SÖNDAG 26 MAJ 2019

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Experten tipsar, så får du ett hållbart företag 2019

Ekonomiska experten och Ekonomisk PT, Kicki Westerberg ger sina mest värdefulla tips till dig som företagare inför 2019.
Som företagare gäller det att ta hand om alla delar av livet. Att skapa ett lönsamt företag är en hållbarhetsfaktor. Du ska driva ditt företag länge och då är det viktigt att skapa en miljö som gör att det fungerar, på alla plan.

1.Skaffa dig stöd av andra tex genom att gå med i en Mastermind eller hitta något annat form av bollplank.

2.Hitta rutiner för din vardag. Att skapa en mall för din ideala vecka som fungerar är ett bra sätt. Planera sen både vardag och arbete med den i tankarna.

3.Skaffa dig en förståelse för din ekonomi. Det ger dig en grundtrygghet och något konkret att jobba för.

4.Skapa rutiner för att sätta mål och sen följa upp dem. Här fungerar de sk 90-dagarsmålen perfekt. Lagom kort period för att kunna överblicka och tillräckligt lång för att ge resultat. Lägg sedan till en avstämning varje vecka och du har bra verktyg inför 2019.

5.Gör en egen “not to do”-lista. Att bestämma sig för vad du och ditt företag inte ska göra 2019 är en bra början.

6.Sätt av tid för din och företagets utveckling. Det gör du genom att prioritera ostyckad tid för uppgifter som fyller dig med flow och som för din business framåt.

7.Läs dina mål varje dag ( det tar dig 30 sekunder) så påminner du dig om vad som är viktigt. Det gör att du inte dras med och säger ja till sådant som inte är hållbart.

Ekonomisk PT= Personlig Tränare i ekonomi, med syfte att skapa ett fritt och lönsamt företagande med fokus på både mjuka och hårda värde.

Läs mer om hur Kicki Westerberg coachat företagare runt om i landet:

Pia fick ett inre lugn som företagare
PT möter PT
Jessica bygger nu sitt drömföretag

www.mynewsdesk.com/se/tovoy-solutions/news/jessica-bygger-nu-sitt-droemfoeretag-efter-hjaelp-av-ekonomisk-pt-312170

Info om Kicki Westerberg, Ekonomisk PT, Godkänd revisor, auktoriserad redovisningskonsult,
utbildad diplomerad coach,
certifierad NLP Business Master Practitioner
Intresserad av mental träning och personlig utveckling.
Efter många år med bara siffror jobbar Kicki Westerberg nu med hela entreprenören med enskild handledning, utbildning av grupper, håller föreläsningar & workshops.
Rådgivare Nyföretagarcentrum Gävleborg
Uppdrag hos ALMI

Författare till boken Bygg ditt drömföretag, utgiven på Roos & Tegnér september 2017. Boken är en verktygslåda för en verksamhet i balans. Praktisk handbok för direkt applicering till det egna bolaget.

Länkar:

kickiwesterberg.se

www.facebook.com/ekonomiskpt/

www.instagram.com/ekonomiskpt/

www.pinterest.se/kickiwesterberg/

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2019-05-21
Redskaparna premiärvisar stödkantläggare på MaskinExpoNytt sortiment av diamantklingor hjälper dig att kapa som en superhjälte och känna dig oövervinnerlig! Världspremiär för självkörande lastbil – med belysning från StrandsUtvecklare växlar upp med ny serie cylindriska kugghjul av plast Astra Hybrid från Idromatic ger högtryck och ånga på MaskinExpoCatrinelunds Gård går på djupet med gps-lösningar från Ag LeaderMagnus Hall ny ordförande för Eurelectric100 procent koldioxidfritt i alla större norska städer​Finjas golv ger elever en stabil grund att stå påRobot med känsla för skrotHastig ökning av gastankstationer för tung trafik i SverigeEnergiEngagemangs VD utsedd till årets företagarePiteå kommun satsar på elbussar
2019-05-20
CompuLab presenterar UCM-iMX8M-Mini Hemma hos Värmlands största spannmålsbondeVi hjälper Vitacon att hjälpa urinblåsepatienter.Ny online-auktion med Hilco IndustrialOEM Automatic presenterar världens första SIL 2/PLd radarsystemMatavfall lyfter flyget i ÖstersundDHL Express lanserar sin första regelbundna helautomatiska och intelligenta leveransservice via drönare i KinaSuccé-helg hos Märsta Förenade 4-5/5Andelen fossilt minskar i transportsektorn Tänker JAFO på miljön?Hon blir regionchef för Wästbygg AB i StockholmKompakta centrifugalfläktar för ventilationssystem med krav på höga tryck Power Circle i Almedalen​Mählers lanserar kraftfull sopvals för lastbil och hjullastare“Vi måste alltid kunna hålla oss rullande”Swegon vinner Stora Inneklimatpriset 2018 Schneider Electric går in som partner i ny centrumbildning - KTH Live-In LabNy försäljningschef för Purus SverigeRookie-VM och Champions Trophy i extremsporten Timbersports Profibus PA till Profinet
2019-05-17
Global hållbarhetssuccé besöker EmpackAffischer i egen design hos SkyltmaxSveriges ledande fönstertillverkare Elitfönster använder TOUGHBOOK för smidigare lagerhanteringLantmännens spannmålsanläggning i Hargshamn är invigdJohan Söderström utsedd till Europachef för Power GridsSTEMMER IMAGING AG firar framgångsrik debut på Deutche Börse inom marknadssegmentet Prime StandartLekang Group utser Logent till nordisk partner för Inbound Transport Management Global Safety DayRusning efter nya motorsågen MS 500iKlätterteknik investerar i fritid Stölder på byggarbetsplatser har ökat med 60 procentAnslut kablar upp 185 mm2 med Power-Turn-anslutningFord Mustang firar 55 år som nummer ett Samarbete med Citroën i samband med deras 100-årsjubileum för att leverera självkörande elektrisk mobilitet Comfort-bolaget Wiiks Rör i Storvik – utsedd till Sveriges bästa VVS-företag!Starka resultat under första kvartalet i Schneider Sustainability ImpactIKEA går med i Solelkommissionen Förvaltning av elnätstillgångarScandbio förhandlar om upphörd verksamhet vid fabriken i VaggerydHöga personalkostnader en stor utmaningLivsmedelsindustrins fem viktigaste frågor inför EU-valetNy VD och koncernchef i GAROPeter Flyckt tillträder som ny vd för Midroc MechanicalNytt samarbete mellan Funkwerk och Malux har etableratsAssemblin bakom unik cleantechanläggningInternationell gruvkonferens till SkellefteåHydroscand finansierar en bättre IT-miljö för elever i Sydafrika
2019-05-16
Wåhlins Skärteknik AB investerar i en laserskärmaskin från Bystronic.Nu rullar den självkörande lastbilen på allmän väg
Annonser