SÖNDAG 26 MAJ 2019

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Academic Work prisas för bästa försäljnings- och marknadsorganisation

I torsdags prisades Academic Work för sitt framgångsrika försäljnings- och marknadsarbete under Sales Award Gala i Annexet i Stockholm.
Första pris mottogs i kategorin ”Årets B2B Commercial Excellence Company 2018” som delas ut av ProSales Institute i syfte att lyfta fram föredömliga insatser i svenskt näringsliv.

“Vinnaren i kategorin Årets B2B Commercial Excellence Company 2018 är ett skolboksexempel på att framgångsrikt kombinera en entreprenörsdriven kultur med en disciplinerad måluppföljning. År efter år har detta företag återuppfunnit sig själva med innovativa lösningar som ger kunderna ökat värde och utvecklar branschen i stort. Resultatet har inte låtit vänta på sig. De senaste 5 åren har detta företag plockat marknadsandelar från branschkollegorna varje kvartal. Årets vinnare är en sann förebild för hur man förenar utvecklingsorientering med disciplinerat sälj- och marknadsarbete”, så löd juryns motivering.

– Vi är otroligt stolta över vinsten och ser det som ett kvitto på att det vi gör är mer än bra! Vi har ett stort fokus på att hela tiden hitta nya vägar för att hjälpa våra kunder med kompetensförsörjning av young professionals. Priset är en hyllning till våra medarbetare som visar ett enormt engagemang för att utveckla våra kunder, säger Jimmy Söderström, Head of Sales på Academic Work.

Sales Award Gala är en del av den årliga konferensen The Sales Conference som arrangeras av ProSales Institute. Under galan hyllas företag och individer som bidrar till Sveriges tillväxt och nationella framgång. Priset ”Årets B2B Commercial Excellence Company” delas ut till ett företag som har utvecklat en lönsam kommersiell modell där man inkluderar och bedriver försäljning och marknadsföring på ett innovativt och kundorienterat sätt.

– Vi vill vara varje kunds förstahandsval, och för att bli det måste vi ha en resultatdriven säljkår och en marknadsavdelning i framkant som hela tiden jobbar för att kunna erbjuda det våra kunder efterfrågar. Vi tror på ett tätt samarbete mellan marknad och säljavdelningen inte bara i kommunikation mot kund utan också i rekryteringsprocessen av nya säljare. Tack vare en etablerad försäljningsprocess och gedigna utbildningsprogram har vi idag branschens bredaste kundbas, säger Jimmy.

ProSales Institute är ett forsknings- och managementkonsultbolag specialiserade på B2B- försäljning och marknadsföring. Med utgångspunkt i forskning hjälper ProSales företag att skapa lönsam och långsiktigt hållbar organisk tillväxt.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2019-05-21
Redskaparna premiärvisar stödkantläggare på MaskinExpoNytt sortiment av diamantklingor hjälper dig att kapa som en superhjälte och känna dig oövervinnerlig! Världspremiär för självkörande lastbil – med belysning från StrandsUtvecklare växlar upp med ny serie cylindriska kugghjul av plast Astra Hybrid från Idromatic ger högtryck och ånga på MaskinExpoCatrinelunds Gård går på djupet med gps-lösningar från Ag LeaderMagnus Hall ny ordförande för Eurelectric100 procent koldioxidfritt i alla större norska städer​Finjas golv ger elever en stabil grund att stå påRobot med känsla för skrotHastig ökning av gastankstationer för tung trafik i SverigeEnergiEngagemangs VD utsedd till årets företagarePiteå kommun satsar på elbussar
2019-05-20
CompuLab presenterar UCM-iMX8M-Mini Hemma hos Värmlands största spannmålsbondeVi hjälper Vitacon att hjälpa urinblåsepatienter.Ny online-auktion med Hilco IndustrialOEM Automatic presenterar världens första SIL 2/PLd radarsystemMatavfall lyfter flyget i ÖstersundDHL Express lanserar sin första regelbundna helautomatiska och intelligenta leveransservice via drönare i KinaSuccé-helg hos Märsta Förenade 4-5/5Andelen fossilt minskar i transportsektorn Tänker JAFO på miljön?Hon blir regionchef för Wästbygg AB i StockholmKompakta centrifugalfläktar för ventilationssystem med krav på höga tryck Power Circle i Almedalen​Mählers lanserar kraftfull sopvals för lastbil och hjullastare“Vi måste alltid kunna hålla oss rullande”Swegon vinner Stora Inneklimatpriset 2018 Schneider Electric går in som partner i ny centrumbildning - KTH Live-In LabNy försäljningschef för Purus SverigeRookie-VM och Champions Trophy i extremsporten Timbersports Profibus PA till Profinet
2019-05-17
Global hållbarhetssuccé besöker EmpackAffischer i egen design hos SkyltmaxSveriges ledande fönstertillverkare Elitfönster använder TOUGHBOOK för smidigare lagerhanteringLantmännens spannmålsanläggning i Hargshamn är invigdJohan Söderström utsedd till Europachef för Power GridsSTEMMER IMAGING AG firar framgångsrik debut på Deutche Börse inom marknadssegmentet Prime StandartLekang Group utser Logent till nordisk partner för Inbound Transport Management Global Safety DayRusning efter nya motorsågen MS 500iKlätterteknik investerar i fritid Stölder på byggarbetsplatser har ökat med 60 procentAnslut kablar upp 185 mm2 med Power-Turn-anslutningFord Mustang firar 55 år som nummer ett Samarbete med Citroën i samband med deras 100-årsjubileum för att leverera självkörande elektrisk mobilitet Comfort-bolaget Wiiks Rör i Storvik – utsedd till Sveriges bästa VVS-företag!Starka resultat under första kvartalet i Schneider Sustainability ImpactIKEA går med i Solelkommissionen Förvaltning av elnätstillgångarScandbio förhandlar om upphörd verksamhet vid fabriken i VaggerydHöga personalkostnader en stor utmaningLivsmedelsindustrins fem viktigaste frågor inför EU-valetNy VD och koncernchef i GAROPeter Flyckt tillträder som ny vd för Midroc MechanicalNytt samarbete mellan Funkwerk och Malux har etableratsAssemblin bakom unik cleantechanläggningInternationell gruvkonferens till SkellefteåHydroscand finansierar en bättre IT-miljö för elever i Sydafrika
2019-05-16
Wåhlins Skärteknik AB investerar i en laserskärmaskin från Bystronic.Nu rullar den självkörande lastbilen på allmän väg
Annonser