TISDAG 11 DECEMBER 2018

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Experten tipsar, så får du ett hållbart företag 2019

Ekonomiska experten och Ekonomisk PT, Kicki Westerberg ger sina mest värdefulla tips till dig som företagare inför 2019.
Som företagare gäller det att ta hand om alla delar av livet. Att skapa ett lönsamt företag är en hållbarhetsfaktor. Du ska driva ditt företag länge och då är det viktigt att skapa en miljö som gör att det fungerar, på alla plan.

1.Skaffa dig stöd av andra tex genom att gå med i en Mastermind eller hitta något annat form av bollplank.

2.Hitta rutiner för din vardag. Att skapa en mall för din ideala vecka som fungerar är ett bra sätt. Planera sen både vardag och arbete med den i tankarna.

3.Skaffa dig en förståelse för din ekonomi. Det ger dig en grundtrygghet och något konkret att jobba för.

4.Skapa rutiner för att sätta mål och sen följa upp dem. Här fungerar de sk 90-dagarsmålen perfekt. Lagom kort period för att kunna överblicka och tillräckligt lång för att ge resultat. Lägg sedan till en avstämning varje vecka och du har bra verktyg inför 2019.

5.Gör en egen “not to do”-lista. Att bestämma sig för vad du och ditt företag inte ska göra 2019 är en bra början.

6.Sätt av tid för din och företagets utveckling. Det gör du genom att prioritera ostyckad tid för uppgifter som fyller dig med flow och som för din business framåt.

7.Läs dina mål varje dag ( det tar dig 30 sekunder) så påminner du dig om vad som är viktigt. Det gör att du inte dras med och säger ja till sådant som inte är hållbart.

Ekonomisk PT= Personlig Tränare i ekonomi, med syfte att skapa ett fritt och lönsamt företagande med fokus på både mjuka och hårda värde.

Läs mer om hur Kicki Westerberg coachat företagare runt om i landet:

Pia fick ett inre lugn som företagare
PT möter PT
Jessica bygger nu sitt drömföretag

www.mynewsdesk.com/se/tovoy-solutions/news/jessica-bygger-nu-sitt-droemfoeretag-efter-hjaelp-av-ekonomisk-pt-312170

Info om Kicki Westerberg, Ekonomisk PT, Godkänd revisor, auktoriserad redovisningskonsult,
utbildad diplomerad coach,
certifierad NLP Business Master Practitioner
Intresserad av mental träning och personlig utveckling.
Efter många år med bara siffror jobbar Kicki Westerberg nu med hela entreprenören med enskild handledning, utbildning av grupper, håller föreläsningar & workshops.
Rådgivare Nyföretagarcentrum Gävleborg
Uppdrag hos ALMI

Författare till boken Bygg ditt drömföretag, utgiven på Roos & Tegnér september 2017. Boken är en verktygslåda för en verksamhet i balans. Praktisk handbok för direkt applicering till det egna bolaget.

Länkar:

kickiwesterberg.se

www.facebook.com/ekonomiskpt/

www.instagram.com/ekonomiskpt/

www.pinterest.se/kickiwesterberg/
2018-12-06
Consids leveranskvalitet i topp enligt kundernaHelt nya Toyota RAV4 beställningsbar i SverigeMöt Bill Gates Factfullness-hjältinna: Anna Rosling Rönnlund på Stora Infradagen den 25 januari50 biogasdrivna Mercedes-Benz till Stockholms sophämtningFlest elbränder i äldre bostäderStockholm först ut i Sverige med fossilfria hemleveranserFord presenterar lösning som förutser var trafikolyckor kan inträffaSolel i bussbatterier kapar topparna och gör elnätet smartareEva Persson Fondak får forskningsbidragStefan Gesing utsedd till ny CFO på GROHEMått på cirkularitet testat på produkterMakita lanserar en ny borrskruvdragare och en ny slagborrmaskin på 18V
2018-12-05
Fingerfärdiga räknare från KüblerSkanska säljer utvecklingsprojektet Bergskvadraten i NorrköpingKabelindustrin stärks i nytt samarbeteSvensk försäljningsstart för nya Toyota Corolla Energieffektiva fläktar för kylkabinett på stormarknaderHögskolan ska kompetensutveckla specialister i basindustrinIKEA belönar medarbetare med en miljard kr10% av veckans vara till Rädda Barnen fram till julAutoexperten Sverige AB och KG Knutsson Verkstad AB blir medlemmar i MRFMatpriserna måste höjas med minst 5 procent för att hantera konsekvenserna av sommarens torkaSå påverkar sjöfarten ÖstersjönMigrationsverket hindrar ABB-ingenjören Ali Omumi från att komma tillbaka till SverigeKONE tecknar nytt avtal med Sveriges största fastighetsbolagMälarenergi certifierade på nytt inom Schysst elhandelMeningsfullt arbete och innovation ger Väderstad toppbetygSå fungerar digital förmedling av maskin- och transporttjänsterPressinbjudan: KTH-studenter har skapat robot som tar lyrorJaguar I-PACE - Årets Elbil 2018 Sh bygg passerar en miljard kronor i omsättning
2018-12-04
ABB fortsätter expansionen inom Gör-det-själv-marknadenCNC Software lanserar ny hemsida för Mastercam-användare Midroc förvärvar företag inom instrumentmontagePanasonic lanserar nya robusta 4K-displayer i storformatultraFLOW – Snabbkopplingen för vätskekylning till kraftelektronikNCC bygger om olycksdrabbad väg för närmare en halv miljardInnovativ Pennförpackning För Mångsidig PackningsproduktÅrets julgåva till naturenKartläggning av drivmedel i Sveriges kommuner: få privatägda elbilar Träffa CaCharge på Evolve ArenaEC-fläktar som styrs via MODBUS kan på sikt bli självlärandeINGO har öppnat ny automatstation i ArvikaWürth ökar tillgängligheten och servicen till kunderna – lanserar ny säljkanalDAF har hittat den äldsta DAF-lastbil som fortfarande är i drift kommersielltSå här förbereder du en stålyta för målning eller lackering på bästa sätt!VBN Components fick tyskt innovationsprisSEKs medarbetare Joakim Grafström tilldelades Elsäkerhetspriset 2018Nytt reningsverk ger bättre hälsa för befolkningen i Bolivia
2018-12-03
LMT Group stärker sin plattform – förvärvar PLM GroupVolvo Car Sverige stärker ställningarna i novemberSiemens levererar flytande kraftverkKorrigerad räckvidd och ändrat namn – Kia e-NiroReact Risk Advisory expanderar till BaltikumFinska seniorer testade prototyperebm-papst tar GreenTech till en ny nivå och lanserar GreenIntelligenceDe Sydsvenska hamnarna – Viktiga för hela Sveriges näringslivFredrik Häggström utses till ny VD för Elektrosignal InfraNu öppnar förhandsbokningen av elbilen BMW iX3Interroll presenterar ny matning till företagets Crossbelt SorterÅrets största motorhändelse bjuder återigen på tre mässor under samma tak!
Annonser