TISDAG 16 JULI 2019

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Det nya Casco Wall-konceptet tar fram det bästa i dina väggar

Nu lanseras vårt helt nya Casco Wall-koncept, med ett komplett väggsortiment av lim och spackel som täcker ett brett användningsområde.
Den nya designen - svarta förpackningar med ett speciellt Casco Wall mångfärgat prickigt band - håller ihop Wall-sortimentet. Oavsett om du är professionell eller en DIY, arbetar inomhus eller utomhus, i torra eller våta utrymmen, hittar du en idealisk lösning för din speciella applikation.

Casco Wall-serien omfattar vägglim för alla typer av tapeter samt ett flexibelt urval av väggspackel för allt från små reparationer till stora hål och full bredspackling. Både lim och spackel finns tillgängliga som färdigblandade och pulverbaserade lösningar, för att bättre passa varje användares särskilda behov.

Det nya Casco Wall-konceptet innehåller välbekanta och pålitliga produkter, men det finns också ett antal helt nya produkter:

Våra nyutvecklade pastabaserade spackel CascoSpack Universal och CascoSpack LV ger en mycket jämn yta, har en hög fyllningskapacitet och är extremt lätta att applicera. Eftersom den nya CascoSpack Universal kombinerar den höga fyllningsförmågan hos tidigare CascoSpack LM (medium) med den smidiga fina ytan av CascoSpack LF (fin), kommer den att ersätta dem båda helt.

Vår nya tapet-remover Casco Remover är en icke-frätande, stänkfri lösning för att ta bort gamla tapeter med.

Den färdigblandade OneFill Premium är en ny och förbättrad version av OneFill, med en uppgraderad formulering. Den är mindre klibbig, slipbar och lätt att applicera och sanda. OneFill Premium kommer att ersätta OneFill.

På liknande sätt har GipsFiller uppgraderats och bytt namn till WallFiller, med en formulering som ger en finare yta och är lättare att slipa och blanda.

Det nya Casco Wall-konceptet lanseras i två faser. Vägglimmen och pastabaserade väggspackel rullas ut nu under hösten 2018, medan pulverbaserade väggspackel kommer att introduceras i april 2019.

Maria Rappoccio
Marknadschef
rappoccio.maria@se.sika.com
08-621 89 00

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2019-07-05
Ett parkeringsgarage fullt med GARO-laddboxarUtveckla den applicerbara forskningen kring träbyggande – skapa frizoner
2019-07-04
Rudells blir AR Rackings enda återförsäljare i SverigeNCC tecknar rikstäckande ramavtal med RiksbyggenByggblock för högtryckshydraulik i hårda miljöerFordonsbesiktningens historiaReserapport från Z&I´s Roadshow"Därför är SunPine så centrala i omställningen"Telia kopplar upp E.ONs kunder i SverigeFler certifieras inom underhållsledarskapVärldens första batteridrivna modell med spadgrepp och KickBack ControlKlimatomställningen viktig fråga när näringsministern besökte Cementa i SliteOrkla väljer ledande energileverantör för sin värmeförsörjning i FilipstadEtt lyckat Vinnova-projekt under ledning av SSGMaskiner och människor testade knäckebrödLiqui Moly officiell partner för friidrotts-EM 2020Nya Opel Astra – nu ännu mer effektivJobba med Skyddsronder och checklistor i Zert RMWater&Wastewater – ny internationell VA-mässa 2021
2019-07-03
Säker med Kipp i 100 årNya Renault Captur som plug-in hybridFord levererar nyheter om Ford GT vid Goodwood Festival of SpeedSveriges nya forskningsfartyg levererat till SLU i SpanienMariestads kommun får ledande roll i Sveriges IndustrikommunerModellstyrd marksanering på Godisfabriken i GävleVärlden behöver inte fler plaggCapgemini blir en av Volvo Cars huvudleverantörer inom digital transformation och molnlösningarSvevia målar om HögakustenbronBlogg Almedalen 2019: Flexibilitet är det nya svarta – så vad händer härnäst?Nya BMW X6 - större, starkare och lyxigareSkellefteå Snickericentral får stororder på över 40 miljonerIndustri på frammarschMiljöreglering hotar nödvändig klimatomställningKompetensförsörjning i fokus på ME:s almedalsseminariumNya RIO:n i serien E-LineHyundai rankad i topp när det kommer till kvalitet
2019-07-02
Schneider Electric Foundation i partnerskap med Solar Impulse FoundationDigitala verktyg som skapar verklig affärsnyttaKontrollera trycket i ditt hydraulik system med testnipplar från CEJNStavdal och Ramirent påbörjar sammanslagningenStena Recycling deltar i pilotprojekt för spårbarhet av farligt avfallProcessus projekterar för ett hållbart samhälle världen överAbacus produktionsstartar 131 studentbostäder i Ruddammen, centrala StockholmNuvarande åtaganden att avveckla kolkraft gravt otillräckliga för att vända klimatförändringen Smart Industriell ModerniseringFortsatt god konjunktur i Stockholm trots orolig omvärld Almedalen 2019 - Uppdämt behov av omställningPressinbjudan - Klimatsäkert vatten9 av 10 återvinner i SverigeLätthet och brandklass avgjorde valetITU-elever tävlar i Ungdoms-SM i CNC-TeknikEn av de första FSC-certifierade etikettproducenterna i NordenSSC Öhns Snickeri flyttar verksamheten till SävarErnströmgruppen förvärvar BS ElcontrolKGKs hållbarhetsarbete uppmärksammas av Svensk HandelFriendly Building nominerat till innovationspriset E-prize
2019-07-01
Volvo Car Sverige stärker rollen som marknadsledare i juniUtveckling inom fordonsindustrin kan ge stora möjligheter till svenska leverantörerNy rapport visar att vart tionde fastighetsbolag saknar kontroll på sin energianvändningMontico digitaliserar svetsutbildningVerizon förenas med Zoom för att utöka kundernas kommunikationsmöjligheter Berendsen investerar i Sveriges första eldrivna distributionsbil för mattor
Annonser