SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Diac satsar på framtiden

Diac satsar nu på framtiden och investerar i en ny Fiberlaser av märket Platino Fiber 1530.
Den kommer att installeras under januari 2020 och ersätter då den tidigare laser som vi har haft.

Investeringen skapar nya möjligheter i att effektivt bearbeta och laserskära plåt och ger oss möjlighet att skära i material och dimensioner som vi tidigare inte har haft möjlighet till.

Om Diac Metal AB

Diac startade 1973 och är familjeägt. Diac har erfarenhet, kompetens och resurser som omfattar hela kedjan från råämne till färdig produkt levererad till slutkund.

Vår egen verkstad, på 6 000 m2, är försedd med bl.a laserskärmaskin, kantpressar, svetsrobotar, kapmaskiner, monterings-avdelningar, lagerutrymmen mm samt en modern miljövänlig pulverlackerings-avdelning.
Kontaktinformation
Postadress
Momarken 7
55650 Jönköping
Besöksadress
Momarken 7
55650 Jönköping
Region
Jönköping
Jönköpings län
Sverige
Organisationsnummer:
556192-8622
Grundat: 1973
Anställda: 27
Diac är ett familjeägt bolag med lång erfarenhet av att hjälpa våra kunder med utveckling och tillverkning. Vi bidrar med kompetens och resurser som omfattar hela kedjan från kunds skiss till färdig produkt levererad till slutkund.

Vår egen verkstad, på 6 000 m2, är försedd med bl.a laserskärmaskin, kantpressar, svetsrobotar, kapmaskiner, monterings-avdelning, lagerutrymmen mm samt en modern miljövänlig pulverlackerings-avdelning. Detta ger oss möjlighet att lösa samtliga behov våra kunder har och bidrar till att vi har kontroll över hela tillverkningen.

Vi är experter på specialtillverkade produkter där vi tillsammans med dig som kund hittar den bästa och effektivaste lösningen. Kanske har du en skiss, eller ibland bara en idé, kring hur du tänkt dig din produkt. Oavsett hur långt du kommit i processen är Diac Metal en partner att lita på. Med all kompetens samlad under ett tak, har vi en mycket nära dialog med dig som kund.
Vi är gärna med i kunders projekt så tidigt som möjligt så att vi kan bidra med all den erfarenhet och kompetens som finns i företaget.

Välkommen att kontakta oss!

Certifieringar

ISO 14001:2004 – ISO 9001:2008

Kontakter

Fredrik Ottosson
036-367866

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-15
Träffa oss på Nordbygg! Magnus Ericsson, SwerockToppkvalitativa grävlastare från Lännen
2024-04-12
Varför långsammare stubbfräsar är bättre Tuffa miljöer kräver tuffa märkningarVikten av rätt montering och kapsling av chipÅtervinn dina använda blybatterierNYHET - Blixtljus 1570884
2024-04-11
Boxon i förarsätet Ständig incidenthante­ring och dåligt samarbete Kvantgenombrott 5G-router med inbyggt SIM-kortTransportfirma leder MC-återförsäljare till Europa
2024-04-10
4 fördelar med Maskinera auktionsförsäljningFördelar och funktioner för det nya vajersystemetSeiferts avfuktareNy STIHL produktions­anläggning i RumänienDåligt förberedda och övermodiga
2024-04-09
Upptäcka blixtsnabbt av­vikelser i era mätresultatTotal kabel- och kabelkedjelösningProblemfria timmar i nya hybridgrävarenLesjöfors först med SBTi-godkända klimatmålNytt från HEIDENHAIN