SÖNDAG 20 JANUARI 2019

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Affärsinriktad VD till Zert AB

Expansion är vårt nästa steg.
Vad är ditt? Låt oss kort beskriva läget och hoppas att det väcker ditt intresse.

Zert har gjort en resa från konsultbolag till mjukvarubolag. Vi har idag tre egenutvecklade produkter som ligger i teknisk framkant, samtliga byggda med kunden i fokus. Nu är tiden inne att växla upp och ta ett större grepp om marknaden inom vår nisch och även lyfta blicken internationellt.

Företaget grundades i Lycksele och sen några år har vi även kontor i Umeå. Vi är sex medarbetare som trivs ihop och hjälps åt i vår strävan att utveckla företaget. Vår medvetna och framgångsrika strategi har varit att satsa på vår kärnkompetens och lägga ut övriga funktioner på partners, t.ex. IT-drift och administration.

Zert är ett stabilt, välskött och lönsamt företag och vi är stolta över utvecklingen mot mjukvarubolag. Vår utmaning är att utveckla affärsmodellen med repetitiva intäkter och stegra tillväxttakten. Denna spännande utmaning erbjuder vi vår nästa VD.

Är det du?

I så fall är du väl rustad med erfarenhet av att leda och utveckla affärsverksamhet både vad gäller produktutveckling och kommersiell tillväxt. Eftersom Zert är ett relativt litet företag är det viktigt att du trivs i en både strategisk och operativ roll inom försäljning med kundkontakter och allt övrigt som rör marknadsbearbetning. Många av våra kunder är tillverkningsindustrier så insikter från den världen är en tillgång. VD-rollen innebär ett ekonomiskt och legalt ansvar som vi gärna ser att du har erfarenhet av.

Trovärdighet, kvalitet och effektivitet är högsta prioritet i Zerts verksamhet. Känner du igen dig i dessa kärnvärden så är chansen stor att vi kommer att trivas ihop. Vi välkomnar dig som vill leda vår expansion och utvecklas tillsammans med oss!

Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Vi samarbetar med Nyckelkompetens. Kontakta gärna rekryteringskonsult Catharina Hörnfeldt på 070-244 81 86 om det här känns spännande och du vill veta mer. Intervjuer sker löpande, så ansök gärna så snart som möjligt via nyckelkompetens.se och allra senast 2019-01-27.
2019-01-15
Då öppnar nya Rejmes Bil i FalkenbergSveriges Arkitekter har nominerat nyckelfria Ohboy till Bostadspriset 2018Colliers gör uthyrning i BoråsFyra IT-experter tar Webstep till UppsalaStabilotherm AB byter namn till Pergite Outdoor AB och växlar upp den digitala närvaron
2019-01-14
Peab utför mark- och grundläggningsarbeten för nytt värmeverk i UppsalaUniteam storsatsar i StockholmWimab Evenemang ny huvudsponsor till Företagardagarna 2019Sh bygg, sten och anläggning förvärvar EnergigrävarnaNytt affärssystem förenklar kundernas vardagRealgymnasiet i Norrköping satsar på programmerings­vecka för över 200 eleverGeoredundans mellan egna datacenter skapar tryggare kunderTeknikprodukter startar samarbete med PXL SealsFyrfasen Energi vinner upphandling med NP3Secify AB får ny VDBevego välkomnar ny AO-chef för Teknisk Isolering. Smart analysverktyg som förbättrar driften i många branscherNytt rekord för Volkswagen – levererade fler bilar än någonsin tidigareINGO öppnar automatstation i BengtsforsPeter Ervasalo har utsetts till vd för DHL Express Sverige
2019-01-11
Exakt tryckövervakning i anläggningar och rörledningarPeab bygger hyreslägenheter i HelsingborgPanasonic förnyar sitt TOUGHBOOK-kontrakt med telekomjätten Proximus Skanska bygger universitetsbyggnad i Cullowhee, NC, USA för cirka 570 miljoner kronorHär Livestreamar Logistikpodden för framtidens logistik Utökat sortiment av STANLEY FATMAX laseravståndsmätareSödra vill inspirera unga tjejer till att bli framtidens ingenjörerEtt rent nöje för jämna ytorHur mycket kan vi egentligen lägga på minnet?Best Transport trendspanar inför 2019Ökad försäljning för femte året i rad för Lexus i EuropaGår mot prisrekord i 2019Rekordvolymer av sågade trävaror för MIMAB och APM TerminalsSå påverkar AI framtiden för ingenjörerMarcus Nilsson blir ny affärsområdeschef för Veidekke AnläggningMidsona ställer om till fossilfria transporter med Transportinitiativet
2019-01-10
En värdefull regel för att välja rätt fräsverktygKasta loss för vridspjällsventilen GEMÜ 480 VictoriaTänk smart använd HARTKlaravik når ny milstolpe: auktioner för över en miljard under 2018Återvinningsföretaget Remeo går i bräschen för cirkulär ekonomiPorttelefonen är bara början på våra smarta hem Castellum uppför ny anläggning för Mekonomen i MalmöCES 2019: BMW visar upp den dolda tekniken i framtidens interiörOptidev bakom tekniken för PostNords SameDayKeyMan bland Sveriges mest framgångsrika företagPensionärer är de företagare som håller landsbygden vid livIT-bolaget expanderar i Uppsala med ny våningPiteEnergi skapar förutsättningar för ett smartare PiteåStor invigning i GällivareSara Brandt blir ny vice vd på Almi FöretagspartnerSågen som inte darrar av att anta en utmaningActibump framgångsrikt i Australien Ny VD ska vidareutveckla ProcuratorVolkswagen bildar nytt företag inom grön el och laddningslösningar
2019-01-09
Dubbelt jubileum i Swecons utrustningsverkstad i Eskilstuna Bin-picking direkt från pall med PhotoneoNästa steg inom affärsutveckling: digital transformation med människan i centrumBAGA på VA Tour Sweden 2019Låsbart smörjmunstyckeUtökat urval av manöverdon och diametermått för reglerventil GEMÜ 567 BioStar controlHjälper proffsbyggare med utbildning!
Annonser