SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Flexibel fallskyddsbesiktning

Service & flexibilitet vid besiktning av fallskyddsutrustning
All fallskyddsutrustning som industriarbetare använder ska enligt Arbetsmiljöverket besiktigas en gång per år av en kompetent person. SafeReach erbjuder dessa tjänster och satsar på kundfokus och flexibla lösningar för kunderna.

När vi inte besiktigar utrustning jobbar vi som hantverkare som arbetar hängandes från rep, vi är industriklättrare, säger Christina på SafeReach och fortsätter. Vi är medvetna om att hanteringen av besiktning av fallskyddsutrustning kan vara betungande för många som vill kunna fokusera helhjärtat på sin kärnverksamhet. Inspektion av fallskyddsselar står sällan högst upp på deras prioriteringslista.

Hur vi utför en fallskyddsbesiktning


Inför en besiktning av fallskyddsutrustning ska man hitta en tidpunkt då man kan avvara all sin fallskyddsutrustning samtidigt. Sedan ska utrustningen tas till platsen där besiktningen ska utföras, den ska hämtas upp och man ska komma ihåg när det är dags för nästa besiktning ett år senare.

När vi utformade vårt koncept för besiktning av fallskyddsutrustning var utgångspunkten att vi vill avlasta industriarbetare så mycket vi bara kan. Vi vill helt enkelt erbjuda så enkla och flexibla lösningar som möjligt, så att industriföretagen kan fokusera på det som de är duktiga på, säger Christina.

Därför erbjuder SafeReach besiktning på plats ute hos kunden, eller om man hellre vill kan man lämna eller skicka utrustningen till deras lokaler i Stockholm. Kunden väljer själv vad som passar bäst.

SafeReach täcker alla behov


SafeReach kan också hjälpa till med andra behov relaterade till fallskydd, tex. fallskyddsutbildning, säkerhetsledning eller konsultation inom personsäkerhet.

För att underlätta ytterligare för kunderna kan SafeReach hålla fallskyddsutbildning samtidigt som de utför besiktning av fallskyddsutrustningen. På så vis får kunden allt avklarat på samma gång.

När det är dags att besiktiga utrustningen på nytt ett år senare hör SafeReach av sig via mail, så att kunderna slipper hålla koll på tidpunkten.

Vi på SafeReach är stolta över att kunna erbjuda ett mycket kund-fokuserat erbjudande för besiktning av fallskyddsutrustning. Det känns bra vi är delaktiga i att öka service-nivån i svensk industri, säger Christina och ler.
Kontaktinformation
Postadress
Box 1846
11674 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
559063-1601
Grundat: 2016
Anställda: 4
Välkommen till SafeReach AB!

Vi på SafeReach är specialister inom Rope Access-klättring (reparbete) och fallskydd för industrin. Våra kunder anlitar oss för att utföra olika hantverksuppgifter på platser som är svåra eller dyra att nå på andra sätt.

Klättrarna på SafeReach har kompetens inom sanering, underhållning, montage, rostskydd, betongreparation och inspektion. Vi har även säkerhetsledare för industristopp och utför bergssäkring och broinspektioner i enlighet med Trafikverkets utbildningar och föreskrifter.

Inom fallskydd håller våra vana reparbetare utbildningar inom fallskydd, installerar både fasta och tillfälliga fallskyddssystem och vi besiktigar fallskyddsutrustning.

Det som gör oss på SafeReach unika är vårt fokus på tydliga arbetsrutiner och säkerhet genom hela arbetet. Vi har gedigen erfarenhet av att jobba för stora och komplexa organisationer, så vi sköter administration och planering kring arbetet på ett smidigt sätt. Vi har egna anställda och förmåga att ta in fler klättrare på kort varsel. Vår ambition är att vara den mest välorganiserade och säkraste samarbetspartnern inom reparbete och fallskydd för industriföretag.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Christina Olander
070-5335291

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-17
Nytt AI-verktyg ska öka lönsamhetenTECEs nya Smart Home-system: energieffektivtWästbygg Gruppen avyttrar logistikfastighetByggelement öppnar ny fabrik Trimble's connected For­est Management System
2024-04-16
Så här kan även du exportera till USATillverkning med hjälp av horisontal-svarvar Skydda fötterna på arbetsplatsen Exakt positionsbestämning Ett nytt användarvänligt fallskydd
2024-04-15
BE Group lanserar Salcos gröna konstruktionsstålUtökad satsning på batteriutvecklingInget mer kvicksilver i offentlig belysningCERTEX hissar världens högsta trävindkraftverkNy era av skärmaskiner
2024-04-12
Varför långsammare stubbfräsar är bättre Tuffa miljöer kräver tuffa märkningarVikten av rätt montering och kapsling av chipÅtervinn dina använda blybatterierNYHET - Blixtljus 1570884
2024-04-11
Boxon i förarsätet Ständig incidenthante­ring och dåligt samarbete Kvantgenombrott 5G-router med inbyggt SIM-kortTransportfirma leder MC-återförsäljare till Europa