LÖRDAG 27 FEBRUARI 2021
Följ oss i sociala medier

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Från transparent återvunnen ädelmetall till den finaste produkten för teknisk, industriell eller kemisk tillämpning. 

NSG Sweden erbjuder skräddarsydda lösningar för ditt ändamål i en mängd olika material i ädelmetall såsom guld, silver, platina och palladium.
NSG har lång erfarenhet av produktion av sputtering, targets och anoder med hög renhetsgrad för metallbaserad ytbeläggning.

Vår portfölj av förstklassiga produkter i ädelmetall omfattar gjutprodukter, rör, plans, plåt och trådar till frästa och svarvade delar. Vi tillverkar kontaktdelar efter önskemål för tillämpning inom styrteknik, elektronik och elektroteknik, telekommunikation och fordonsindustrin.

Vårt sortiment av ädelmetallkemikalier för industriell eller kemisk tillämpning omfattar främst salter av guld, silver, platina, palladium och rhodium i fast form, lösning eller som koncentrat. Vi har även ett brett utbud av halvfabrikat. Beroende på produkt, kvalité och kundkrav används vid produktion både metallurgiska smältprocesser som vakuumgjutning eller kontinuerlig gjutning, samt sintrade material.

Vi erbjuder kvalitet oavsett om det handlar om återvinning, processer, produkter eller ädelmetallhandel – med precision i analys och värdering.

Kontaktinformation
Postadress
Box 38 164
10064 Stockholm
Besöksadress
Rosenlunds­gatan 54
11863 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Orgnr:
556484-5492
Grundat: 1994
Anställda: 19
Välkommen till NSG SWEDEN AB!

Vi är en av Nordens största aktörer inom affinering av ädelmetaller och trogen leverantör till guldsmeder, industri och investerare.

NSG erbjuder specialtillverkning av material i olika ädelmetaller med noggrann kvalitetskontroll och bidrar med ekonomiskt bärkraftiga lösningar för en effektiv och miljömässigt ansvarsfull återvinning.

Ledande leverantör av ädelmetaller och kemikalier.
Våra ädelmetallkemikalier används inom elektroplätering, kemi- och elektronikindustrin, elteknik, vid produktion av emaljer och glasyrer, och även inom film- och fotoindustrin. Vårt kemikaliesortiment innehåller de viktigaste salterna av silver, guld, palladium och rodium. Kemikalierna produceras med hjälp av en avancerad och högpresterande utrustning som medför hög renhetsgrad. Produktionens höga standard garanteras av ett ISO 9001 certifierat kvalitetsledningssystem.

Följ dagsnoteringar för priset på guld, silver, palladium och platina via vår hemsida www.nsg.se (klicka på vår logga ovan)

Agenturer

Orion bågsvets, lasersvets och lasergravyr, Sverige (Generalagent)
NSG AB tillhandahåller pulsbågsvets, lasersvets och lasergravyr från Orion. Teknik och system som möjliggör mikro sammanfogning och gravering på mikroskopiska nivåer. Kostnadseffektiv utrustning som förenklar och förbättrar svetsningsprocessen.

Kontakter

Mile Diskovski
Teknisk Chef
0708-66 76 07
Miranda Karlsson
073 -073 10 18

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2021-02-16
Nu blir alla Harmony tryckknappar från Schneider Electric trådlösa och batterifriaNästan 90 procent av alla företag kommer att investera i NextGen-teknik till följd av COVID-19Hur påverkas medarbetarna av distansarbete?Vi har väntat på en maskin i den här storleken
2021-02-15
Hexagon lanserar R-evolution, en ny affärsenhet fokuserad på en hållbar framtidNy taxiaktör i Uppsala vill erbjuda snabba och prisvärda resorNytt Linde-försäljningsställe i KirunaMartin Evertsson ny vd för Norvatek och affärsområdeschef för Uniwater Pumping StationsNu tas nästa steg i utvecklingen av ny kärnkraft i SverigeVad gör en konstruktör på emb-papst?Arkitekt får teknisk-naturvetenskapliga fakultetens pedagogiska prisAbetong nyanställer i Falkenberg – rekordår följs upp med ytterligare satsning2020: Ett framgångsrikt år av tillväxt för arvalInbjudan till lanserings­evenemangNCC och Svenskt Vatten föreslår insatser för att modernisera Sveriges VA-system
2021-02-12
Repay Mitt AB i Köping expanderar med större lagerytor!Ny produktkatalog med spännande nyheter!Fulspola inte!Doosan och Hyundai Construction får samma ägareChefer tror att 5G kommer hjälpa den ekonomiska återhämtningen från COVID-19-pandeminDe okända skälen till att molnet tar över och konsekvenserna av detIvanti utser Erik Randles till ny global kanalchef SAS Institutes hackathons ska bidra till innovationer över hela världen – det startade i Norden för fyra år sedanKärleksfälgar till alla hjärtans dagHydroscand utökar sorti­mentet av spiralsugslangMECA+ i Östersund är nu en Godkänd BilverkstadKallt och torrt väder ger höga elpriserCroisette fortsätter växa inom Digital FörvaltningPonsse AB öppnar servicecenter i Uddevalla
2021-02-11
Vakuumpumpar för pneumatisktransportPOWERTEX lastsurrning – fri från Cr6+AFF/AM/AMD/AMK – Ledningsfilter i enlighet med ISO8573OLA driftsätter robot- och automationslösningar från ABB vid megafabriken för elmopeder i IndienRekordår för Combitech med kraftigt ökat resultatSå här övervinner du svårigheterna med pulverblandningLFV och Vattenfall i samarbete om den fossilfria flygplatsenFramgångar för Ouman AB trots ovanligt år: Utökad kundstock med 25 procent Veeam växte med 22 procent under 2020 då efterfrågan på moderna lösningar för dataskydd ökade bland företag av alla storlekar
2021-02-10
Cell Impact utökar maskinparken med avancerat matningssystemVi säkrar transporter och batterilivslängd i Sesam 800 sändarnaFörsta kunderna att beställa Volvos eldrivna kompaktmaskiner på bauma 2019 får sin leveransSCA deltar i stor satsning på autonom skogsföryngringNy simulator för bromssträcka förbättrar säkerheten och minskar nödvändigt robotutrymme med upp till 25 procentDynabook ansluter sig till IGEL ready-programmet som teknikpartner för klintenheterValeo förbinder sig att uppnå koldioxidneutralitet 2050Trenderna som påverkar företagen under 2021Solör satsar i Nora och levererar fossilfri fjärrvärmeSCA stänger pappersmaskinStorskogen förvärvar Strigo ABNorvatek Invest byter namn till Uniwater AB
2021-02-09
Bergen Kommun väljer Nilex för sin ärendehanteringIntercut öppnar servicekontor i Eskilstuna.Allt som behövs för en enkel automatiserad pick-and-place-maskinRepay expanderarBåde trådgnist och fräsmaskin till Lideco i DalstorpSignicat och Mambu inleder samarbete för att digitalisera tjänster för identitetshanteringKinnarps i spännande samarbete med Beckmans DesignhögskolaByggmax expanderar – sex nya butikslägen klara i SverigeNu spetsas spillvärmen fossilfritt även i LindesbergRamirent lanserar Säkrare lyft enligt ISO-standardAddMobile inleder samarbete med Lyft & Byggmaskiner AB
Annonser