TISDAG 11 DECEMBER 2018

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Academic Work prisas för bästa försäljnings- och marknadsorganisation

I torsdags prisades Academic Work för sitt framgångsrika försäljnings- och marknadsarbete under Sales Award Gala i Annexet i Stockholm.
Första pris mottogs i kategorin ”Årets B2B Commercial Excellence Company 2018” som delas ut av ProSales Institute i syfte att lyfta fram föredömliga insatser i svenskt näringsliv.

“Vinnaren i kategorin Årets B2B Commercial Excellence Company 2018 är ett skolboksexempel på att framgångsrikt kombinera en entreprenörsdriven kultur med en disciplinerad måluppföljning. År efter år har detta företag återuppfunnit sig själva med innovativa lösningar som ger kunderna ökat värde och utvecklar branschen i stort. Resultatet har inte låtit vänta på sig. De senaste 5 åren har detta företag plockat marknadsandelar från branschkollegorna varje kvartal. Årets vinnare är en sann förebild för hur man förenar utvecklingsorientering med disciplinerat sälj- och marknadsarbete”, så löd juryns motivering.

– Vi är otroligt stolta över vinsten och ser det som ett kvitto på att det vi gör är mer än bra! Vi har ett stort fokus på att hela tiden hitta nya vägar för att hjälpa våra kunder med kompetensförsörjning av young professionals. Priset är en hyllning till våra medarbetare som visar ett enormt engagemang för att utveckla våra kunder, säger Jimmy Söderström, Head of Sales på Academic Work.

Sales Award Gala är en del av den årliga konferensen The Sales Conference som arrangeras av ProSales Institute. Under galan hyllas företag och individer som bidrar till Sveriges tillväxt och nationella framgång. Priset ”Årets B2B Commercial Excellence Company” delas ut till ett företag som har utvecklat en lönsam kommersiell modell där man inkluderar och bedriver försäljning och marknadsföring på ett innovativt och kundorienterat sätt.

– Vi vill vara varje kunds förstahandsval, och för att bli det måste vi ha en resultatdriven säljkår och en marknadsavdelning i framkant som hela tiden jobbar för att kunna erbjuda det våra kunder efterfrågar. Vi tror på ett tätt samarbete mellan marknad och säljavdelningen inte bara i kommunikation mot kund utan också i rekryteringsprocessen av nya säljare. Tack vare en etablerad försäljningsprocess och gedigna utbildningsprogram har vi idag branschens bredaste kundbas, säger Jimmy.

ProSales Institute är ett forsknings- och managementkonsultbolag specialiserade på B2B- försäljning och marknadsföring. Med utgångspunkt i forskning hjälper ProSales företag att skapa lönsam och långsiktigt hållbar organisk tillväxt.
2018-12-06
Consids leveranskvalitet i topp enligt kundernaHelt nya Toyota RAV4 beställningsbar i SverigeMöt Bill Gates Factfullness-hjältinna: Anna Rosling Rönnlund på Stora Infradagen den 25 januari50 biogasdrivna Mercedes-Benz till Stockholms sophämtningFlest elbränder i äldre bostäderStockholm först ut i Sverige med fossilfria hemleveranserFord presenterar lösning som förutser var trafikolyckor kan inträffaSolel i bussbatterier kapar topparna och gör elnätet smartareEva Persson Fondak får forskningsbidragStefan Gesing utsedd till ny CFO på GROHEMått på cirkularitet testat på produkterMakita lanserar en ny borrskruvdragare och en ny slagborrmaskin på 18V
2018-12-05
Fingerfärdiga räknare från KüblerSkanska säljer utvecklingsprojektet Bergskvadraten i NorrköpingKabelindustrin stärks i nytt samarbeteSvensk försäljningsstart för nya Toyota Corolla Energieffektiva fläktar för kylkabinett på stormarknaderHögskolan ska kompetensutveckla specialister i basindustrinIKEA belönar medarbetare med en miljard kr10% av veckans vara till Rädda Barnen fram till julAutoexperten Sverige AB och KG Knutsson Verkstad AB blir medlemmar i MRFMatpriserna måste höjas med minst 5 procent för att hantera konsekvenserna av sommarens torkaSå påverkar sjöfarten ÖstersjönMigrationsverket hindrar ABB-ingenjören Ali Omumi från att komma tillbaka till SverigeKONE tecknar nytt avtal med Sveriges största fastighetsbolagMälarenergi certifierade på nytt inom Schysst elhandelMeningsfullt arbete och innovation ger Väderstad toppbetygExperten tipsar, så får du ett hållbart företag 2019Så fungerar digital förmedling av maskin- och transporttjänsterPressinbjudan: KTH-studenter har skapat robot som tar lyrorJaguar I-PACE - Årets Elbil 2018 Sh bygg passerar en miljard kronor i omsättning
2018-12-04
ABB fortsätter expansionen inom Gör-det-själv-marknadenCNC Software lanserar ny hemsida för Mastercam-användare Midroc förvärvar företag inom instrumentmontagePanasonic lanserar nya robusta 4K-displayer i storformatultraFLOW – Snabbkopplingen för vätskekylning till kraftelektronikNCC bygger om olycksdrabbad väg för närmare en halv miljardInnovativ Pennförpackning För Mångsidig PackningsproduktÅrets julgåva till naturenKartläggning av drivmedel i Sveriges kommuner: få privatägda elbilar Träffa CaCharge på Evolve ArenaEC-fläktar som styrs via MODBUS kan på sikt bli självlärandeINGO har öppnat ny automatstation i ArvikaWürth ökar tillgängligheten och servicen till kunderna – lanserar ny säljkanalDAF har hittat den äldsta DAF-lastbil som fortfarande är i drift kommersielltSå här förbereder du en stålyta för målning eller lackering på bästa sätt!VBN Components fick tyskt innovationsprisSEKs medarbetare Joakim Grafström tilldelades Elsäkerhetspriset 2018Nytt reningsverk ger bättre hälsa för befolkningen i Bolivia
2018-12-03
LMT Group stärker sin plattform – förvärvar PLM GroupVolvo Car Sverige stärker ställningarna i novemberSiemens levererar flytande kraftverkKorrigerad räckvidd och ändrat namn – Kia e-NiroReact Risk Advisory expanderar till BaltikumFinska seniorer testade prototyperebm-papst tar GreenTech till en ny nivå och lanserar GreenIntelligenceDe Sydsvenska hamnarna – Viktiga för hela Sveriges näringslivFredrik Häggström utses till ny VD för Elektrosignal InfraNu öppnar förhandsbokningen av elbilen BMW iX3Interroll presenterar ny matning till företagets Crossbelt SorterÅrets största motorhändelse bjuder återigen på tre mässor under samma tak!
Annonser