SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Arbetskläder från VRMD som passar lätta och tuffa arbeten

Tips hur du väljer rätt arbetskläder till dina anställda
Det är så att alla yrken har sina olika krav, riktlinjer och rekommendationer på kläder. När det kommer till industrin så ser standarderna olika ut för olika områden. De olika kläderna ska klara av din arbetsdag, ha rätt funktioner och tåla industrins olika miljöer.

Som företagare är det viktigt att förse sina anställda med rätt kläder för jobbet som ska utföras. Nöjda arbetare kommer kunna prestera bättre på jobbet. Det kan dessutom vara ekonomiskt förmånligt med arbetsgivaravgiften. Skatteverket menar att ‘du som arbetsgivare tillhandahåller fria arbetskläder till de anställda behöver du under vissa omständigheter inte göra skatteavdrag och betala arbetsgivaravgifter för dessa förmåner.

Dessa olika krav och möjligheter för alla olika yrken inom industrin kan göra det svårt att välja rätt kläder. Som tur är har VRMD tåliga arbetskläder för de flesta yrkena.

Valet av rätt arbetskläder


Som sagt är valet av rätt arbetskläder inte ätt lätt val att göra. Därför kommer vi nu gå igenom några tips vad du ska tänka på innan du köper dina kläder.

Komfort


Såklart är komforten ett av de viktigaste kraven på plagg. Detta för att plaggen ska sitta bra och det ska kännas naturligt att röra sig i under din arbetsdag. Du borde fundera över om du ska införskaffa dig funktionella kläder med stretch eller om du ofta är utomhus och kanske sitter på knä Om du värdesätter rörelsefrihet inom ditt yrke så är detta absolut ett krav du bör fundera över innan du köper dina kläder.

Funktion


Alla har vi olika arbetsbeffatningar och olika krav på funktioner våra arbetskläder ska klara av. Behöver du flera fickor för dina fraktsedlar, pennor, tumstock och mobilen eller räcker det med enkla stilrena och lätta kläder utan massa dragkedjor? Ta dig funderare vad du behöver ha med dig och enkelt ska kunna stoppa i fickan innan du handlar.

Säkerhet


Det man absolut inte får glömma är säkerheten. Det är såklart viktigt att vara bekväm under din arbetsdag, men man får inte glömma att komma hem skadefri efter en arbetsdag är det viktigaste. Därför är det viktigt att tänka på att man syns i sina kläder med hjälp av varselmönster och diverse skydd. Att arbeta på knä kan vara väldigt påfrestande för din kropp under en längre tid och för att hålla sig skadefri kan det vara värt att investera i servicebyxor med knäskyddsfickor. Att synas i mörker är kanske vedertaget men det tål att sägas igen. Om du rör dig utomhus under alla dagens timmar på jobbet så kan det vara en god tanke att köpa arbetskläder med varsel.

VRMD solutions


VRMD solutions är en webbshop för dig som letar efter rätt arbetskläder för ditt yrke. Du hittar inte endast arbetskläder på VRMDs webbshop utan du kan även hitta över 30,000 andra produkter, allt från paraplyer till skor. VRMD löser också märkning på alla dina köp så att ditt företag kan profilera sig på rätt sätt.

VRMD har valt att satsa på en modern webblösning så att du som kund kan hitta rätt produkt i lugn och ro. Behöver du hjälp eller har frågor är du alltid välkommen att kontakta VRMD solutions för experthjälp.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-15
Jungheinrich får validering AI spås som en av tre utmaningar Företag prioriterar mjukvarudesign Affären klarDe vanligaste orsakerna till visselblåsning
2024-04-12
Varför långsammare stubbfräsar är bättre Tuffa miljöer kräver tuffa märkningarVikten av rätt montering och kapsling av chipÅtervinn dina använda blybatterierNYHET - Blixtljus 1570884
2024-04-11
Boxon i förarsätet Ständig incidenthante­ring och dåligt samarbete Kvantgenombrott 5G-router med inbyggt SIM-kortTransportfirma leder MC-återförsäljare till Europa
2024-04-10
4 fördelar med Maskinera auktionsförsäljningFördelar och funktioner för det nya vajersystemetSeiferts avfuktareNy STIHL produktions­anläggning i RumänienDåligt förberedda och övermodiga
2024-04-09
Upptäcka blixtsnabbt av­vikelser i era mätresultatTotal kabel- och kabelkedjelösningProblemfria timmar i nya hybridgrävarenLesjöfors först med SBTi-godkända klimatmålNytt från HEIDENHAIN