LÖRDAG 17 NOVEMBER 2018

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Fortsatt succé för Strands-ambassadörerna

Skåne Truckshow 2018 resulterade i framgångar för Filip Berg och Tobias Oscarsson
Belysningsexperten Strands fortsätter att prestera framgångsrikt vid säsongens olika lastbilsevent. På Skåne Truckshow i helgen vann Strands-ambassadörerna Filip Berg och Tobias Oscarsson pris i dragbil- och fjärrklassen.

Tidigare i år presenterade Strands Lighting Division ett nytt samarbete med lastbilsprofiler – proffs med hårda krav på fordonsbelysning. Syftet var att ta kommunikationen till en ny nivå och ge varumärket ett tydligt ansikte utåt.

– De har stort inflytande för vår produktutveckling – ingen annan känner bättre till vilka behov och utmaningar som vår fordonsbelysning behöver ta hänsyn till, förklarade Johan Carlos VD på Strands Fordonskomponenter AB.

Strategin har varit lyckosam. Förutom att representera varumärket på de europeiska vägarna finns ambassadörerna tillgängliga på många av de stora lastbilsmässorna – ett framgångsrikt deltagande där de tagit hem priser i ett antal olika klasser. Helgens event, Skåne Truckshow, resulterade i ytterligare vinster.

– Jag tog tredjepriset i fjärrklassen och är mycket nöjd, det är en ära att finnas på plats som en Strands-ambassadör, säger Filip Berg från Rüttners Transport AB.

Intresset för Strands Lighting Divisions produkter växer hos allmänheten, mycket tack vare ambitionen och passionen för att alltid ligga i framkant när det gäller kvalitet, design och teknik. Hittils i år har hela 35 produktnyheter lanserats. Filip Berg fanns bland annat på plats för att presentera en av årets mest intressanta nyheter – Monitum, en serie blixtljusramper i mycket slimmat utförande.

– Den lyser fantastiskt, är mycket slimmad och har ett snyggt positionsljus, har Filip Berg tidigare berättat.

En annan framgångsrik ambassadör som fanns på plats på Skåne Truckshow var Tobias Oscarsson, T. Oscarssons Åkeri AB. Även han vann pris och tog hem andraplatsen i dragbilsklassen. På Truckstar Festival Assen 2018, Europas största lastbilsevent som anordnades tidigare i år, vann han tredjepris i kategorin Showtrucks International. På Elmia Lastbil kammade han hem tredje priset i kategorin Bästa Dragbil 2016-2018.

– Vi är mycket stolta över deras insatser och hur de representerar våra produkter. Håll utkik, vi kommer att fortsätta utveckla vårt samarbete med ambassadörerna, avslutar Johan Carlos VD på Strands Fordonskompontenter AB.

För mer information, kontakta:
Lovisa Strand, lovisa@strands.se, 0320-450 462
2018-11-13
Mekanisk verkstad för Er som ställer hårda krav har fått sin 3:e Biglia installeradPålitligt korrosionsskydd från Henkel.CEJNs teamledares kommentar till The Next Generation: "Vårt ansvar är att hålla dig säker"20-åriga Stella bryter manlig norm i byggbranschenGrunden Bois är årets Number 10 stipendiatLesjöforsfjädrar i framtidens mänskliga robotarBilia förvärvar en auktoriserad serviceverksamhet för BMW i NorgeNytt industrimagasin vinter 2018 ute nu!Hyundai och Vodafone inleder samarbete om uppkopplade bilarEldrivna truckar testas i produktion i Bolidens AitikgruvaLåt oss presentera: Fredagens gäster i Defas podstudioHet marknad för begagnade bilar trots färre försäljningar Arbeta i HD med nya High Demand pro18-v batterierFörsäljningsrekord på Gekås Ullared ger bidrag till Missing PeopleSvenska chefer underkänner sitt eget cv BMW + vinterhjul =gratis vinterhjulYrkesgymnasiet ökar med 25 procent Så ser företagandet ut i din kommunMakita lanserar sladdlös kaffemaskin på 12/18VEntreprenörskap hos Sigtuna Kommun20-åring med hjärta för kunskap och kvalitetWidrikssons lanserar ytterligare tjänster inom IT-logistik och transportÖkad säkerhet i truckmiljön med Zone Intelligence Bättre arbetsmiljö med ljuddämpade diamantklingorPremiär för ny butik och entre i Älvsjö och ny filial i Borås.Scanias transportlaboratorium blir fossilfrittRejmes Bil prisbelönta på motorgalan 2018Maskinhandboken – Ny SEK Handbok!Nordic Truckcenter SE inleder samarbete med TOTAL Nordic
2018-11-12
Skanska utvecklar nytt hotell i Kiruna som säljs till LKAB för cirka 500 miljoner kronorNy exportsäljare - Alexander LjungbergMätningar till grund för elbesparingPeab bygger ut Tofta skjutfältAcademic Work prisas för bästa försäljnings- och marknadsorganisationDemo utförsäljning av mätinstrument Ny satsning från Stoppa machokulturen Tyréns vinner nytt uppdrag i Norge åt Bane Nor Snart öppnar vi butik i UppsalaLindinvent letar Försäljningsingenjörer och UtvecklareInbjudan till seminarium om framtidens transporter​Politiken som kan förändra bygg- och fastighetsmarknadenStål & Hyr Group går samman med Aros Hyresmaskiner ABSFVF avtalar med Branschkontroll för kontroll av samtliga Certifierad Verkstad och Eurogarant!Zero Sun: Soldriven villa möjlig även där solen lyser med sin frånvaroSunPines Hållbarhetspris till Lindbäcks Group Vatten på Gotland kräver nytänkNu går vi live med CS24 connectIndustriföretag i Skövde är med på Elmia SubcontractorMiljötillstånd för utbyggnad och intag av förnybara råvarorRealgymnasiets fordonsutbildning ProMeister Fordon vinner pris på Motorgalan 2018Årets butik 2018 finns i Skellefteå
2018-11-09
Nomo Elmia Subcontractor 2018Skanska investerar EUR 170 M, cirka 1,8 miljarder kronor, i kontorsbyggnad i Warszawa, PolenNya Volvo EC750E HR: branschens mest produktiva rivningsgrävareVellinge är Årets Nyföretagarkommun 2018Vinge till unik racing-Tesla visas på InnoDexPolarbröd - årets marknadsförareVem blir Årets Cleantechprofil? Här är de nominerade.Ny maskin för rörlaserskärning till Weland ABFramtidens elsystem - fullt med nyheter från forskning och branschVärldspremiär för nya Mitsubishi L200Öppet Hus på Möjligheternas Torg: Maskinförare, ett framtidsyrke för fler
Annonser