SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Dynamics by Sigma öppnar i Storbritannien

Dynamics by Sigma förstärker sitt erbjudande genom att expandera i Storbritannien.
Som resultat av en stark tillväxt, fortsätter Dynamics by Sigma sin utveckling och expanderar nu sin verksamhet till Storbritannien.

Med gedigen branschkunskap och erfarna konsulter, levererar, utvecklar och hanterar Dynamics by Sigma, Microsoft Dynamics-applikationer på ett sätt som stöder deras kunders sätt att arbeta.

Med en ständigt växande kundbas, har Dynamics by Sigma kontor och medarbetare i Sverige, Indien, Sydamerika och Polen. Nu öppnas även ett kontor i London för att möta behoven på den brittiska marknaden.

– Vi brinner för att hjälpa våra kunder med att vara så effektiva som möjligt, både hemma och på den globala marknaden. Dynamics by Sigma UK kommer att tillhandahålla tjänster över hela Storbritannien, men även internationellt och globalt. Vi fokuserar på företag som är komplexa, internationella och har en önskan att förbättra sin produktion och tillväxt, säger Colin Crow, VD på Dynamics by Sigma UK.

Dynamics by Sigma erbjuder konsulttjänster inom affärsrådgivning, implementering och applikationshantering.

De hjälper företag inom tillverkning, fältservice och grossistdistribution, att bli starkare, öka intäkterna och förbättra produktiviteten. Några av de ledande erbjudanden inkluderar Microsoft Dynamics 365, Internet of Things, Connected Field Service och Smart Office.

Sigma IT driver redan en framgångsrik verksamhet inom UX i Storbritannien. Hilary Stephensen, verkställande direktör där kommenterar:

– Det är härligt att Dynamics by Sigma öppnar upp på den brittiska marknaden. Vi kan se omedelbara möjligheter att kunna leverera användarcentrerade och tekniskt innovativa lösningar till nationella och globala företag, genom samarbete över hela vår grupp. Det är fantastiskt att se Sigma-familjen växa på detta sätt och vi ser fram emot att stödja Colin och hans team med den nya satsningen.

Dynamics by Sigma är en del av Sigma Group, med sina rötter i Sverige. Sigma Group består av ledande konsultföretag med målsättningen att göra sina kunder mer konkurrenskraftiga.

De kombinerar passion och teknisk kunskap för att hitta bättre lösningar. Sigma har 4 600 anställda i fjorton länder.

Tack vare Dynamics by Sigmas unika position på marknaden, kan de enkelt involvera Sigmas globala organisation för att ge sina kunder ett betydande och unikt värde.

Från och med den 4 december kommer Dynamics by Sigma i Storbritannien att finnas på Northumberland Avenue 8, London, WC2N 5BY, Storbritannien.

För mer information:
dynamics.sigmaea.co.uk
Telephone: +44 2031 376076

Colin Crow
Managing Director, Dynamics by Sigma UK
colin.crow@sigma.se
+44 791 23 88 722

Beatrice Silow
Kommunikations- och kulturchef, Sigma IT
beatrice.silow@sigma.se
+46 703 79 1506

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-15
Ny era av skärmaskinerSolcellsmätning och framtidens mätverktygHöj ribban med UGIMA®-XSlitsad U-formad genomföringVälj rätt tätningssats för din hydraulcylinder
2024-04-12
Varför långsammare stubbfräsar är bättre Tuffa miljöer kräver tuffa märkningarVikten av rätt montering och kapsling av chipÅtervinn dina använda blybatterierNYHET - Blixtljus 1570884
2024-04-11
Boxon i förarsätet Ständig incidenthante­ring och dåligt samarbete Kvantgenombrott 5G-router med inbyggt SIM-kortTransportfirma leder MC-återförsäljare till Europa
2024-04-10
4 fördelar med Maskinera auktionsförsäljningFördelar och funktioner för det nya vajersystemetSeiferts avfuktareNy STIHL produktions­anläggning i RumänienDåligt förberedda och övermodiga
2024-04-09
Upptäcka blixtsnabbt av­vikelser i era mätresultatTotal kabel- och kabelkedjelösningProblemfria timmar i nya hybridgrävarenLesjöfors först med SBTi-godkända klimatmålNytt från HEIDENHAIN