ONSDAG 20 MARS 2019

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Affärsinriktad VD till Zert AB

Expansion är vårt nästa steg.
Vad är ditt? Låt oss kort beskriva läget och hoppas att det väcker ditt intresse.

Zert har gjort en resa från konsultbolag till mjukvarubolag. Vi har idag tre egenutvecklade produkter som ligger i teknisk framkant, samtliga byggda med kunden i fokus. Nu är tiden inne att växla upp och ta ett större grepp om marknaden inom vår nisch och även lyfta blicken internationellt.

Företaget grundades i Lycksele och sen några år har vi även kontor i Umeå. Vi är sex medarbetare som trivs ihop och hjälps åt i vår strävan att utveckla företaget. Vår medvetna och framgångsrika strategi har varit att satsa på vår kärnkompetens och lägga ut övriga funktioner på partners, t.ex. IT-drift och administration.

Zert är ett stabilt, välskött och lönsamt företag och vi är stolta över utvecklingen mot mjukvarubolag. Vår utmaning är att utveckla affärsmodellen med repetitiva intäkter och stegra tillväxttakten. Denna spännande utmaning erbjuder vi vår nästa VD.

Är det du?

I så fall är du väl rustad med erfarenhet av att leda och utveckla affärsverksamhet både vad gäller produktutveckling och kommersiell tillväxt. Eftersom Zert är ett relativt litet företag är det viktigt att du trivs i en både strategisk och operativ roll inom försäljning med kundkontakter och allt övrigt som rör marknadsbearbetning. Många av våra kunder är tillverkningsindustrier så insikter från den världen är en tillgång. VD-rollen innebär ett ekonomiskt och legalt ansvar som vi gärna ser att du har erfarenhet av.

Trovärdighet, kvalitet och effektivitet är högsta prioritet i Zerts verksamhet. Känner du igen dig i dessa kärnvärden så är chansen stor att vi kommer att trivas ihop. Vi välkomnar dig som vill leda vår expansion och utvecklas tillsammans med oss!

Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Vi samarbetar med Nyckelkompetens. Kontakta gärna rekryteringskonsult Catharina Hörnfeldt på 070-244 81 86 om det här känns spännande och du vill veta mer. Intervjuer sker löpande, så ansök gärna så snart som möjligt via nyckelkompetens.se och allra senast 2019-01-27.
2019-03-15
Ekolog får Umeå kommuns vetenskapliga pris 2019GKN ledde delegation från SAI i Sveriges riksdagMOHV Halmstad är Årets KontorTeracom har slutfört förvärvet av Net1
2019-03-14
Vikten av att gå en plastsvetsutbildning hos GPAArval: Stark organisk tillväxt 2018Vi vill effektivisera byggbranschenNy simulator prövar trafikmiljö för fotgängareNy antenn för snabbare fordonsroutrarDen medvetna maskinenNya program och ett nytt, unikt utbildningskoncept i Högskolan i Halmstads utbud nästa år HiKOKI satsar vidare på kraft och ergonomiMakita lanserar batteridriven 12V luftpump triflex® R 3D-kabelkedja för robotapplikationerStora Enso investerar S:t Eriks hållbara Ecofog – en del av Årets Bygge 2019?NCC bygger 111 lägenheter åt Riksbyggen i Täby ParkHenkels process hjälper ölfatstillverkare höja produktkvaliteten.Nytt techbolag ska dubblera värdet på Sveriges fastighetsbeståndFounders Alliance har glädjen att presentera finalisterna till Årets Unga Entreprenör 2019Laddbox på köpet vid beställning av elbil – laddar 80 procent snabbare än standardladdningKGK Workshop erbjuder renare luft på jobbetCancerframkallande rök ignoreras på arbetsplatserNy marknads- och kommunikationschef på Schneider Electric i Sverige
2019-03-13
Tioårsjubilerande SMV Verktyg växer Den industrialiserade världen står inför en akut brist på arbetskraftBesiktningstekniker till Opus i KumlaNytt ABK-supplement för smidigare och tydligare Construction Management-upphandlingarLimac FormPlast slår ett slag för miljösmarta och närproducerade plastprodukterCamfils luftfilter från Trosa - globala på ISH Frankfurt 2019Volkswagen-koncernen planerar för 22 miljoner elbilar på tio årGrönt ljus för självkörande transporter på allmän vägFull fart framåt!Makita lanserar 2 st 18V värmejackor​Omställning Energisverige på årets Power Circle Summit – Är det evolution eller revolution som gäller?Märsta Förenade vill inte vara en del av dödsstatistiken! Engcon lanserar ny serie lågflödeskrävande markvibratorer för grävmaskiner – kan drivas via tiltrotatornNy generation batterier optimerar trädgårdssysslornaNya företag satsar på MaskinExpoFords nya appar gör det lätt att hitta rätt i trafikenTuffare konkurrens kräver ökad standardiseringBRA lanserar sin första klass: BRA Miljö ClassPanasonic lanserar ett nytt Aquarea-sortiment med R32Pressinbjudan: Artificial intelligence SeminarISH 2019: GROHE formar framtiden inom vatten med rekordmånga innovationer5G blir en revolution för oss alla
2019-03-12
Unik Cadillac såldes för 1,3 miljoner på auktionDags att börja fräsa gängor istället för att skära gängorMultiFLOW luft- & vätskepistolSKF inviger nytt kompetenscenter för digitalisering av industrin Minimera din maskins stilleståndDEFA – inte bara laddstolpar – även utbildningGripsystem för battericeller Högpresterande Edge Data Center för smarta koncept inom transport och logistikHenkels nya digitala flerkanaliga styrenhet Bonderite E-CO DMC Skapar fossilfria produkter av brukens restströmmar Trustly Sveriges snabbaste växande fintech-bolag enligt Financial TimesIterio vill inspirera tjejer att välja ingenjörsyrket ”Digitala produkter löser problem som analog teknik inte klarar av”Anders Wall-stipendium till gymnasieelev som vill lösa världens vattenbristNy klimatneutral behandlingsteknik minskar koldioxidutsläppen i NorrköpingFjärrstyrda hjullastare testas när Volvo CE får Sveriges första 5G-nät för industrin
Annonser