TISDAG 19 FEBRUARI 2019

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Det nya Casco Wall-konceptet tar fram det bästa i dina väggar

Nu lanseras vårt helt nya Casco Wall-koncept, med ett komplett väggsortiment av lim och spackel som täcker ett brett användningsområde.
Den nya designen - svarta förpackningar med ett speciellt Casco Wall mångfärgat prickigt band - håller ihop Wall-sortimentet. Oavsett om du är professionell eller en DIY, arbetar inomhus eller utomhus, i torra eller våta utrymmen, hittar du en idealisk lösning för din speciella applikation.

Casco Wall-serien omfattar vägglim för alla typer av tapeter samt ett flexibelt urval av väggspackel för allt från små reparationer till stora hål och full bredspackling. Både lim och spackel finns tillgängliga som färdigblandade och pulverbaserade lösningar, för att bättre passa varje användares särskilda behov.

Det nya Casco Wall-konceptet innehåller välbekanta och pålitliga produkter, men det finns också ett antal helt nya produkter:

Våra nyutvecklade pastabaserade spackel CascoSpack Universal och CascoSpack LV ger en mycket jämn yta, har en hög fyllningskapacitet och är extremt lätta att applicera. Eftersom den nya CascoSpack Universal kombinerar den höga fyllningsförmågan hos tidigare CascoSpack LM (medium) med den smidiga fina ytan av CascoSpack LF (fin), kommer den att ersätta dem båda helt.

Vår nya tapet-remover Casco Remover är en icke-frätande, stänkfri lösning för att ta bort gamla tapeter med.

Den färdigblandade OneFill Premium är en ny och förbättrad version av OneFill, med en uppgraderad formulering. Den är mindre klibbig, slipbar och lätt att applicera och sanda. OneFill Premium kommer att ersätta OneFill.

På liknande sätt har GipsFiller uppgraderats och bytt namn till WallFiller, med en formulering som ger en finare yta och är lättare att slipa och blanda.

Det nya Casco Wall-konceptet lanseras i två faser. Vägglimmen och pastabaserade väggspackel rullas ut nu under hösten 2018, medan pulverbaserade väggspackel kommer att introduceras i april 2019.

Maria Rappoccio
Marknadschef
rappoccio.maria@se.sika.com
08-621 89 00
2019-02-14
Global konkurrens i digitaliseringBASF lanserar ny digital plattform för byggindustrinNy vibrationsövervakning på pappersmaskin i HallstavikIKEA investerar i en av världens största vindkraftsparkerMarkant ökning av kvinnliga forskare inom produktionsteknikFokus på inkluderande och jämställd arbetsplats på Personal & Chef
2019-02-13
Ny Forrester-rapport: 69% av företagen är missnöjda med sitt molnbaserade kundvårdssystem Indikera maskinens statusStationschef till Luleå (Krossvägen)Peab bygger bostäder och galleria i FalkenbergHur utreder man klagomål på inomhusklimatet? Framgångsrik jobbmässa för unga på Svenska MässanStrands i nytt samarbete – med rallystjärnaParker Hannifin lanserar externt övervakad pneumatisk säkerhetsventil för nödstopp och systemfelEngcons slanglösa modulsystem och högflödessvivel är klara för serieleveransROBOYAGI - Klassledande robotprestanda från RYOBI Focus Nordic går på djupet med ny drönaragenturStarkt resultat för Fortnox 2018BMW M tar mark med helt nya X-modellerTekniska museet och Stora Enso bygger Stockholms smartaste byggnad i träStark rekrytering till Assemblin ElNy skräddarsydd vuxenutbildning öppnar för jobb inom industrinRenault F1 Team – 2019Varning: ta det lugnt på sportlovsvägarnaRebl Industries flyttar in i Gothia Science Park
2019-02-12
Ny överenskommelse ska ge fler jobb inom byggsektornStororder när Spring Systems fortsätter växaExakt temperaturmätning med JUMO dTRANS T06Dematek levererar unik kran till världens modernaste forskningsanläggningVåra utbildningar 2019Hultafors 2.40 tumstock FSC®-certifieradArbetet med nästa generations smarta elmätare påbörjatStål & Hyr och Renta går samman med JRent i JönköpingHitachis kundtidning – nytt nummer uteBMW kör ifrån inom elektrifierad och självkörande mobilitetCarina Ståhl utses till ny VD i trähustillverkaren Sizes WorksWebbaserad Säker Vatten-utbildning för VS-projektörerGregor Rolski blir chef för Tyréns verksamhet i ÖsteuropaStora fördelar med att implementera AI-lösningarNy lösning för slipning av hörn Professionell IT-kyla för serverrum och teknikrumLVD erbjuder ny automation till Phoenix fiberlaser i storformatSäkert halkskydd, lika aktuellt året omSka få 3D-printing i Mellansverige att lyftaEtt whitepaper om energieffektivare värmedistribution med PUR-skumsisolerad kulvert Ny digital plattform håller koll på kostnaderna under byggprojektet
2019-02-11
Provkörning och premiärvisning av Volvo Dig Assist under Rally SwedenNCC bygger arbetstunnlar till nya tunnelbananFörslutning med unik historiaCygate vinnare av Volvo car group/Volvo cars quality excellence awardNya Opel Corsa tar toppteknologier till småbilssegmentetAPM Terminals driver aktivt miljöförbättringar - för en hållbar framtidÅrets vinnare av Quality Innovation Award inger stort framtidshoppKlarar du 90 dagar utan bil?Kraftigt förbättrade parametrar för hållbara transporterNy utmärkelse för skogsvård delas ut på SkogsElmia 100 % förnybar energi till Wibax terminalerNy vd för Förpacknings- och TidningsinsamlingenUpplands Motor har utsetts till årets återförsäljare av elbilarHållbar cement- och kalkproduktion i fokus för ny centrumbildningSvenske Erik Johansson är ny BMW Motorsport Junior 2019IT och ”Enterprise Mobility” i byggbransch och infrastruktur
Annonser