TORSDAG 17 JANUARI 2019

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Appen som ger koll på ditt avloppssystem

Att ha enskilt avlopp – till skillnad från att vara ansluten till kommunens avlopp – har länge varit onödigt krångligt.
Vi på BAGA Water Technology har nu tagit fram en kund-app som gör det hela mycket enklare.

Sedan 2009 har BAGA levererat anläggningar med mobilt larm. Kunderna får SMS om behov av påfyllning av flockningsmedel behövs eller om någon pump eller givare inte längre fungerar. Det har nu samlats i en kund-app med många andra funktioner än bara larm.

Guide och stöd

Med BAGAs nya app blir du som kund meddelad via notiser om något behöver åtgärdas eller bytas. Du får direktkontakt med företaget och kan ställa frågor. BAGA gör en årlig kontroll och ger dig tillgång till protokoll som smidigt går att skicka vidare till miljökontoret via appen.

Meningen är att det ska underlätta för dig som kund att ha allt samlat digitalt – all dokumentation och historik finns på ett ställe.

– Även om det fortfarande innebär ett större ansvar att ha enskilt avlopp så suddar vi på det här sättet ut gränsen mellan kommunalt VA och eget VA. Vi står för service och support så att kunden kan koppla av, konstaterar Patrik Ellis, affärsutvecklare på BAGA.

Hur installera?

Börja med att ladda ner appen från App store eller Google play. Sök efter ”BAGA support”. För att skapa konto behöver du ange ditt SIM- kortnummer, anläggnings-nummer och kundnummer. Kontakta support@baga.se om du har frågor i ärendet.

OBS! När du har laddat ner appen så ersätter den SMS-funktionen. Ovanstående gäller för BAGAs alla avtalskunder, även de som inte har SMS-funktion.


För ytterligare information: kontakta katarina.ketzenius@baga.se

Baga Water Technology AB

2019-01-11
Marcus Nilsson blir ny affärsområdeschef för Veidekke AnläggningMidsona ställer om till fossilfria transporter med Transportinitiativet
2019-01-10
En värdefull regel för att välja rätt fräsverktygKasta loss för vridspjällsventilen GEMÜ 480 VictoriaTänk smart använd HARTKlaravik når ny milstolpe: auktioner för över en miljard under 2018Återvinningsföretaget Remeo går i bräschen för cirkulär ekonomiPorttelefonen är bara början på våra smarta hem Castellum uppför ny anläggning för Mekonomen i MalmöCES 2019: BMW visar upp den dolda tekniken i framtidens interiörOptidev bakom tekniken för PostNords SameDayKeyMan bland Sveriges mest framgångsrika företagPensionärer är de företagare som håller landsbygden vid livIT-bolaget expanderar i Uppsala med ny våningPiteEnergi skapar förutsättningar för ett smartare PiteåStor invigning i GällivareSara Brandt blir ny vice vd på Almi FöretagspartnerSågen som inte darrar av att anta en utmaningActibump framgångsrikt i Australien Ny VD ska vidareutveckla ProcuratorVolkswagen bildar nytt företag inom grön el och laddningslösningar
2019-01-09
Dubbelt jubileum i Swecons utrustningsverkstad i Eskilstuna Bin-picking direkt från pall med PhotoneoNästa steg inom affärsutveckling: digital transformation med människan i centrumBAGA på VA Tour Sweden 2019Låsbart smörjmunstyckeUtökat urval av manöverdon och diametermått för reglerventil GEMÜ 567 BioStar controlHjälper proffsbyggare med utbildning!Bridgestones bästa år som leverantör av originaldelar Ny axialfläkt utvecklat för tuffa applikationsförhållanden i kyltornNya Opel Zafira Life sätter ny standard i klassen33 procent fler uppkopplade prylar 2018Kramp och Söderberg & Haak utvecklar sitt samarbeteJaguaren släpps lös i HalmstadEnergikrav på byggnader kan strida mot klimatlagenElbilen är klimatsmart - åtminstone på lång siktInternationellt samarbete gör Derome starkareScantruck får nytt agentur för amerikanska saxliftarLG berättar om ett bättre liv med hjälp av AI under CES 2019-keynotePressinbjudan: Jordbruksverkets livsmedelsseminarium om hållbar lönsamhetFastighetsmäklarkedjan HusmanHagberg flyttar in i Jönköping.Fredrik Johanson lämnar VD-rollen inom Woody BygghandelÄr VR-headsets och AR-glasögon nästa teknikskifte för hjälpmedel?
2019-01-08
Besiktningstekniker till Opus Bilprovning i BoråsVolvo Cars satte nytt försäljningsrekord 2018; nådde milstolpen 600 000 sålda bilarmySwecon gör maskinägandet lättare hos BellmansNu tar vi nästa stegFörsta lastbilen har rullat igenom APM Terminals nya självservice portLars Westman blir ny affärsområdeschef för RO-Gruppen i StockholmTestbädd ger ringar på vattnet för energiforskningen på ChalmersSvevia växer i Skåne - köper AB Bröderna HallSmart City Sweden plattformen är redo att dras igångEva Kimborn Heivert utsedd till ny VD för Circle K Sverige ABVi testar Framtidens rekrytering och klipper CV:tBristvätten bidrog med 1,9 miljoner kronor till BrisSpänningsfylld världspremiär: Volkswagen visar mobil laddningsstation för elbilarPunktligare avgångar för en attraktiv järnväg Nu är Energikontor Väst en del av InnovatumNy förhandlingschef för LivsmedelsföretagenFörvärv inom industri stärker Assemblin i norrExtend hjälper Altered spara vatten i hela världenMiljoner till ny metod att identifiera växtplankton
Annonser