok SimPak och Wing Lift™Hallå där Jens KjellssonDen osynliga hjälten Välj rätt grävskopa AMIC Group förvärvar Tramo ETV och Unitrafo