SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Conrad Elektronik erbjuder nu smidiga inköpslösningar för företag

Conrad Elektronik erbjuder nu företagskunder att köpa in produkter och tjänster elektroniskt, vilket sparar tid och pengar, ökar effektiviteten, transparensen och produktiviteten.
För att optimera den elektroniska inköpsprocessen förser Conrad företagskunder med hela produktkatalogen eller med produktkataloger som är skräddarsydda efter kundens individuella behov i digital form, med olika klassificerings- och exportformat (alla standardversioner av eClass och UNSPSC och BMEcat 1.2, CSV, CIF och Excel).

Conrads eProcurement omfattar OCI-webbshoppen (Open Catalogue Interface), e-kataloger (som BMECat) och Conrads egenutvecklade eProcurement, Conrad Smart Procure (CSP).

Genom att använda eProcurement tjänsterna ihop med en välutvecklad sökningsfunktion och cirka 800 000 företagsprodukter med detaljerade produktbeskrivningar, kan kunderna optimera och förenkla sin inköpsprocess. Med en effektiv, transparent och kundanpassad design går det att spara mycket tid och pengar.

Conrads sortiment eller det kundanpassade sortimentet med kundspecifik prissättning är tillgängligt dygnet runt, alla veckans dagar via OCI-webbshoppen och eProcurement lösningen CSP, inklusive information om lagerstatus i realtid. Detta maximerar flexibiliteten och möjliggör autonoma inköp när som helst.

Naturligtvis erbjuds personlig och individuell kundsupport av kompetenta experter från Conrad. I detta ingår rådgivning om enskilda eProc-lösningar och skräddarsydd implementering efter kundens behov samt support från det lokala säljteamet.

– Företagskunder som vill kunna se sina beställningar och köpbeteenden och optimera sina inköpsprocesser har kommit rätt när de använder vår elektroniska inköpslösning Conrad Smart Procure. CSP är en lättanvänd kostnadsfri lösning för inköp som är speciellt anpassad efter kundernas behov och som ger ständig tillgång till hela Conrads produktsortiment, inklusive information om tillgänglighet och produkter i realtid, förklarar Sven Wachtel, Senior Director B2B Sales & eBusiness på Conrad Electronic.

Conrad Smart Procure riktar sig främst till små och medelstora företag med upp till 200 anställda som inte har ett eget eProcurement -system och som ofta beställer små till medelstora volymer. Conrads OCI- och eCatalogue-lösningar riktar sig istället till medelstora och stora företag med mer än 200 anställda och som redan har ett eget eProcurement -system eller tjänsteleverantör.

Här kan du läsa mer om våra inköpslösningar:

Conrad Electronic
Sedan 1923 är det tyska familjeföretaget Conrad Electronic ett begrepp för teknik och elektronik. Med fler än 4 000 medarbetare verkar Conrad i 17 länder genom lokala dotterbolag och återförsäljare. Företaget distribuerar sina produkter till kunder i 150 länder.

Det ständigt växande produktsortimentet består av ett fascinerande och omfattande produktutbud från ledande tillverkare och exklusiva märken; från de minsta elektronikkomponenter och ett stort sortiment verktyg till de senaste konsumentprodukterna, liksom datorer- och kommunikationsteknologier.

Conrad Electronic är en stark och innovativ partner för såväl företag och privatkunder. Conrad Electronic erbjuder produkter och omfattande tjänster genom e-handel, lokala försäljningsställen, lösningar för e-upphandling och sina egna försäljningskanaler. Conrad Electronic har vunnit förtroende för sina kvalitetstjänster av många ledande företag på alla marknader.

I slutet av 2013 öppnade Conrad Electronic en ny EPA-yta (electrostatic protected area) i sitt huvudlager och distributionsenhet i Wernberg, Tyskland. Certifieringen av den nya ESD-skyddade ytan och hela ESD-hanteringen enligt DIN EN 61340-5-1 är den första i sitt slag inom komponentdistributionssektorn.

Conrad Electronic finns sedan 2005 på den svenska marknaden – Conrad Elektronik Norden AB - med Sveriges förmodligen största utbud inom teknik och elektronik. Över 750 000 produkter finns tillgängliga online.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-18
Lär dig mer om magnetventilerFarlig växthusgas förbjuds i ställverk NYAB utför omfattande muddringsarbetenAntalet nätfiskeattacker ökarNytt samarbete med Svenska Taxiförbundet
2024-04-17
Skapa kompletta robotceller med 3D-CADWTS Machinery ingår partnerskapKomfort och ergonomi med Lännens grävlastare EdmoLift belönas med silver i EcovadisrankningElpriser i realtid när
2024-04-16
Så här kan även du exportera till USATillverkning med hjälp av horisontal-svarvar Skydda fötterna på arbetsplatsen Exakt positionsbestämning Ett nytt användarvänligt fallskydd
2024-04-15
BE Group lanserar Salcos gröna konstruktionsstålUtökad satsning på batteriutvecklingInget mer kvicksilver i offentlig belysningCERTEX hissar världens högsta trävindkraftverkNy era av skärmaskiner
2024-04-12
Varför långsammare stubbfräsar är bättre Tuffa miljöer kräver tuffa märkningarVikten av rätt montering och kapsling av chipÅtervinn dina använda blybatterierNYHET - Blixtljus 1570884