SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Förenklad och kostnadseffektiv förpackning för branschen

Clip-Lok designar en praktisk enkelriktad förpackningslösning för NAVADANs högtrycksrengöringsutrustning som används inom sjöfartsindustrin.
Utrustning som används i sjöfartsindustrin hålls till en hög standard då utrymmet på fartyg är begränsat. NAVADAN, vår kund är en av de ledande leverantörerna av rengöringsutrustning, rengöringskemikalier och handverktyg för sjöfartsindustrin. Clip-Lok engångslådor har förenklat NAVADANs funktioner med en snabb och enkel sida-vid-sida-uppbyggnadsfunktion runt utrustningen med de unika Clip-Lok QIK Plast Clips®.

NAVADANs behov

NAVADAN har sålt rengöringskemikalier och utrustning för rengöring av tankar och lastrum ombord på tusentals fartyg. De lägger stor vikt vid kvalitet och innovation och erbjuder kontinuerligt ny utrustning som säkerställer allt effektivare lösningar. Deras nya utrustning gör det möjligt för användare att stå längst ner i lastrummet och städa upp till en höjd av 20 meter och leverera med oförändrat arbetstryck

NAVADANs kunder ställer höga krav på skydd, kvalitet och pris. Deras produkter transporteras till hamnar över hela världen med lastbil, flyg och fartyg, och de har ingen tid för förseningar eller skador. En försening med några timmar kan leda till en förlust på tiotusentals dollar. Därför ställer detta höga krav på förpackningen av deras utrustning.

NAVADANs försörjnings chef, Valentin Kold Gundersen, säger: ”Våra slutanvändare är sjömän, deras arbetsplats är ett fartyg i internationella vatten som har både begränsat utrymme och begränsad tid. Det är viktigt att all förpackning är både enkel att hantera och lätt att kasta eller återanvända ”. Dessutom letade de efter förpackningar som stödde deras processer genom hela värdekedjan.

Clip-Loks lösning

Clip-Loks försäljningsingenjör - Lars Vikkelsø, samlade information om NAVADANs verksamhet och krav. Med dessa ingångar designade Clip-Loks försäljnings- och utvecklingsteam en innovativ envägs-förpackningslösning för NAVADANs nya sortiment av avancerad högtrycksrengöringsutrustning med maskiner med mycket höga arbetstryck.Lådorna är designade och skräddarsydda för var och en av NAVADANs produkter. Därför är det är lätt att placera tung utrustning på pallbotten och lådan byggs sida vid sida runt utrustningen med Clip-Lok QIK Plast Clips®. Dessa unika klämmor skyddar lådan och inga verktyg krävs för att montera och demontera lådan. Clip-Lok använder värmebehandlat trävirke som inrede för att säkra produkten. Inredet ger extra skydd till NAVADANs produkt vid transport.

Clip-Loks lösning är också unik tack vare den skräddarsydda pallbotten som garanterar enkel transport av tunga och skrymmande produkter med olika gaffeltruckar. Dessa lådor är också paketerbara och stapelbara. Därför är de enkla att förvara, vilket är en extra fördel när utrymmet är begränsat. Clip-Lok One-Way-lådor är miljövänliga eftersom alla komponenter kan återvinnas som spånskivor,pallblock eller brännas för energi.

På frågan varför NAVADAN valde att arbeta med Clip-Lok tillägger Valentin Kold Gundersen: ”Clip-Lok är en seriös och flexibel partner som lyssnar på sina kunders behov. De uppfyller alla våra krav. Även när vi är ivriga efter både kvalitet, pris och deadline lyckas de leverera gång på gång ”.

Allmänna fördelar med Clip-Lok-förpackningskunder:
• Inga spikar och skruvar krävs
• Inga verktyg behövs
• Enkel och kostnadseffektiv förpackningsprocess
• Arbetsmiljövänlig förpackningsprocess

Senare fördelar för slutanvändare:
• Lätt att hantera
• Lätt att ta isär utan risk för att utrustningen skadas.
• Lätt att lagra och stapla
• Lätt att återvinna

Kontakta oss på info@clip-lok.com om du vill veta mer om våra andra lösningar.
Kontaktinformation

Clip-Lok SimPak Scandinavia Aps

Postadress
Solvang 25
3450 Allerød
Besöksadress
Karl Xi Väg 27
30243 Halmstad
Region
Danmark
Organisationsnummer:
DK 17406434
Grundat: 1988
Anställda: *
Välkommen till Clip-Lok SimPak, Sweden!

Clip-Lok SimPak®-koncernen är ett globalt nätverk med självständiga företag som spänner över marknadsföring, försäljning, kundrelationer och tillverkning på fem kontinenter. Vi har många års erfarenhet inom återanvändbara förpackningar och vi erbjuder kundsupport för internationella sändningar, både vid sändnings- och vid ankomststället. Clip-Lok-koncernen har försett kunder över hela världen med förpackningslösningar under mer än två årtionden och fortsätter att bygga upp nya relationer.

Branscher
Vi har hanterat många spännande och utmanande uppdrag under åren och vi klarar alla branscher. Vi har byggt upp ett nära samarbete med många sektorer, från vilka vi har många års erfarenhet:

* Flygindustrin
* Försvarsmakten
* Fordonsindustrin
* Underleverantörer till fordonsindustrin
* Underleverantörer till försvarsmakten
* Ammunition/FN-klassificering av varor
* Högteknologiska maskiner
* Rullar och spolar
* Plus mycket annat

Välkommen att kontakta oss!

Relaterade sökord

Emballage, Leveranslösningar, Paketering

Kontakter

Anders Lassen
+4540570587
Valeriia Mostytska
+380673118583

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-17
Nytt AI-verktyg ska öka lönsamhetenTECEs nya Smart Home-system: energieffektivtWästbygg Gruppen avyttrar logistikfastighetByggelement öppnar ny fabrik Trimble's connected For­est Management System
2024-04-16
Så här kan även du exportera till USATillverkning med hjälp av horisontal-svarvar Skydda fötterna på arbetsplatsen Exakt positionsbestämning Ett nytt användarvänligt fallskydd
2024-04-15
BE Group lanserar Salcos gröna konstruktionsstålUtökad satsning på batteriutvecklingInget mer kvicksilver i offentlig belysningCERTEX hissar världens högsta trävindkraftverkNy era av skärmaskiner
2024-04-12
Varför långsammare stubbfräsar är bättre Tuffa miljöer kräver tuffa märkningarVikten av rätt montering och kapsling av chipÅtervinn dina använda blybatterierNYHET - Blixtljus 1570884
2024-04-11
Boxon i förarsätet Ständig incidenthante­ring och dåligt samarbete Kvantgenombrott 5G-router med inbyggt SIM-kortTransportfirma leder MC-återförsäljare till Europa