SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Eaton släpper nya RMQ Flat Enclosure

Kompakt och flexibel lösning som sparar tid

Eaton, ett mångsidigt företag inom kraftförsörjning och automation, lanserar RMQ Flat Enclosure, som är den minsta ytmonterade kapslingen i sitt slag. Produkten levererar hög flexibilitet och anpassning, bland annat för nödstoppstryckknappar och signallampor. Det är ett modulärt system för kapsling av kontrollkomponenterna i hela RMQ-serien.

RMQ Flat Enclosure är utrustad med elektromekanisk kontakt- och LED-element från RMQ Flat Rear-sortiment vilket ger lågt byggdjup.

Produkten kan snabbt installeras överallt – oavsett om det är en plan yta eller en monteringsskena. De underhållsfria terminalerna och möjligheten till verktygsfria anslutningar sparar också massvis med installationstid.

• Vi har skapat en intelligent produkt med lågt byggdjup som möjliggör individuella lösningar för många av våra kunder. Dessutom sparar den värdefull tid, så att fokus kan riktas mot viktigare saker än installationstid, säger Mattias Johansson, produktchef på Eaton i Sverige.

RMQ Flat Enclosure ska klara av tuffa arbetsmiljöer, mycket på grund av den höga skyddsnivån med IP66, IP67 och IP69. Den erbjuder också en hög kompatibilitet, eftersom den fungerar med alla enheter från RMQ-Titan-serien. Detta garanterar en lång livslängd, vilket gör den lämplig för ett brett applikationsspektrum.

• Det modulära systemet erbjuder flera alternativ över ett brett spektrum av applikationer. Allt från indikatorlampor, tryckknappar, knappmanövrerade tryckknappar, väljarknappar till nödstoppsknappar, säger Mattias Johansson.

De ytmonterade höljena med upp till fyra monteringshål, är konstruerade för att användas tillsammans med RMQ M22- eller M30-element. Det är till och med möjligt att kombinera M22- och M30-enheter i en enda kapsling.

RMQ Flat Enclosure är lämplig för säkerhetsrelaterade applikationer och har en iögonfallande gul färg som möjliggör snabb identifiering av nödstoppsknappen.

För mer information om RMQ Flat Enclosure läs mer här.

Kontakt:
Mattias Johansson
Field Product Manager, Eaton Electric AB, Sales
mattiasjohansson@eaton.com
+46 73 068 87 46

Anna Paues
Marknadschef Eaton Sverige
annapaues@eaton.com
+46 76 677 97 78

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-15
Ny era av skärmaskinerSolcellsmätning och framtidens mätverktygHöj ribban med UGIMA®-XSlitsad U-formad genomföringVälj rätt tätningssats för din hydraulcylinder
2024-04-12
Varför långsammare stubbfräsar är bättre Tuffa miljöer kräver tuffa märkningarVikten av rätt montering och kapsling av chipÅtervinn dina använda blybatterierNYHET - Blixtljus 1570884
2024-04-11
Boxon i förarsätet Ständig incidenthante­ring och dåligt samarbete Kvantgenombrott 5G-router med inbyggt SIM-kortTransportfirma leder MC-återförsäljare till Europa
2024-04-10
4 fördelar med Maskinera auktionsförsäljningFördelar och funktioner för det nya vajersystemetSeiferts avfuktareNy STIHL produktions­anläggning i RumänienDåligt förberedda och övermodiga
2024-04-09
Upptäcka blixtsnabbt av­vikelser i era mätresultatTotal kabel- och kabelkedjelösningProblemfria timmar i nya hybridgrävarenLesjöfors först med SBTi-godkända klimatmålNytt från HEIDENHAIN