TISDAG 16 JULI 2019

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Fortsatt succé för Strands-ambassadörerna

Skåne Truckshow 2018 resulterade i framgångar för Filip Berg och Tobias Oscarsson
Belysningsexperten Strands fortsätter att prestera framgångsrikt vid säsongens olika lastbilsevent. På Skåne Truckshow i helgen vann Strands-ambassadörerna Filip Berg och Tobias Oscarsson pris i dragbil- och fjärrklassen.

Tidigare i år presenterade Strands Lighting Division ett nytt samarbete med lastbilsprofiler – proffs med hårda krav på fordonsbelysning. Syftet var att ta kommunikationen till en ny nivå och ge varumärket ett tydligt ansikte utåt.

– De har stort inflytande för vår produktutveckling – ingen annan känner bättre till vilka behov och utmaningar som vår fordonsbelysning behöver ta hänsyn till, förklarade Johan Carlos VD på Strands Fordonskomponenter AB.

Strategin har varit lyckosam. Förutom att representera varumärket på de europeiska vägarna finns ambassadörerna tillgängliga på många av de stora lastbilsmässorna – ett framgångsrikt deltagande där de tagit hem priser i ett antal olika klasser. Helgens event, Skåne Truckshow, resulterade i ytterligare vinster.

– Jag tog tredjepriset i fjärrklassen och är mycket nöjd, det är en ära att finnas på plats som en Strands-ambassadör, säger Filip Berg från Rüttners Transport AB.

Intresset för Strands Lighting Divisions produkter växer hos allmänheten, mycket tack vare ambitionen och passionen för att alltid ligga i framkant när det gäller kvalitet, design och teknik. Hittils i år har hela 35 produktnyheter lanserats. Filip Berg fanns bland annat på plats för att presentera en av årets mest intressanta nyheter – Monitum, en serie blixtljusramper i mycket slimmat utförande.

– Den lyser fantastiskt, är mycket slimmad och har ett snyggt positionsljus, har Filip Berg tidigare berättat.

En annan framgångsrik ambassadör som fanns på plats på Skåne Truckshow var Tobias Oscarsson, T. Oscarssons Åkeri AB. Även han vann pris och tog hem andraplatsen i dragbilsklassen. På Truckstar Festival Assen 2018, Europas största lastbilsevent som anordnades tidigare i år, vann han tredjepris i kategorin Showtrucks International. På Elmia Lastbil kammade han hem tredje priset i kategorin Bästa Dragbil 2016-2018.

– Vi är mycket stolta över deras insatser och hur de representerar våra produkter. Håll utkik, vi kommer att fortsätta utveckla vårt samarbete med ambassadörerna, avslutar Johan Carlos VD på Strands Fordonskompontenter AB.

För mer information, kontakta:
Lovisa Strand, lovisa@strands.se, 0320-450 462

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2019-07-05
Ett parkeringsgarage fullt med GARO-laddboxarUtveckla den applicerbara forskningen kring träbyggande – skapa frizoner
2019-07-04
Rudells blir AR Rackings enda återförsäljare i SverigeNCC tecknar rikstäckande ramavtal med RiksbyggenByggblock för högtryckshydraulik i hårda miljöerFordonsbesiktningens historiaReserapport från Z&I´s Roadshow"Därför är SunPine så centrala i omställningen"Telia kopplar upp E.ONs kunder i SverigeFler certifieras inom underhållsledarskapVärldens första batteridrivna modell med spadgrepp och KickBack ControlKlimatomställningen viktig fråga när näringsministern besökte Cementa i SliteOrkla väljer ledande energileverantör för sin värmeförsörjning i FilipstadEtt lyckat Vinnova-projekt under ledning av SSGMaskiner och människor testade knäckebrödLiqui Moly officiell partner för friidrotts-EM 2020Nya Opel Astra – nu ännu mer effektivJobba med Skyddsronder och checklistor i Zert RMWater&Wastewater – ny internationell VA-mässa 2021
2019-07-03
Säker med Kipp i 100 årNya Renault Captur som plug-in hybridFord levererar nyheter om Ford GT vid Goodwood Festival of SpeedSveriges nya forskningsfartyg levererat till SLU i SpanienMariestads kommun får ledande roll i Sveriges IndustrikommunerModellstyrd marksanering på Godisfabriken i GävleVärlden behöver inte fler plaggCapgemini blir en av Volvo Cars huvudleverantörer inom digital transformation och molnlösningarSvevia målar om HögakustenbronBlogg Almedalen 2019: Flexibilitet är det nya svarta – så vad händer härnäst?Nya BMW X6 - större, starkare och lyxigareSkellefteå Snickericentral får stororder på över 40 miljonerIndustri på frammarschMiljöreglering hotar nödvändig klimatomställningKompetensförsörjning i fokus på ME:s almedalsseminariumNya RIO:n i serien E-LineHyundai rankad i topp när det kommer till kvalitet
2019-07-02
Schneider Electric Foundation i partnerskap med Solar Impulse FoundationDigitala verktyg som skapar verklig affärsnyttaKontrollera trycket i ditt hydraulik system med testnipplar från CEJNStavdal och Ramirent påbörjar sammanslagningenStena Recycling deltar i pilotprojekt för spårbarhet av farligt avfallProcessus projekterar för ett hållbart samhälle världen överAbacus produktionsstartar 131 studentbostäder i Ruddammen, centrala StockholmNuvarande åtaganden att avveckla kolkraft gravt otillräckliga för att vända klimatförändringen Smart Industriell ModerniseringFortsatt god konjunktur i Stockholm trots orolig omvärld Almedalen 2019 - Uppdämt behov av omställningPressinbjudan - Klimatsäkert vatten9 av 10 återvinner i SverigeLätthet och brandklass avgjorde valetITU-elever tävlar i Ungdoms-SM i CNC-TeknikEn av de första FSC-certifierade etikettproducenterna i NordenSSC Öhns Snickeri flyttar verksamheten till SävarErnströmgruppen förvärvar BS ElcontrolKGKs hållbarhetsarbete uppmärksammas av Svensk HandelFriendly Building nominerat till innovationspriset E-prize
2019-07-01
Volvo Car Sverige stärker rollen som marknadsledare i juniUtveckling inom fordonsindustrin kan ge stora möjligheter till svenska leverantörerNy rapport visar att vart tionde fastighetsbolag saknar kontroll på sin energianvändningMontico digitaliserar svetsutbildningVerizon förenas med Zoom för att utöka kundernas kommunikationsmöjligheter Berendsen investerar i Sveriges första eldrivna distributionsbil för mattor
Annonser