MÅNDAG 22 JANUARI 2018

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Diac Metal AB byter ägare 1 sept 2017

Köpare är FCO Holding AB med Fredrik Ottosson som ägare
Fredrik Ottosson har en lång erfarenhet från ledande befattningar inom verkstadsindustrin som innefattat både pulverlackering och mekanisk bearbetning, dvs det som DIAC idag erbjuder sina kunder.

- "Jag har en längre tid haft som målsättning att förvärva ett tillverkande bolag som jag kan bygga vidare på. Som ny ägare ser jag nu fram emot att tillsammans med företaget och dess kunniga personal ytterligare förstärka Diac's marknadsposition genom ett framgångsrikt arbete" säger Fredrik Ottosson, ny ägare till Diac Metal AB.

- "Som ägare till Diac är vi mycket glada för att Fredrik har valt att förvärva bolaget. Fredrik besitter kunskap inom både lackering, tillverkning, försäljning och kvalitet och vi har fullt förtroende för att lämna över Diac i hans händer" berättar CArina Lyckvind och Andreas Wilsander, tidigare ägare.

Diac Metal AB grundades 1973 av Dicky Carlsson. 2011 genomfördes ett generationsskifte varvid Carina och Andreas tog över bolaget. Diac omsätter idag ca 30 MSEK och har 26 anställda. Bolaget tillverkar serieprodukter samt specialprodukter inom plåt till verkstad, möbler och butiksinredning, har egen lackeringsanläggning i vilken även legolackering erbjuds samt ett antal egna varumärken bl.a. KOZMOZ och COLFIX. Diac är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001/14001.

För vidare information vänligen kontakta:

Fredrik Ottosson
FCO Holding AB
070-347 17 66

Carina Lyckvind
Diac Metal AB
0705-44 52 30

Andreas Wilsander
Diac Metal AB
0708-16 09 46

Annonser