TORSDAG 21 MARS 2019

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Claremont stärker helhetserbjudandet inom E-handel med ny VD

Martin Smolka är sedan januari, ny VD för Claremont Digital Solutions.
En satsning som syftar till att ytterligare stärka Claremonts helhetserbjudandet inom e-handel. ”För oss är det viktigt att skapa affärsvärde för kunden och inte bara vara en del av implementationen.”

Claremont Digital Solutions startade 2018 och är en del av Claremonts erbjudande inom Marketing & Commerce. Bolaget har fokus på retail-segmentet, men har bred erfarenhet inom en rad olika branscher. Uppdragen sträcker sig från strategi och förstudie till implementation och förvaltning.

- Vi ser det som vår uppgift att förstå hur våra kunders affärer fungerar idag och har det som utgångspunkt i vårt arbete. Genom att förstå vilka strategiska mål kunden har, identifiera ”pains” och definiera hur verksamheten vill jobba kan vi ta fram en lösning som fungerar. På så sätt är det inte bara ett IT-projekt - utan mer ett affärsutvecklingsprojekt, säger Martin.

Claremont Digital Solutions är ett komplement till Claremonts erbjudande inom Marketing & Commerce som hjälper företag att hitta och ta en position på marknaden genom spetskompetens inom alla områden av användarupplevelse, e-handel och digital marknadsföring. Martins team består av affärskonsulter, utvecklare, verksamhetsprojektledare och lösningsarkitekter med lång erfarenhet inom E-handel.

Teamets främsta styrka är dess domänkunskap och flexibilitet till olika teknologier.

- Vi är inte låsta till en specifik plattform eller teknologi, samtidigt som vi har gedigen kunskap och samarbete med de plattformar som är ledande på marknaden. Som rådgivare är det viktigt att vi vet hur vi framtids-säkrar kundens e-handel. Det är en mix av kunskap, erfarenhet och att följa med i utvecklingen inom domänen, menar Martin.

E-handeln förändras snabbt och många av de ”sanningar” som gäller idag kommer inte längre att gälla om ett eller två år. För att vara relevant inför kunder är det viktigt att hålla koll på teknikutvecklingen och trender. Det är betydelsefullt att vara snabbrörlig och flexibelt kunna anpassa både kompetens och erbjudande efter de förändringar som sker på marknaden.

Martin Smolka har varit med och byggt upp Claremont Digital Solutions sedan starten. Han har en gedigen bakgrund inom webb, som bland annat webbansvarig, contentansvarig och webbanalytiker på företag som Bonava, NCC och Postnord.

Martin Smolka
VD Claremont Digital Solutions
martin.smolka@claremont.se
+46 70-968 98 16
2019-03-15
GKN ledde delegation från SAI i Sveriges riksdagMOHV Halmstad är Årets KontorTeracom har slutfört förvärvet av Net1
2019-03-14
Vikten av att gå en plastsvetsutbildning hos GPAArval: Stark organisk tillväxt 2018Vi vill effektivisera byggbranschenNy simulator prövar trafikmiljö för fotgängareNy antenn för snabbare fordonsroutrarDen medvetna maskinenNya program och ett nytt, unikt utbildningskoncept i Högskolan i Halmstads utbud nästa år HiKOKI satsar vidare på kraft och ergonomiMakita lanserar batteridriven 12V luftpump triflex® R 3D-kabelkedja för robotapplikationerStora Enso investerar S:t Eriks hållbara Ecofog – en del av Årets Bygge 2019?NCC bygger 111 lägenheter åt Riksbyggen i Täby ParkHenkels process hjälper ölfatstillverkare höja produktkvaliteten.Nytt techbolag ska dubblera värdet på Sveriges fastighetsbeståndFounders Alliance har glädjen att presentera finalisterna till Årets Unga Entreprenör 2019Laddbox på köpet vid beställning av elbil – laddar 80 procent snabbare än standardladdningKGK Workshop erbjuder renare luft på jobbetCancerframkallande rök ignoreras på arbetsplatserNy marknads- och kommunikationschef på Schneider Electric i Sverige
2019-03-13
Tioårsjubilerande SMV Verktyg växer Den industrialiserade världen står inför en akut brist på arbetskraftBesiktningstekniker till Opus i KumlaNytt ABK-supplement för smidigare och tydligare Construction Management-upphandlingarLimac FormPlast slår ett slag för miljösmarta och närproducerade plastprodukterCamfils luftfilter från Trosa - globala på ISH Frankfurt 2019Volkswagen-koncernen planerar för 22 miljoner elbilar på tio årGrönt ljus för självkörande transporter på allmän vägFull fart framåt!Makita lanserar 2 st 18V värmejackor​Omställning Energisverige på årets Power Circle Summit – Är det evolution eller revolution som gäller?Märsta Förenade vill inte vara en del av dödsstatistiken! Engcon lanserar ny serie lågflödeskrävande markvibratorer för grävmaskiner – kan drivas via tiltrotatornNy generation batterier optimerar trädgårdssysslornaNya företag satsar på MaskinExpoFords nya appar gör det lätt att hitta rätt i trafikenTuffare konkurrens kräver ökad standardiseringBRA lanserar sin första klass: BRA Miljö ClassPanasonic lanserar ett nytt Aquarea-sortiment med R32Pressinbjudan: Artificial intelligence SeminarISH 2019: GROHE formar framtiden inom vatten med rekordmånga innovationer5G blir en revolution för oss alla
2019-03-12
Unik Cadillac såldes för 1,3 miljoner på auktionDags att börja fräsa gängor istället för att skära gängorMultiFLOW luft- & vätskepistolSKF inviger nytt kompetenscenter för digitalisering av industrin Minimera din maskins stilleståndDEFA – inte bara laddstolpar – även utbildningGripsystem för battericeller Högpresterande Edge Data Center för smarta koncept inom transport och logistikHenkels nya digitala flerkanaliga styrenhet Bonderite E-CO DMC Skapar fossilfria produkter av brukens restströmmar Trustly Sveriges snabbaste växande fintech-bolag enligt Financial TimesIterio vill inspirera tjejer att välja ingenjörsyrket ”Digitala produkter löser problem som analog teknik inte klarar av”Anders Wall-stipendium till gymnasieelev som vill lösa världens vattenbristNy klimatneutral behandlingsteknik minskar koldioxidutsläppen i NorrköpingFjärrstyrda hjullastare testas när Volvo CE får Sveriges första 5G-nät för industrin
Annonser