SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Bäst i Skyltbranschen

Topp 3 i Sverige
Great Place to Work® utser Skyltmax till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser™ 2022 Skyltmax, SignMax AB tar för fjärde året i rad plats på listan över Sveriges Bästa Arbetsplatser™. Skyltmax rankas 2022 som nummer 3 på listan över medelstora organisationer med 50-499 anställda. Bakom utmärkelsen står Great Place to Work®, som årligen genomför världens största medarbetarundersökning.

- Vi är enormt glada och otroligt stolta över alla våra medarbetare som har sett till så att vår företagskultur genomsyrar allt vi gör! Att vinna pris som topp 3 av Sveriges bästa arbetsplatser är ett kvitto på att vi har hjärtat med oss och att det varit en viktig del i receptet till vår framgång, säger Mattias Klingberg, VD Skyltmax.

Resultatet bygger på en grundlig analys av medarbetarnas konfidentiella svar i världens största medarbetarundersökning, Trust Index™, och Great Place to Works bedömning av organisationens processer och kultur för att skapa en miljö som attraherar och behåller talanger.

- Efter en noggrann granskning av Skyltmax resultat i vår medarbetarundersökning och deras initiativ för att skapa en riktigt bra arbetsplatskultur för alla sina medarbetare kan vi utse Skyltmax till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser™ 2022. Skyltmax är en förebild när det kommer till sättet att arbeta med tillit, stolthet och gemenskap på och vi hoppas att fler ska bli inspirerade att ta efter, säger Maria Grudén, VD Great Place to Work®

Hur jobbar Skyltmax långsiktigt med sin arbetsplatskultur?
- Vi försöker hitta balansen mellan att jobba effektivt och målinriktat och samtidigt säkerställa att hela organisationen har en gemensam vision. Vi är också måna om att de vi anställer delar våra värderingar, på så vis kan vi lita på att kulturen stärks och utvecklas när vi blir fler, säger Matilda Pilfalk, Kundservicechef Skyltmax. säger Matilda Pilfalk, Kundservicechef Skyltmax.

Vad är Skyltmax bästa tips till andra som vill lyckas?
- Förstå att människorna kommer först. Både de anställda men också kunderna. Lyssna på och ha tillit till människorna runt om dig och våga lita på din magkänsla när det gäller beslut som påverkar de anställda eller kunderna. Därefter kan du fokusera på tillväxt och resultat. Till sist, kom ihåg att det ska vara kul att jobba! avslutar Mattias Klingberg.

Se hela listan hos Great Place To Work® här.

Om bolaget
Skyltmax.se startade 2008 med försäljning av skyltar online. Sedan dess har över tre miljoner skyltar levererats till fler än 100 olika länder världen över. Genom det unika designverktyget Skyltomaten kan både privat- och företagskunder utforma skyltar helt efter egen önskan och behov. Drivkraften ligger i att skapa enkla lösningar så att kunden får den bästa tänkbara upplevelsen, 100% klimatkompenserat dessutom!
SignMax AB har idag 69 anställda och omsatte april 2021: 122 Mkr

Maria Halvarsson, Marknadschef
maria.halvarsson@skyltmax.se | 0708-121873
SignMax AB | Box 21, 433 21 Partille | skyltmax.se 
Kontaktinformation
Postadress
Fläskebo­vägen 5
43891 Landvetter
Region
Härryda
Västra Götalands län
Sverige
Organisationsnummer:
556756-8760
Grundat: 2008
Anställda: 60
Designa din egen skylt online eller kontakta oss för en kostnadsfri offert. Vi erbjuder skyltar och prints av alla möjliga slag, helt enligt dina behov och önskningar.

Hos oss kan du beställa både som privatperson och företag. Vårt främsta mål är att du ska hitta det du söker, oavsett det handlar om en skylt eller hundra.

Kontakta oss om du behöver tips och råd, har frågor, önskar en offert eller vill ha hjälp med att lägga en beställning. Det går naturligtvis bra att själv utforma egna skyltar direkt i vårt designverktyg, Skyltomaten!

Kontakter

Anna-Lotta Karlsson
031448178

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-18
Lär dig mer om magnetventilerFarlig växthusgas förbjuds i ställverk NYAB utför omfattande muddringsarbetenAntalet nätfiskeattacker ökarNytt samarbete med Svenska Taxiförbundet
2024-04-17
Skapa kompletta robotceller med 3D-CADWTS Machinery ingår partnerskapKomfort och ergonomi med Lännens grävlastare EdmoLift belönas med silver i EcovadisrankningElpriser i realtid när
2024-04-16
Så här kan även du exportera till USATillverkning med hjälp av horisontal-svarvar Skydda fötterna på arbetsplatsen Exakt positionsbestämning Ett nytt användarvänligt fallskydd
2024-04-15
BE Group lanserar Salcos gröna konstruktionsstålUtökad satsning på batteriutvecklingInget mer kvicksilver i offentlig belysningCERTEX hissar världens högsta trävindkraftverkNy era av skärmaskiner
2024-04-12
Varför långsammare stubbfräsar är bättre Tuffa miljöer kräver tuffa märkningarVikten av rätt montering och kapsling av chipÅtervinn dina använda blybatterierNYHET - Blixtljus 1570884