SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

F-Secure vinner AV-TEST-priserna Best Protection och Best Performance

F-Secures lösningar toppar branschen med konsekventa utmärkelser under de senaste 10 åren
IT-säkerhetsleverantören F-Secure har vunnit sitt 8:e och 9:e Best Protection Award från AV-TEST för både hem- och företagsanvändare tillsammans med ett Best Performance-pris för hemanvändare. Tack vare sin branschledande teknik är F-Secure det enda företaget med produkter som har vunnit ett AV-TEST Best Protection-pris sju gånger under de senaste tio åren, det mest konsekventa resultatet i branschen.

”Inte nog med att F-Secure Protection Service for Business och SAFE-produkterna gav högsta skyddsnivån under 2020 så ledde SAFE också området resursbevaring”, säger Maik Morgenstern, CTO på AV-TEST.

”F-Secure strävar alltid efter att vinna och behålla kundernas tillit genom att erbjuda dem det bästa skyddet mot världens värsta hot”, säger Anthony Melgarejo på F-Secures Tactical Defense Unit, tjänsteägare för företagets förebyggande skyddsfunktioner. ”Vi är glada över att våra kontinuerliga förbättringar för att ligga i fas med det ständigt föränderliga hotlandskapet gör skillnad. Att erbjuda bästa möjliga skydd utan att kompromissa på hastighet är inte en enkel prestation, vilket gör att detta känns extra tillfredsställande”.

F-Secures Tactical Defense Unit fokuserar på att utveckla försvarsmekanismer och förebyggande åtgärder mot aktuella säkerhetsproblem samt de hot som förväntas komma inom den närmaste framtiden. F-Secures olika system analyserar dagligen i genomsnitt 7 miljarder förfrågningar online, 6 miljarder beteendehändelser och miljontals misstänkta webbadresser och tester av skadlig kod. Med hjälp av molnet och branschledande artificiell intelligens är F-Secures skyddsteknik tillräckligt kraftfull för att ta sig an de mest avancerade hoten men också smidig nog att minimera eventuell påverkan på systemet.

Som en internationellt ledande och oberoende tjänsteleverantör inom IT-säkerhets- och antivirusforskning baseras AV-TEST-institutets prestigefyllda pris Best Protection på en total mängd månatliga tester av Windows-skydd under hela året. De främsta säkerhetslösningarna testas i verkliga miljöer på hur väl de skyddar mot verkliga hot som användarna troligen kommer att stöta på, likväl som infektioner med skadlig programvara orsakade av zero-day-attacker från skadliga webbplatser och e-post. F-Secure har konsekvent tilldelats ”Top Product” i alla de sex tester som institutet genomförde under 2020.

"Dessa utmärkelser, som påvisar att vi är bäst i vår klass, visar också att vårt unika fokus på att ligga några steg före hotlandskapet lönar sig för våra kunder, som inte behöver välja mellan bästa skydd och bästa prestanda", säger Melgarejo.

F-Secure SAFE finns tillgänglig för hemanvändare via återförsäljare, partners och F-Secure e-store. SAFE finns också tillgänglig i F-Secure TOTAL tillsammans med prisbelönt VPN, 24/7 ID-övervakning och lösenordshanterare.

F-Secure Protection Service for Business levererar molnintegrerad slutpunktssäkerhet och fungerar som ett sömlöst erbjudande inom företagssäkerhet med sårbarhetshantering, patchhantering, upptäckt och respons i ett smidigt mjukvarupaket tillgängligt via ett omfattande globalt nätverk av återförsäljare och tjänsteleverantörer.


För mer information, vänligen kontakta:

F-Secures medierelationer
Sanna Syrjäläinen
PR Manager, Nordics
+358 40 834 9277

Björn Dahlgren
Northern Link PR för F-Secure
+46 76 160 37 60
bjorn@nlpr.se
Kontaktinformation

Northern Link PR i Sverige AB

Postadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Besöksadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556834-7198
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Kontakter

Henrik Aare
Kontaktperson
070-598 22 82

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-12
BOLIST vill att fler lyckas med sina byggprojektHur kan organisationer maximera värdet av AI Mestergruppen behåller den ledande positionen Ökat cyberhotTryckkärl för industriellt bruk och deras betydelse
2024-04-11
Boxon i förarsätet Ständig incidenthante­ring och dåligt samarbete Kvantgenombrott 5G-router med inbyggt SIM-kortTransportfirma leder MC-återförsäljare till Europa
2024-04-10
4 fördelar med Maskinera auktionsförsäljningFördelar och funktioner för det nya vajersystemetSeiferts avfuktareNy STIHL produktions­anläggning i RumänienDåligt förberedda och övermodiga
2024-04-09
Upptäcka blixtsnabbt av­vikelser i era mätresultatTotal kabel- och kabelkedjelösningProblemfria timmar i nya hybridgrävarenLesjöfors först med SBTi-godkända klimatmålNytt från HEIDENHAIN
2024-04-08
Tre starka varumärken Nyhet! ENUX NordicMiljövänligt byggmaterial kan vinna forsknings-SMNu bildas Nordens ledande expert BOLIST Byggstart är tillbaka