FREDAG 21 SEPTEMBER 2018

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Det nya Casco Wall-konceptet tar fram det bästa i dina väggar

Nu lanseras vårt helt nya Casco Wall-koncept, med ett komplett väggsortiment av lim och spackel som täcker ett brett användningsområde.
Den nya designen - svarta förpackningar med ett speciellt Casco Wall mångfärgat prickigt band - håller ihop Wall-sortimentet. Oavsett om du är professionell eller en DIY, arbetar inomhus eller utomhus, i torra eller våta utrymmen, hittar du en idealisk lösning för din speciella applikation.

Casco Wall-serien omfattar vägglim för alla typer av tapeter samt ett flexibelt urval av väggspackel för allt från små reparationer till stora hål och full bredspackling. Både lim och spackel finns tillgängliga som färdigblandade och pulverbaserade lösningar, för att bättre passa varje användares särskilda behov.

Det nya Casco Wall-konceptet innehåller välbekanta och pålitliga produkter, men det finns också ett antal helt nya produkter:

Våra nyutvecklade pastabaserade spackel CascoSpack Universal och CascoSpack LV ger en mycket jämn yta, har en hög fyllningskapacitet och är extremt lätta att applicera. Eftersom den nya CascoSpack Universal kombinerar den höga fyllningsförmågan hos tidigare CascoSpack LM (medium) med den smidiga fina ytan av CascoSpack LF (fin), kommer den att ersätta dem båda helt.

Vår nya tapet-remover Casco Remover är en icke-frätande, stänkfri lösning för att ta bort gamla tapeter med.

Den färdigblandade OneFill Premium är en ny och förbättrad version av OneFill, med en uppgraderad formulering. Den är mindre klibbig, slipbar och lätt att applicera och sanda. OneFill Premium kommer att ersätta OneFill.

På liknande sätt har GipsFiller uppgraderats och bytt namn till WallFiller, med en formulering som ger en finare yta och är lättare att slipa och blanda.

Det nya Casco Wall-konceptet lanseras i två faser. Vägglimmen och pastabaserade väggspackel rullas ut nu under hösten 2018, medan pulverbaserade väggspackel kommer att introduceras i april 2019.

Maria Rappoccio
Marknadschef
rappoccio.maria@se.sika.com
08-621 89 00
2018-09-18
Aventics greppar tag om det mestaAlla Opels personbilar WLTP-certifieradeÖver 100 miljoner kronor investerat i solenergi av privatpersonerBuss till Karlstadsbuss nya snabblinje väcker internationellt intresseProduktuppdatering för Mazda CX-3Netsecure utbildar om det nya NIS-direktivet den 26 oktoberEffektiv övervakning av transporterMed rätt typ av teknisk utrustning blir mötena både mer effektiva och kreativa. Martin Edofsson leder Smart City ConnectionSAP: Försörjningskedjor måste bli mer intelligentaIVECO Daily Blue Power - Mästare i Hållbarhet: International Van of the Year 2018.Malmö Stads miljöbyggpris tilldelas LINK arkitekturJennie Sahlsten ny vd och koncernchef för Erlandsson ByggÅkare, öka era intäkter med CargoSpace24!ebm-papst visar ny fläkt för kylning av järnvägs­applikationer på mässan InnoTransStart för ny satsning på kvinnor i techindustrinLogistic Contractor utvecklar och bygger lager åt skönhetsjätten Lyko
2018-09-17
MLT presenterar nya möjligheter för automatiserad kvalitetskontrollCanon får guld i hållbarhet från EcoVadisCanon lanserar PROGRAF TM-serienHär är framtidens bil – självkörande, utsläppsfri och uppkoppladJenny Larsson är ny distriktschef i Cementa region SydIrisity inleder samarbete med DahuaCecilia Ceder ny vd för Fairtrade SverigeABAX värvar ännu en anställd från världens största telematikföretagQuality Hotel View expanderar – endast 2,5 år efter öppningen Vinnarna av Årets byggnadsvårdare 2018Årets Företagare i Blekinge 2018 går till Roger Olsson De vann Härnösands företagspriserBilfinger visar på stort ägarskap och högt engagemangVärldspremiär för nya Yaris GR SPORTPolarbröd en av vinnarna av Livsmedelspriset 2018ExTe fyller 120 årFlytande våtmarkTornstadens första projekt med MKB Fastighets AB i MalmöDe första eldrivna lastbilarna har levereratsInspireras till forskning i PiteåToppnotering för fjärrkyla under rekordvarm sommar Norrköping Airport ökar passagerarantalet i augusti
2018-09-14
Vad händer egentligen i Göteborg den 9-11 oktober?Nu blir vi ÄNNU grönare!ABB och Nobel Media tillkännager internationellt partnerskapCM-seminarium på Business Arena 2018ABB-teknik ansluter Sveriges största solcellspark till elnätetInterEast rekryterar marknadsansvarig Sigma Technology tror på LoRaWAN™Allmänhet och Skövdeskolor bjuds in till en fredag i sann forskarandaPeab Asfalt jubilerarKraftig resandeökning för Tåg i BergslagenEntreprenör utsedd för kulturhuset i BergsjönIKEA siktar på nollutsläpp för hemleveranser i fem storstäder till 2020Isabellestipendiet – för en mer jämställd byggbransch Produkter i världsklass förutsätter ett effektivt och väl sammanhållet IT-stöd Woody Bygghandel fortsatt aktiva på miljöområdet Orio Logistics satsar på e-handelslogistikEn medicinsk revolution inom ortopedin – nu på USÖHelt nya insikter om elKomposthink bokashi omvandlar matrester till jordförbättring och växtnäring!Premiär för Kia ProCeed: Skapar eget segmentRätt produkter för precision i flödesmätning och regleringSnabbt växande marknadsintresse för Moniers integrerade solenergitakHauschild+Siegel från Malmö vinner Svensk Betongs Arkitekturpris Prefab
Annonser