TISDAG 22 JANUARI 2019

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Astro WMS® express –i full drift inom två månader

Europas ledande leverantör av lagerhanteringssystem, Consafe Logistics, introducerar Astro WMS® Express .
Ett installationspaket baserat på vårt klassledande Astro WMS® och som implementeras på färre än 60 dagar.

När du ska investera i ett nytt lagerhanteringsystem (WMS, Warehouse Management System) så vill du få ut maximal nytta för din investering. De faktorer som avgör vilken nytta du får ut ur ditt system är flexibilitet, tillförlitlighet, skalbarhet och spårbarhet vilket ger god avkastning på investeringen och är därför avgörande när man väljer ett lagerhanteringssystem. Men även installationstiden är av största vikt och hittills har kompromisser varit vanliga.

Genom att använd fördefinierade processer, som bygger på Consafe Logistics 40-åriga erfarenhet av lagerhanteringssystem, så kan vi erbjuda en implementeringsprocess för vårt WMS på 60 dagar eller mindre. Du får utöver vårt marknadsledande WMS även en setup av våra ”best practices” för att köra dina lagerprocesser.

Consafe Logistics Astro WMS® Express är en förkonfigurerad WMS-installation som är perfekt för mindre lager (10-50 användare) och fungerar optimalt som nav i de flesta branscher – som vill få snabb och fullständig kontroll över sin verksamhet och en fördel gentemot konkurrenterna.

Astro WMS® Express rymmer den fulla flexibiliteten och skalbarheten från Astro WMS. När företaget växer och marknaden förändras är befintliga och kommande WMS-moduler snabbt integrerade. Lösningen innehåller fördefinierade processer paketerade i ett förkonfigurerat Astro WMS®-system, och en väldefinierad installationsprocess, allt som behövs för att komma igång inom 60 dagar.

För att säkerställa en välfungerande helhetslösning i ditt lager har vi även paketerat den hårdvara som är optimal att användas i de processer som vårt Astro WMS® Express stödjer. Hårdvaran är testad och verifierad tillsammans med denna release vilket säkerställer en snabb uppstart och problemfri drift.

"Vår dokumenterade erfarenhet och framgång från flera branscher gör att vi kan optimera våra kunders försörjningskedja. Vi har förpackat all vår kunskap och erfarenhet i Astro WMS® Express-konceptet för att snabbt kunna leverera tillförlitliga, flexibla och smarta logistiklösningar för framtidssäkring av din verksamhet", säger Henk-Jan van Donkelaar, CSO hos Consafe Logistics Group.

Med Astro WMS® Express erbjuder Consafe Logistics en enkel, kraftfull lösning som är lätt att uppgradera för att hantera, optimera och utveckla prestanda i varje lager, så att systemet matchar dagens och framtidens behov.

För mer information var vänlig och kontakta PR & Medieansvarig sofie.travesset@consafelogistics.com
2019-01-17
Revolution möter evolution
2019-01-16
INTERCUT och PEMAMEK inleder samarbete i Sverige!Sally R säkrar patent från NASA som ska rena luftenCarsten Ederer ny VD på ebm-papst ABLandskrona först i Skåne med en helelektrifierad stadsbusstrafikABS Wheels är Sveriges mest sökta fälgmärkeNy teknik från Ramboll analyserar vägar med AIStörst i Sverige sedan år 2000!Caverion sköter tekniskt underhåll på E.ON EnergilösningarNy bok förklarar processorientering för allaSkellefteå Airport största regionala flygplatsen 2018Peab Asfalt vinner upphandling för 50 miljoner kronorKG Knutsson AB blir exklusiv partner för WhisperPower i SverigeKvalitet viktigare än pris för svenska bostadsrenoverareFinja satsar på EPS-betong i plastsäck
2019-01-15
Säker fjärråtkomst på fem minuterDachser Sweden tecknar avtal med Volvo CarsProduktionsrekord på Renovas avfallskraft­värmeverk i SävenäsNCC bygger spårvagnsdepå i LundWillhem kan återigen vinna pris för sin serviceRobin Wallenius tar hem årets InfrastipendiumHärjeåns investerar 157 miljoner i elnätetVäxande krav på logistiken – storsatsning på Biltemas centrallager Låg vibrationsnivå och extremt snabb kapning med nya kapskivorTyréns gör strategisk rekrytering inom infrastrukturDahl förstärker ledningen av VVS-divisionenMISAB blir ABT VästFöretagsforskarskolan firar tio år och fortsätter sikta uppåtNy teknik för diabetespatienterZurface etablerar sig i SverigeVolvo Car Sverige förändrar ledningsgruppenNu börjar kärnkraft bli populärt igenNet Insight utsett till Karriärföretag 2019Mattias Wäne blir ny vd på HertzJonas Hernborg ny VD för Elitfönster ABEU ger dispens för att lindra bristen på utsädeDå öppnar nya Rejmes Bil i FalkenbergSveriges Arkitekter har nominerat nyckelfria Ohboy till Bostadspriset 2018Colliers gör uthyrning i BoråsFyra IT-experter tar Webstep till UppsalaStabilotherm AB byter namn till Pergite Outdoor AB och växlar upp den digitala närvaron
2019-01-14
Peab utför mark- och grundläggningsarbeten för nytt värmeverk i UppsalaUniteam storsatsar i StockholmWimab Evenemang ny huvudsponsor till Företagardagarna 2019Sh bygg, sten och anläggning förvärvar EnergigrävarnaNytt affärssystem förenklar kundernas vardagRealgymnasiet i Norrköping satsar på programmerings­vecka för över 200 eleverGeoredundans mellan egna datacenter skapar tryggare kunderTeknikprodukter startar samarbete med PXL SealsFyrfasen Energi vinner upphandling med NP3Secify AB får ny VDBevego välkomnar ny AO-chef för Teknisk Isolering. Smart analysverktyg som förbättrar driften i många branscherNytt rekord för Volkswagen – levererade fler bilar än någonsin tidigareINGO öppnar automatstation i BengtsforsPeter Ervasalo har utsetts till vd för DHL Express Sverige
2019-01-11
Exakt tryckövervakning i anläggningar och rörledningarPeab bygger hyreslägenheter i HelsingborgPanasonic förnyar sitt TOUGHBOOK-kontrakt med telekomjätten Proximus Skanska bygger universitetsbyggnad i Cullowhee, NC, USA för cirka 570 miljoner kronorHär Livestreamar Logistikpodden för framtidens logistik Utökat sortiment av STANLEY FATMAX laseravståndsmätare
Annonser