TISDAG 20 NOVEMBER 2018

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Det nya Casco Wall-konceptet tar fram det bästa i dina väggar

Nu lanseras vårt helt nya Casco Wall-koncept, med ett komplett väggsortiment av lim och spackel som täcker ett brett användningsområde.
Den nya designen - svarta förpackningar med ett speciellt Casco Wall mångfärgat prickigt band - håller ihop Wall-sortimentet. Oavsett om du är professionell eller en DIY, arbetar inomhus eller utomhus, i torra eller våta utrymmen, hittar du en idealisk lösning för din speciella applikation.

Casco Wall-serien omfattar vägglim för alla typer av tapeter samt ett flexibelt urval av väggspackel för allt från små reparationer till stora hål och full bredspackling. Både lim och spackel finns tillgängliga som färdigblandade och pulverbaserade lösningar, för att bättre passa varje användares särskilda behov.

Det nya Casco Wall-konceptet innehåller välbekanta och pålitliga produkter, men det finns också ett antal helt nya produkter:

Våra nyutvecklade pastabaserade spackel CascoSpack Universal och CascoSpack LV ger en mycket jämn yta, har en hög fyllningskapacitet och är extremt lätta att applicera. Eftersom den nya CascoSpack Universal kombinerar den höga fyllningsförmågan hos tidigare CascoSpack LM (medium) med den smidiga fina ytan av CascoSpack LF (fin), kommer den att ersätta dem båda helt.

Vår nya tapet-remover Casco Remover är en icke-frätande, stänkfri lösning för att ta bort gamla tapeter med.

Den färdigblandade OneFill Premium är en ny och förbättrad version av OneFill, med en uppgraderad formulering. Den är mindre klibbig, slipbar och lätt att applicera och sanda. OneFill Premium kommer att ersätta OneFill.

På liknande sätt har GipsFiller uppgraderats och bytt namn till WallFiller, med en formulering som ger en finare yta och är lättare att slipa och blanda.

Det nya Casco Wall-konceptet lanseras i två faser. Vägglimmen och pastabaserade väggspackel rullas ut nu under hösten 2018, medan pulverbaserade väggspackel kommer att introduceras i april 2019.

Maria Rappoccio
Marknadschef
rappoccio.maria@se.sika.com
08-621 89 00
2018-11-15
Full kontroll, färre lastbilar och mer godsNy standard visar hur man hanterar tillförlitligheten i system
2018-11-14
Gnosjö Automatsvarvning presenterar idéer för att framtidssäkra svensk legotillverkningSkandinaviska Områdesskydd öppnar kontor i GöteborgSverigepremiär för Pumps & Valves på Malmömässan!Opus Bilprovning etablerar i Malmö Skanska förser mobila byggarbetare med robusta Toughpad-datorerFettmätaren, angår alla som smörjer manuellt...Klaravik utsedd till Gasellföretag 2018Snart öppnar Besikta för tungtrafik i NorrköpingHur du väljer rätt arbetsbyxaebm-papst gasfläkt i effektiv och miljövänlig högtryckstvätt Forskare vill testflyga svenskt biobränsle 2021Blåkläder lanserar två nya flamkollektioner! App låter bilägaren besikta skadan på distansChristina Lindbäck, NCC i Snåret: Agenda 2030 är som en affärsplan för samhället. Konkreta tips för att höja innovationskraftenQamcom blir Gasell - IgenHelen lämnade försäkringsbranschen för VVS-yrketProMeister Solutions och Lärande i Sverige tar nästa steg i framgångsrikt utbildningssamarbete Pressinbjudan: Kronprinsessparet besöker Höganäs och Cortus EnergyNytt revolutionerande koncept sätter människor i centrumAGA lanserar ny produkt för snabbkylning av flytande livsmedel
2018-11-13
Komplett utbildning som tar dig från första kontakt till färdig leverans med nöjda kunder!Större flexibilitet med ny serie överströmsrelänVBN Components får tyskt innovationsprisMekanisk verkstad för Er som ställer hårda krav har fått sin 3:e Biglia installeradPålitligt korrosionsskydd från Henkel.CEJNs teamledares kommentar till The Next Generation: "Vårt ansvar är att hålla dig säker"20-åriga Stella bryter manlig norm i byggbranschenGrunden Bois är årets Number 10 stipendiatLesjöforsfjädrar i framtidens mänskliga robotarBilia förvärvar en auktoriserad serviceverksamhet för BMW i NorgeNytt industrimagasin vinter 2018 ute nu!Hyundai och Vodafone inleder samarbete om uppkopplade bilarEldrivna truckar testas i produktion i Bolidens AitikgruvaLåt oss presentera: Fredagens gäster i Defas podstudioHet marknad för begagnade bilar trots färre försäljningar Arbeta i HD med nya High Demand pro18-v batterierFörsäljningsrekord på Gekås Ullared ger bidrag till Missing PeopleSvenska chefer underkänner sitt eget cv BMW + vinterhjul =gratis vinterhjulYrkesgymnasiet ökar med 25 procent Så ser företagandet ut i din kommunMakita lanserar sladdlös kaffemaskin på 12/18VEntreprenörskap hos Sigtuna Kommun20-åring med hjärta för kunskap och kvalitetWidrikssons lanserar ytterligare tjänster inom IT-logistik och transportÖkad säkerhet i truckmiljön med Zone Intelligence Bättre arbetsmiljö med ljuddämpade diamantklingorPremiär för ny butik och entre i Älvsjö och ny filial i Borås.Scanias transportlaboratorium blir fossilfrittRejmes Bil prisbelönta på motorgalan 2018Maskinhandboken – Ny SEK Handbok!Nordic Truckcenter SE inleder samarbete med TOTAL Nordic
2018-11-12
Skanska utvecklar nytt hotell i Kiruna som säljs till LKAB för cirka 500 miljoner kronorNy exportsäljare - Alexander LjungbergMätningar till grund för elbesparingPeab bygger ut Tofta skjutfältAcademic Work prisas för bästa försäljnings- och marknadsorganisationDemo utförsäljning av mätinstrument Ny satsning från Stoppa machokulturen
Annonser