TISDAG 19 FEBRUARI 2019

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Experten tipsar, så får du ett hållbart företag 2019

Ekonomiska experten och Ekonomisk PT, Kicki Westerberg ger sina mest värdefulla tips till dig som företagare inför 2019.
Som företagare gäller det att ta hand om alla delar av livet. Att skapa ett lönsamt företag är en hållbarhetsfaktor. Du ska driva ditt företag länge och då är det viktigt att skapa en miljö som gör att det fungerar, på alla plan.

1.Skaffa dig stöd av andra tex genom att gå med i en Mastermind eller hitta något annat form av bollplank.

2.Hitta rutiner för din vardag. Att skapa en mall för din ideala vecka som fungerar är ett bra sätt. Planera sen både vardag och arbete med den i tankarna.

3.Skaffa dig en förståelse för din ekonomi. Det ger dig en grundtrygghet och något konkret att jobba för.

4.Skapa rutiner för att sätta mål och sen följa upp dem. Här fungerar de sk 90-dagarsmålen perfekt. Lagom kort period för att kunna överblicka och tillräckligt lång för att ge resultat. Lägg sedan till en avstämning varje vecka och du har bra verktyg inför 2019.

5.Gör en egen “not to do”-lista. Att bestämma sig för vad du och ditt företag inte ska göra 2019 är en bra början.

6.Sätt av tid för din och företagets utveckling. Det gör du genom att prioritera ostyckad tid för uppgifter som fyller dig med flow och som för din business framåt.

7.Läs dina mål varje dag ( det tar dig 30 sekunder) så påminner du dig om vad som är viktigt. Det gör att du inte dras med och säger ja till sådant som inte är hållbart.

Ekonomisk PT= Personlig Tränare i ekonomi, med syfte att skapa ett fritt och lönsamt företagande med fokus på både mjuka och hårda värde.

Läs mer om hur Kicki Westerberg coachat företagare runt om i landet:

Pia fick ett inre lugn som företagare
PT möter PT
Jessica bygger nu sitt drömföretag

www.mynewsdesk.com/se/tovoy-solutions/news/jessica-bygger-nu-sitt-droemfoeretag-efter-hjaelp-av-ekonomisk-pt-312170

Info om Kicki Westerberg, Ekonomisk PT, Godkänd revisor, auktoriserad redovisningskonsult,
utbildad diplomerad coach,
certifierad NLP Business Master Practitioner
Intresserad av mental träning och personlig utveckling.
Efter många år med bara siffror jobbar Kicki Westerberg nu med hela entreprenören med enskild handledning, utbildning av grupper, håller föreläsningar & workshops.
Rådgivare Nyföretagarcentrum Gävleborg
Uppdrag hos ALMI

Författare till boken Bygg ditt drömföretag, utgiven på Roos & Tegnér september 2017. Boken är en verktygslåda för en verksamhet i balans. Praktisk handbok för direkt applicering till det egna bolaget.

Länkar:

kickiwesterberg.se

www.facebook.com/ekonomiskpt/

www.instagram.com/ekonomiskpt/

www.pinterest.se/kickiwesterberg/
2019-02-14
Riksbyggen förstärker satsningen på digital affärsutveckling76 procent av småföretagen kan tänka sig att ta emot lärlingarNya limiterade MINI John Cooper Works GP: Snabbare och kraftfullare än någonsin Fords smarta säng rullar tillbaka själviska sovare till sin sida – med hjälp av bilteknologiGlobal konkurrens i digitaliseringBASF lanserar ny digital plattform för byggindustrinNy vibrationsövervakning på pappersmaskin i HallstavikIKEA investerar i en av världens största vindkraftsparkerMarkant ökning av kvinnliga forskare inom produktionsteknikFokus på inkluderande och jämställd arbetsplats på Personal & Chef
2019-02-13
Ny Forrester-rapport: 69% av företagen är missnöjda med sitt molnbaserade kundvårdssystem Indikera maskinens statusStationschef till Luleå (Krossvägen)Peab bygger bostäder och galleria i FalkenbergHur utreder man klagomål på inomhusklimatet? Framgångsrik jobbmässa för unga på Svenska MässanStrands i nytt samarbete – med rallystjärnaParker Hannifin lanserar externt övervakad pneumatisk säkerhetsventil för nödstopp och systemfelEngcons slanglösa modulsystem och högflödessvivel är klara för serieleveransROBOYAGI - Klassledande robotprestanda från RYOBI Focus Nordic går på djupet med ny drönaragenturStarkt resultat för Fortnox 2018BMW M tar mark med helt nya X-modellerTekniska museet och Stora Enso bygger Stockholms smartaste byggnad i träStark rekrytering till Assemblin ElNy skräddarsydd vuxenutbildning öppnar för jobb inom industrinRenault F1 Team – 2019Varning: ta det lugnt på sportlovsvägarnaRebl Industries flyttar in i Gothia Science Park
2019-02-12
Ny överenskommelse ska ge fler jobb inom byggsektornStororder när Spring Systems fortsätter växaExakt temperaturmätning med JUMO dTRANS T06Dematek levererar unik kran till världens modernaste forskningsanläggningVåra utbildningar 2019Hultafors 2.40 tumstock FSC®-certifieradArbetet med nästa generations smarta elmätare påbörjatStål & Hyr och Renta går samman med JRent i JönköpingHitachis kundtidning – nytt nummer uteBMW kör ifrån inom elektrifierad och självkörande mobilitetCarina Ståhl utses till ny VD i trähustillverkaren Sizes WorksWebbaserad Säker Vatten-utbildning för VS-projektörerGregor Rolski blir chef för Tyréns verksamhet i ÖsteuropaStora fördelar med att implementera AI-lösningarNy lösning för slipning av hörn Professionell IT-kyla för serverrum och teknikrumLVD erbjuder ny automation till Phoenix fiberlaser i storformatSäkert halkskydd, lika aktuellt året omSka få 3D-printing i Mellansverige att lyftaEtt whitepaper om energieffektivare värmedistribution med PUR-skumsisolerad kulvert Ny digital plattform håller koll på kostnaderna under byggprojektet
2019-02-11
Provkörning och premiärvisning av Volvo Dig Assist under Rally SwedenNCC bygger arbetstunnlar till nya tunnelbananFörslutning med unik historiaCygate vinnare av Volvo car group/Volvo cars quality excellence awardNya Opel Corsa tar toppteknologier till småbilssegmentetAPM Terminals driver aktivt miljöförbättringar - för en hållbar framtidÅrets vinnare av Quality Innovation Award inger stort framtidshoppKlarar du 90 dagar utan bil?Kraftigt förbättrade parametrar för hållbara transporterNy utmärkelse för skogsvård delas ut på SkogsElmia 100 % förnybar energi till Wibax terminalerNy vd för Förpacknings- och Tidningsinsamlingen
Annonser