SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Digital signering ökar säkerheten inom industrin

Att följa de lagar och regler som finns är avgörande, och inom verkstads- och processindustrin är det ett omfattande arbete.
För att förebygga arbetsplatsolyckor inom tillverkningsindustrin är det viktigt att se till att varje medarbetare har rätt utbildning för sin arbetsuppgift och är medveten om de risker som finns och hur man undviker dem. Efterfrågan på en effektiv och säker distribution av instruktioner, men även andra avtal och dokument, gör att Hogia nu lanserar en ny tjänst för digital signering, Hogia Signit.

Att följa de lagar och regler som finns är avgörande, och inom verkstads- och processindustrin är det ett omfattande arbete.
Arbetsgivare har en skyldighet att säkerställa att medarbetarna har tagit del av instruktioner och säkerhetsinformation rörande heta arbeten, maskiner och utrustning för att tillgodose kraven gällande arbetsmiljö. Det gäller även vid service och underhåll.

Emma Maria Kånåhols som är bolagschef på Hogia, berättar att det är behovet av enklare dokumenthantering och insamling av underskrifter från medarbetarna som gör att Hogia nu lanserar en ny signeringstjänst.

- Distributionen av instruktioner och policy, men även anställnings- och sekretessavtal och andra dokument, förenklas om det sker digitalt. Särskilt värdefullt är det i en organisation som har verksamhet på flera orter.

- Känslig personinformation distribueras på ett säkert sätt och anställda som ska sätta sin signatur på dokumentet gör det enkelt via sin telefon eller dator.

Hogias nya signeringstjänst kan anpassas efter de specifika signeringsbehov som företag har. Anställningsavtal, sekretessavtal, offerter, kundavtal, inköpsorder, serviceavtal, policy, årsredovisning och protokoll är bara några dokument som en företagare hanterar i sin vardag.

- Den digitala utvecklingen skapar helt nya förutsättningar för företag att effektivisera de administrativa arbetsprocesserna, avslutar Emma Maria.

Emma Askengren
Kommunikatör Hogia-gruppen
+46 (0) 72-142 89 89
emma.askengren@hogia.se

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-15
Ny era av skärmaskinerSolcellsmätning och framtidens mätverktygHöj ribban med UGIMA®-XSlitsad U-formad genomföringVälj rätt tätningssats för din hydraulcylinder
2024-04-12
Varför långsammare stubbfräsar är bättre Tuffa miljöer kräver tuffa märkningarVikten av rätt montering och kapsling av chipÅtervinn dina använda blybatterierNYHET - Blixtljus 1570884
2024-04-11
Boxon i förarsätet Ständig incidenthante­ring och dåligt samarbete Kvantgenombrott 5G-router med inbyggt SIM-kortTransportfirma leder MC-återförsäljare till Europa
2024-04-10
4 fördelar med Maskinera auktionsförsäljningFördelar och funktioner för det nya vajersystemetSeiferts avfuktareNy STIHL produktions­anläggning i RumänienDåligt förberedda och övermodiga
2024-04-09
Upptäcka blixtsnabbt av­vikelser i era mätresultatTotal kabel- och kabelkedjelösningProblemfria timmar i nya hybridgrävarenLesjöfors först med SBTi-godkända klimatmålNytt från HEIDENHAIN