TISDAG 18 JUNI 2019

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Affärsinriktad VD till Zert AB

Expansion är vårt nästa steg.
Vad är ditt? Låt oss kort beskriva läget och hoppas att det väcker ditt intresse.

Zert har gjort en resa från konsultbolag till mjukvarubolag. Vi har idag tre egenutvecklade produkter som ligger i teknisk framkant, samtliga byggda med kunden i fokus. Nu är tiden inne att växla upp och ta ett större grepp om marknaden inom vår nisch och även lyfta blicken internationellt.

Företaget grundades i Lycksele och sen några år har vi även kontor i Umeå. Vi är sex medarbetare som trivs ihop och hjälps åt i vår strävan att utveckla företaget. Vår medvetna och framgångsrika strategi har varit att satsa på vår kärnkompetens och lägga ut övriga funktioner på partners, t.ex. IT-drift och administration.

Zert är ett stabilt, välskött och lönsamt företag och vi är stolta över utvecklingen mot mjukvarubolag. Vår utmaning är att utveckla affärsmodellen med repetitiva intäkter och stegra tillväxttakten. Denna spännande utmaning erbjuder vi vår nästa VD.

Är det du?

I så fall är du väl rustad med erfarenhet av att leda och utveckla affärsverksamhet både vad gäller produktutveckling och kommersiell tillväxt. Eftersom Zert är ett relativt litet företag är det viktigt att du trivs i en både strategisk och operativ roll inom försäljning med kundkontakter och allt övrigt som rör marknadsbearbetning. Många av våra kunder är tillverkningsindustrier så insikter från den världen är en tillgång. VD-rollen innebär ett ekonomiskt och legalt ansvar som vi gärna ser att du har erfarenhet av.

Trovärdighet, kvalitet och effektivitet är högsta prioritet i Zerts verksamhet. Känner du igen dig i dessa kärnvärden så är chansen stor att vi kommer att trivas ihop. Vi välkomnar dig som vill leda vår expansion och utvecklas tillsammans med oss!

Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Vi samarbetar med Nyckelkompetens. Kontakta gärna rekryteringskonsult Catharina Hörnfeldt på 070-244 81 86 om det här känns spännande och du vill veta mer. Intervjuer sker löpande, så ansök gärna så snart som möjligt via nyckelkompetens.se och allra senast 2019-01-27.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2019-06-13
Klart för byggstart av batterifabrikenFjärrstyrning av autonoma fordon möjligt tack vare 5G-nätetSnabbare fuktmätning underlättar handeln med trädbränsleBlåkläder producerar med hjälp av solenVolkswagen investerar i NorthvoltIT-säkerhet i industrinFem Instalcobolag i gemensamt uppdrag i VästeråsVälj säsongens hållbara och skönaste T-shirtsBella Hedbom från Einar Mattsson nominerad till Årets unga fastighetskvinna
2019-06-12
Nomo lanserar tillsammans med premiumtillverkaren NTN-SNR, KIZEI - det första plåttätade sfäriska rullagret på marknaden. ABB Azipod® elektriska framdrivningssystem kan spara 1,7 miljoner dollarVi söker en servicetekniker till VästkustenABS Wheels utökar serien med transportfälgar Här är nya BMW 3-serie Touring – snart som plug-in hybridSmart uppvärmning av bussar sparar energi motsvarande två vindkraftverkRekordhögt intresse för ingenjörsyrket bland tjejerPlus X Award tilldelas Uponor S-Press PLUS Många fördelar med intelligent uppvärmningFinja lanserar garageprojekt med rörliga arbetsanvisningar och DIY-beskrivningThermotech - ny leverantör till RörvikshusFullständig elektrifiering är inom räckhåll – och billigare än man kan troDePalma Workwer i samarbete med Beijer byggmaterial Deutz-Fahr specialutgåva 6215 TTV WARRIOR, ett perfekt verktyg för alla uppdragSäljstart för nya Volkswagen Passat – mer digital, mer komfortabel och mer utrustadQTF ställer ut på Skånes Energiting 2019Peter Sjödahl ny vd för Woody-kedjanFujitsu sjösätter AI-baserad tjänst för minskade utsläpp till sjöss Serneke bygger bostadsrätter i Sorgenfri i Malmö
2019-06-11
Komatsu bandschaktare schaktar krossmaterial i StockholmSnowflakes nya marknadsplats för datautbyte ska bryta ner databarriärer Vagnar för kontor & konferensrumCEJNs guide till kopplingar för olika testmiljöerFråga experten: Hur lyckas jag med min mätning?Hållbart resande ledord för årets vinnare av Swecos HugoprisCisco presenterar nya AI- och maskin-inlärningslösningar för ett smartare, säkrare nätverkKurserna som ska hjälpa byggföretagen att täcka behovet av platscheferFord står nu redo för uppgörelsen i Le Mans med fem specialdesignade Ford GT-bilarRadiorouter optimerad för SCADAFördjupat samarbete med Tufcot EngineeringHitta en Flexovit-återförsäljare nära dig! Allt större logistikanläggningar ställer nya krav på luftkonditionerings-systemenNy branschnorm ska hjälpa förare lastsäkra rättBesikta Bilprovning fortsätter att expandera norrut och öppnar i ÖrnsköldsvikKnightecs nya Stockholmskontor tar formVolvo presenterar ny eldriven ledbuss
2019-06-10
Kranlyft Group expanderar genom förvärv och nytt avtalIndustrigiganter i nytt initiativ för cirkulära flödenABB tar hem stor kraftöverföringsorder i KinaNorje Smidesfabrik tar ny markNystartat företag investerarSchneider Electrics smarta brandlarmcentral Esmi FDP Sense vinner prestigefyllt globalt designprisTryckreglerad vakuumteknik sparar energiSnowflake och Google Cloud inleder strategiskt partnerskap Svenska Fönster investerar över 60 miljoner kronorSFS prefabsystem möter kraven på flera moderna fasadsystemAI och digital etnografi kan ge djupare insikt om bygg- och fastighetsmarknaden SkogsElmia 2019 - mer och bättre än förväntatPrestanda och förbrukningsuppgifter för Mazdas nya motor: Skyactiv-XTyréns är en av Europas bästa arbetsplatserGARO Irland finalist på Northern Ireland Electrical AwardsPlastbranschen vill ha miljöavgift på plastkassarSvenska industriföretag är redo för 5G
Annonser