MÅNDAG 18 DECEMBER 2017

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

EasyFills AB tecknar två nya distributionsavtal.

EasyFill AB tecknar två nya distributionsavtal för att täcka fler marknader.
De nya avtalen har tecknats med det polska bolaget Lorien och det irländska bolaget Anglo-Irish.

EasyFill bygger vidare på det internationella nätverket av distributionspartners för marknadsföring och försäljning av Bolagets patenterade produkter.

Med dessa två signerade avtal i hamn anser Bolaget att man har tillräckligt många distributionspartners och att fokus kommer att ligga på att få samtliga att presentera EasyFills produkter på respektive marknad.

EasyFill har nu följande marknader täckta med återförsäljare:
Sverige, Norge, Danmark, Finland, Benelux, Frankrike, England, Irland, Spanien, Portugal, Polen, Ungern, Ryssland, Ukraina, Georgien, Kazakstan, Israel och Australien.

Kort beskrivning av Lorien Group:
Lorien group är en av marknadsledarna på den polska marknaden och har varit verksamma inom food-retail (livsmedelsbutiker) och Horeca (Hotell och restaurang) branscherna sedan 21 år och har sedan starten arbetat med design och utrustning till ovan nämnda branscher.

Bolaget har kärnan i Polen och verksamhet i Ryssland, Ukraina, Georgien och Kazakstan i varierande omfattning.

Kort beskrivning av Anglo -Irish:
Irländska Anglo-Irish är ett företag verksamt inom kommersiell kylteknik. Anglo Irish är väletablerat på marknaden sedan mer än 40 år.

Man har ett nära samarbete med Italienska Arneg, Österrikiska Hauser och Nederländska Smeva samt man är godkänd leverantör till samtliga större livsmedelsbutikskedjor i landet.

Kommentar från CMO Jens Nisu:
Nu har EasyFill en bred bas av återförsäljare som med Bolagets support kommer att agera på sina respektive marknader. Vi täcker nu viktiga marknader och med våra unika produkter har vi stora möjligheter till stora framgångar på global basis.

Jens Nisu
CMO
+46 70 660 5882
jens.nisu@easyfill.se 
Annonser