ONSDAG 12 DECEMBER 2018

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Bona lanserar ny borstningsteknik

Borstningsteknik för spännande effekter på trägolv
Bona är det ledande varumärket inom behandling av trägolv och lanserar nu en ny borstningsteknik som gör det möjligt för professionella hantverkare att förstärka träets naturliga karaktär och ge befintliga golv ett nytt utseende.

Bona har en sekellång passion för trägolv och har nu tagit fram ett innovativt system för att skapa spännande effekter på trägolv. Systemet ingår i Bona Inspiration-konceptet – ett stylingprogram som ger inspiration och vägledning inom nya golvtrender. Bonas Brush Technology är ett unikt system som gör det möjligt för hantverkare att renovera golv och skapa nya, trendiga effekter. De kan återskapa de allra senaste golvtrenderna eller helt enkelt återställa golvets naturliga skönhet. Genom att kombinera tekniken med Bonas stora sortiment av oljor och lacker är möjligheterna oändliga. Det går att skapa allt från ny textur och kontraster till spännande färgeffekter i två nyanser.

Bona Brush Technology består av borstar som passar till Bona FlexiSand 1.9. Borstarna monteras på Bona Power Drive NEB med en enkel klickmekanism och fästs sedan på Bona FlexiSand 1.9 för snabb, enkel och riktningsoberoende slipning och borstning. De motroterande, cylinderformade trådborsthuvudena borstar ned och avlägsnar mjukt trä, vilket gör att den färgade oljan kan tränga in mellan träfibrerna.

För kanter och svåråtkomliga utrymmen lanserar Bona kantmaskinen Bona SupraFlex. Den lämpar sig för både borstning och slipning av trä och andra underlag, och är ett perfekt komplement till Bona Power Drive NEB.

”Bona Brush Technology ger hantverkare möjlighet att skapa olika typer av kreativa effekter enligt senaste golvtrenderna, och de kan även återställa golvets naturliga skönhet utan att behöva byta ut det. Bona Brush Technology i kombination med vårt växande sortiment av oljor och lacker ger oändliga designmöjligheter som är säkra, hållbara och enkla att åstadkomma”, säger Thomas Hallberg, Strategic Product Manager Professional.

För mer information, kontakta:
Thomas Hallberg, Strategic Product Manager, Professional, Bona
Tel. +4640385514 eller e-post: thomas.hallberg@bona.com
www.bona.com
2018-12-10
Med Mapei blev Jan-Erik Johansson en del av en italiensk familjSSG Hydraulikdagar – i klimatarbetets teckenSchneider Electric och Lidl i samarbete
2018-12-07
Lesjöfors bryter ny mark med vridfjädrar i AustralienYtterligare en senare­läggning för finskt kärnkraftverkMakita lanserar kolborstfri 18V 165 mm cirkelsåg med AWSEco-bonus godkänt av EUFörsta spadtaget på ny ackumulatortank IKEA toppar Svensk Hållbarhetsrankinggop växer inom fasadStorsatsning på att anställa fler kvinnor i byggbranschenNy belysningsserie från MaluxPiteEnergi är återigen certifierade som "Great Place to Work"Per-Arne Andersson ny VD och Koncernchef för SvedbergsVarannan husägare kan tänka sig installera solcellerNordiskt 3D-printingsamarbete inlett: ”Hoppas att det skapar tillväxt”
2018-12-06
Överlägsna lastfrånskiljare från LovatoNCC bygger om kontor till hotell på Helsingfors centralstationBerendsen, Nordens ledande textilserviceföretag, vässar hållbarhetsarbetet ytterligare200 000 riskerar körförbud 1 januariNorditek flyttar monteringen för att möta stor efterfrågan på VS1220Rekordökning för laddbara bilar i novemberErfaren transportköpare tror på marknadsplats för logistiktjänsterFödelsedagsfirande och elektrifiering: Opel blickar framåt till 2019Här möter livsmedelsförpackningen framtiden Consids leveranskvalitet i topp enligt kundernaHelt nya Toyota RAV4 beställningsbar i SverigeMöt Bill Gates Factfullness-hjältinna: Anna Rosling Rönnlund på Stora Infradagen den 25 januari50 biogasdrivna Mercedes-Benz till Stockholms sophämtningFlest elbränder i äldre bostäderStockholm först ut i Sverige med fossilfria hemleveranserFord presenterar lösning som förutser var trafikolyckor kan inträffaSolel i bussbatterier kapar topparna och gör elnätet smartareEva Persson Fondak får forskningsbidragStefan Gesing utsedd till ny CFO på GROHEMått på cirkularitet testat på produkterMakita lanserar en ny borrskruvdragare och en ny slagborrmaskin på 18V
2018-12-05
Fingerfärdiga räknare från KüblerSkanska säljer utvecklingsprojektet Bergskvadraten i NorrköpingKabelindustrin stärks i nytt samarbeteSvensk försäljningsstart för nya Toyota Corolla Energieffektiva fläktar för kylkabinett på stormarknaderHögskolan ska kompetensutveckla specialister i basindustrinIKEA belönar medarbetare med en miljard kr10% av veckans vara till Rädda Barnen fram till julAutoexperten Sverige AB och KG Knutsson Verkstad AB blir medlemmar i MRFMatpriserna måste höjas med minst 5 procent för att hantera konsekvenserna av sommarens torkaSå påverkar sjöfarten ÖstersjönMigrationsverket hindrar ABB-ingenjören Ali Omumi från att komma tillbaka till SverigeKONE tecknar nytt avtal med Sveriges största fastighetsbolagMälarenergi certifierade på nytt inom Schysst elhandelMeningsfullt arbete och innovation ger Väderstad toppbetygExperten tipsar, så får du ett hållbart företag 2019Så fungerar digital förmedling av maskin- och transporttjänsterPressinbjudan: KTH-studenter har skapat robot som tar lyrorJaguar I-PACE - Årets Elbil 2018 Sh bygg passerar en miljard kronor i omsättning
2018-12-04
ABB fortsätter expansionen inom Gör-det-själv-marknadenCNC Software lanserar ny hemsida för Mastercam-användare Midroc förvärvar företag inom instrumentmontagePanasonic lanserar nya robusta 4K-displayer i storformatultraFLOW – Snabbkopplingen för vätskekylning till kraftelektronik
Annonser