LÖRDAG 17 FEBRUARI 2018

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

ABS Wheels är ny förmånspartner till ledande vägassistansoperatör

Assistansbolaget är en av marknadens största vägassistansoperatörer med kunder i Sverige och Norge
Assistansbolaget värnar om sina kunder och storsatsar nu på exklusiva förmåner där ABS Wheels är en av de utvalda samarbetsparterna.

Assistansbolaget är en av marknadens största vägassistansoperatörer med kunder i Sverige och Norge – alla med en gemensam nämnare – att de önskar trygghet på vägen. Här står digitalisering och ny teknik i centrum när de varje dag arbetar för att ge sina kunder den bästa möjliga servicen.

-Vi är glada över att Assistansbolaget gett oss förtroendet att hjälpa deras kunder med valet av däck och fälg, säger Andie Lahdo, ABS Wheels VD.

Assistansbolagets förmånsprogram är skapat för att ge deras kunder ett extra mervärde i sin försäkring.

-Det här är ett steg framåt mot målet att bli Nordens största fälg och däck aktör. Det här är ett av de tusen stegen menar ABS Wheels marknadschef, Jorge Castro.

Assistansbolagetsvägassistansförsäkring är personlig, det betyder att du får hjälp oavsett om du kör din egen bil, vännens bil eller en hyrbil på semestern. De arbetar dygnet runt, året om med beredskap att hjälpa dig med hela ditt räddningsuppdrag. Oavsett om du råkar ut för en olycka eller om bilen inte startar på morgonen ser Assistansbolaget till att du snabbt och enkelt når din destination. Försäkringen gäller i Europa – alltid med 0 kr i självrisk

Assistansbolagets räddningscentral har mer än 50 års erfarenhet av vägassistans och deras erfarna assistans koordinatorer sitter beredda dygnet runt, året om för att garantera snabb och effektiv hjälp – oavsett var i Europa du befinner dig, i 9 fall av 10 är de på plats inom en timme.

Jorge Castro
Marknadschef
jorge@abswheels.se
+46(0)700185336
2018-02-15
Fortsatt stark passagerartillväxt gav rekordårRenault och GreenMobility ingår internationellt samarbetsavtalHållbart resande med elbussarKomatsu ställer ut på Intermat 2018Vägledning för underhåll i elnätNy miljöutbildning på distansSöderberg & Partners investerar i Learnster300 tjejer visade intresse för DeromeNytt samarbete på fasadmarknadenTvå nya chefer på Umeå kommunStora teknikutmaningen är tillbakaVärldens största initiativ för crowd-investering inom solenergiIKEA IT besöker högskolan – vill samverka om innovationSwedfund stärker stödet till små och medelstora företag i östra och västra AfrikaHur mäter man sin elanvändning?Lerumselever blev behöriga till gymnasiet på ett årStarkt logistikläge satsar på hållbart kluster Från traditionell mekanisk verkstad till leverantör för flygindustrinCaverion rekryterar Daniel Backman till Syd/Väst - ny regionchef från februari
2018-02-14
SSAB Borlänge uppgraderar onlineövervakning i varmvalsverket till Intellinova Parallel ENSTOREBRO och SMT ny återförsäljare för SPINNER Werkzeugmaschinen GmbH.Två helt nya MOTOMAN® målningsrobotarMOHV stärker sin organisation och satsar vidareTitania Bygger 500 bostäder i Hallunda Gård.5G för industrin, när kommer det i verkligheten?Navigator expanderar med tre nya medarbetareNu bygger vi 57 hyreslägenheter i kv Kronborg, MalmöSvevia bygger nya Kronholmskajen i HärnösandHelt nya BMW X4Automatiskt montage av ändhylsor även utan tryckluftStarta hjärtan med hjälp av drönare!
Annonser