SÖNDAG 19 MAJ 2019

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Claremont stärker helhetserbjudandet inom E-handel med ny VD

Martin Smolka är sedan januari, ny VD för Claremont Digital Solutions.
En satsning som syftar till att ytterligare stärka Claremonts helhetserbjudandet inom e-handel. ”För oss är det viktigt att skapa affärsvärde för kunden och inte bara vara en del av implementationen.”

Claremont Digital Solutions startade 2018 och är en del av Claremonts erbjudande inom Marketing & Commerce. Bolaget har fokus på retail-segmentet, men har bred erfarenhet inom en rad olika branscher. Uppdragen sträcker sig från strategi och förstudie till implementation och förvaltning.

- Vi ser det som vår uppgift att förstå hur våra kunders affärer fungerar idag och har det som utgångspunkt i vårt arbete. Genom att förstå vilka strategiska mål kunden har, identifiera ”pains” och definiera hur verksamheten vill jobba kan vi ta fram en lösning som fungerar. På så sätt är det inte bara ett IT-projekt - utan mer ett affärsutvecklingsprojekt, säger Martin.

Claremont Digital Solutions är ett komplement till Claremonts erbjudande inom Marketing & Commerce som hjälper företag att hitta och ta en position på marknaden genom spetskompetens inom alla områden av användarupplevelse, e-handel och digital marknadsföring. Martins team består av affärskonsulter, utvecklare, verksamhetsprojektledare och lösningsarkitekter med lång erfarenhet inom E-handel.

Teamets främsta styrka är dess domänkunskap och flexibilitet till olika teknologier.

- Vi är inte låsta till en specifik plattform eller teknologi, samtidigt som vi har gedigen kunskap och samarbete med de plattformar som är ledande på marknaden. Som rådgivare är det viktigt att vi vet hur vi framtids-säkrar kundens e-handel. Det är en mix av kunskap, erfarenhet och att följa med i utvecklingen inom domänen, menar Martin.

E-handeln förändras snabbt och många av de ”sanningar” som gäller idag kommer inte längre att gälla om ett eller två år. För att vara relevant inför kunder är det viktigt att hålla koll på teknikutvecklingen och trender. Det är betydelsefullt att vara snabbrörlig och flexibelt kunna anpassa både kompetens och erbjudande efter de förändringar som sker på marknaden.

Martin Smolka har varit med och byggt upp Claremont Digital Solutions sedan starten. Han har en gedigen bakgrund inom webb, som bland annat webbansvarig, contentansvarig och webbanalytiker på företag som Bonava, NCC och Postnord.

Martin Smolka
VD Claremont Digital Solutions
martin.smolka@claremont.se
+46 70-968 98 16

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2019-05-14
Anders Borg: "2020 kommer bli en svår prövning för den svenska modellen”Trästomme och stenull gav fördelar i TrikåfabrikenEtt nytt rekordår för Midroc EuropeSäkerhet hela veckan i BoKlokYtterbygg satsar på solkraftEnkel mobil ​app​ vägleder patienter inför operationNytt forskningsprojekt om supermaterialet Grafen i 3D-printingIT-utrustning för industrin Panasonic introducerar R32 Big PACi – ny serie anpassad för grön omställningSäkerhet i fokus tillsammans med Skanska på Safety WeekNya Opel Grandland X Hybrid4 - Opel goes electricBahcos sortiment av tillbehör för maskindrivna verktyg nu komplettRenova bygger för världsunik metallåtervinningSTANLEY lanserar FATMAX CLASSIC PRO vattenpass
2019-05-13
3D Center utökar sin MJF-portfölj med 5200 produktions 3D-skrivarserierKompakt fläktlös IoT edge server med 8-kärnors Intel Core i9-9900KABB tar hem stororder för överföring av vindkraft från NordsjönHexagon Manufacturing Intelligence bjuder in rörtillverkare till event med fokus på rör- och trådmätning Stefan Lindau tar över rodret för Panasonic TOUGHBOOK i NordenHSF, Vimmerby investerar Stapelbara fläktlösning med automatisk funktion för resonansdetektionFörenklad hanteringen av maskin- och transporttjänster med autotilldelningAPM Terminals öppnar i Gävle16 maj öppnar Würths nya butik i MalmöSvevia sanerar mark med sjöutsiktNytt avtal för yrkesutbildningen ska ge fler lärlingarVäghyvel i mästarklass när Hidromek kommer till MaskinExpo
2019-05-10
Kalle Lindh Vargas, operativ chef, har en samordnande roll för kundens bästaLyckad första dag på SPINNERs IN-House Mässa i MünchenJacob Birkeland ny presschef på Skanska ABMaskinFransson har ny hemsidaOracle prisar Panasonic för förmågan att kunna leverera enastående kundupplevelserSå reparerar man komponenter i metall på ett hållbart sättNy Logistikchef på Wibax Redan fler än 10 000 förbokningar för Volkswagens nya elbil ID.3Svevia slår rekord i vunna beläggningsjobb för TrafikverketÅrets omgång av Venture Cup Startup imponerar! Circle K inviger första korridoren av supersnabbladdareDavid Frykerås och Elin Ledskog är årets mottagare av Jan Häckners bioenergiprisNy teknik minskar behov av växthusgas Rekordsnabbt bygge av kontor, verkstad och nordiskt reservdelslagerHidromek bryter ny mark sin nya generation maskinerSvevia vinner SBUFs innovationspris​PM Flex och LEDsystem vinnare i Elfack Design AwardFartfylld tävling på fullt Grävallvar avgörs på MaskinExpoSäkerhet på jobbet - hur kan verktygsmaskiner och system fungera säkert och effektivt?​ Lyckeby Starch investerar i Christian Berners valstorkar till sin stärkelseproduktionHSB Bostad – årets mest jämställda byggbolagSjälvkörande robot förenklar vardagen för Ford-anställdaMångsidiga och skonsamma Toro Outcross 960 gör entré på MaskinExpo
2019-05-09
Rotorklipparen Toro Groundsmaster 1200 förenar produktivitet och precisionChefer nya måltavlor för cyberbrott visar Verizon Data Breach Investigations Report 2019Hilco Industrial har ny online-auktion Hannes är bäst i Sverige!SAS vd Rickard Gustafson: ”Samhället kollapsar utan flyget”Deloitte och ServiceNow blir strategiska partners och lanserar Finance-lösningGlobalt tech-företag vill boosta svensk produktutvecklingCombimix i samarbete med KEIM på fasadmarknaden VD-skifte på Rittal Scandinavian bäddar för kundernas digitala utveckling Studenter bidrar till produktutveckling i TörebodaVolkswagen erbjuder nu förbokning av nya elbilen ID.3LIEBHERR’s heta nyheter På Entreprenad Live
Annonser