LÖRDAG 17 FEBRUARI 2018

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Dubbelvinst för Nordic Choice Hotels i Grand Travel Award

Nordic Choice Hotels är enligt resebranschen Sveriges bästa hotellkedja
Nordic Choice Hotels är enligt resebranschen Sveriges bästa hotellkedja och knep dessutom vinsten i den nya priskategorin “Årets hållbarhetspris” i Grand Travel Awards 2018. För åttonde året i rad har Nordic Choice Hotels tagit emot det prestigefulla priset “Sveriges bästa hotellkedja” under den årliga galan Grand Travel Award, som gick av stapeln på hotell At Six i Stockholm under måndagskvällen.

Omröstningen i kategorin “Bästa hotellkedja” görs av svenska resebyråer som bedömer de nominerade hotellkedjorna utifrån kriterierna: service, produkt och marknadsföring. Juryn gör en övergripande bedömning av företagen i varje klass, exempelvis hur aktivt företaget varit på marknaden det senaste året, produktutveckling och nytänkande, ekonomisk prestation och hur det uppfattas av slutkunden och resebyråledet. Motiveringen lyder:

“Med starka varumärken passar kedjan alla, oavsett plånbok. Bra support och fantastisk frukost. De tar också ett stort socialt ansvar i samhället vilket ligger i tiden.”

- Våra medarbetare arbetar stenhårt varje dag för att leverera de bästa gästupplevelserna. Att vi nu för åttonde året i rad utsetts till Sveriges bästa hotellkedja är inte minst ett kvitto på personalens fantastiska insatser, säger Petter A. Stordalen.

Nordic Choice Hotels kammande inte bara hem titeln Sveriges bästa hotellkedja, utan vann även den nya kategorin “Årets hållbarhetspris”. Juryns motivering lyder:

“Har under lång tid arbetat för ökad hållbarhet. Under We Care driver företaget flera hållbarhetsprojekt som lett till minskat matsvinn, minskad energiförbrukning och ökad mångfald. Genom EAT har Nordic Choice Hotels varit delaktig i att skapa en global agendasättare inom hälsa, mat och hållbarhet.”

- Det känns fantastiskt kul att vårt hållbarhetsarbete uppmärksammas och värdesätts. Det är så många som bidrar i detta arbete från ägare, till personal och hotellgäster. Det är detta tillsammans med att vi adresserar ett brett spektrum inom hållbarhet som gör att vi når bra resultat. Med det här priset så får vi extra energi att fortsätta utveckla vårt hållbarhetsarbete och jag kan lova att våra gäster löpande kommer märka av våra ansträngningar, säger Cathrine Dehli, Director of Sustainability.

Kenneth Hultgren
Head of Communications Sweden, Finland and the Baltics
kenneth.hultgren@choice.se
+46 70 695 85 90
2018-02-15
Fortsatt stark passagerartillväxt gav rekordårRenault och GreenMobility ingår internationellt samarbetsavtalHållbart resande med elbussarKomatsu ställer ut på Intermat 2018Vägledning för underhåll i elnätNy miljöutbildning på distansSöderberg & Partners investerar i Learnster300 tjejer visade intresse för DeromeNytt samarbete på fasadmarknadenTvå nya chefer på Umeå kommunStora teknikutmaningen är tillbakaVärldens största initiativ för crowd-investering inom solenergiIKEA IT besöker högskolan – vill samverka om innovationSwedfund stärker stödet till små och medelstora företag i östra och västra AfrikaHur mäter man sin elanvändning?Lerumselever blev behöriga till gymnasiet på ett årStarkt logistikläge satsar på hållbart kluster Från traditionell mekanisk verkstad till leverantör för flygindustrinCaverion rekryterar Daniel Backman till Syd/Väst - ny regionchef från februari
2018-02-14
SSAB Borlänge uppgraderar onlineövervakning i varmvalsverket till Intellinova Parallel ENSTOREBRO och SMT ny återförsäljare för SPINNER Werkzeugmaschinen GmbH.Två helt nya MOTOMAN® målningsrobotarMOHV stärker sin organisation och satsar vidareTitania Bygger 500 bostäder i Hallunda Gård.5G för industrin, när kommer det i verkligheten?Navigator expanderar med tre nya medarbetareNu bygger vi 57 hyreslägenheter i kv Kronborg, MalmöSvevia bygger nya Kronholmskajen i HärnösandHelt nya BMW X4Automatiskt montage av ändhylsor även utan tryckluftStarta hjärtan med hjälp av drönare!
Annonser