SÖNDAG 18 FEBRUARI 2018

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Framtidens betalsystem för elbilar är här

Vi på företaget Repayal har under många år arbetat med att utveckla smarta system för olika branscher.
Under de senaste två åren har vi utforskat elbilsbranschen och identifierat ett stort behov som bara växer för varje dag som går.

Fram tills alldeles nyligen så har det inte gått att ta betalt för elen i en laddstolpe på ett enkelt sätt. Det har kommit några alternativ de senaste månaderna på marknaden men det finns begräsningar hos flera av dem såsom att du måste välja en specifik elleverantör osv.

Vi på Repayal tror inte på inlåsningar och begränsningar utan vill göra vår mjukvara tillgänglig för så många som möjligt på marknaden.

Vår produkt lanserar vi under eget varumärke ChargePanel och har även knutit hårdleverantör till oss. Vi kan idag erbjuda en helhetslösning för den som är i begrepp att installera i laddstruktur men kan även leverera vår mjukvara som en stand alone produkt.

Vi har också nöjet att presentera vår distributör, Strive Energy, som kommer ansvara för all försäljning på den svenska marknaden. Strive Energy är ett företag med lång samlad erfarenhet av försäljning mot våra nyckelkunder vilket vi identifierat som bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, större företag, kommuner och organisationer. Att både kunna släppa vår produkt och samtidigt få möjligheten att göra det med en så stark partner känns extra inspirerande.

Stockholm 8 februari 2018
Peter Persson
VD
Repayal AB
Kontaktuppgifter;
Repayal AB
Skeppsbron 34 111 30 Stockholm www.chargepanel.com Email; connect@chargepanel.com
Strive Energy AB www.striveenergy.se Email; kundservice@striveenergy.se
2018-02-15
Fortsatt stark passagerartillväxt gav rekordårRenault och GreenMobility ingår internationellt samarbetsavtalHållbart resande med elbussarKomatsu ställer ut på Intermat 2018Vägledning för underhåll i elnätNy miljöutbildning på distansSöderberg & Partners investerar i Learnster300 tjejer visade intresse för DeromeNytt samarbete på fasadmarknadenTvå nya chefer på Umeå kommunStora teknikutmaningen är tillbakaVärldens största initiativ för crowd-investering inom solenergiIKEA IT besöker högskolan – vill samverka om innovationSwedfund stärker stödet till små och medelstora företag i östra och västra AfrikaHur mäter man sin elanvändning?Lerumselever blev behöriga till gymnasiet på ett årStarkt logistikläge satsar på hållbart kluster Från traditionell mekanisk verkstad till leverantör för flygindustrinCaverion rekryterar Daniel Backman till Syd/Väst - ny regionchef från februari
2018-02-14
SSAB Borlänge uppgraderar onlineövervakning i varmvalsverket till Intellinova Parallel ENSTOREBRO och SMT ny återförsäljare för SPINNER Werkzeugmaschinen GmbH.Två helt nya MOTOMAN® målningsrobotarMOHV stärker sin organisation och satsar vidareTitania Bygger 500 bostäder i Hallunda Gård.5G för industrin, när kommer det i verkligheten?Navigator expanderar med tre nya medarbetareNu bygger vi 57 hyreslägenheter i kv Kronborg, MalmöSvevia bygger nya Kronholmskajen i HärnösandHelt nya BMW X4Automatiskt montage av ändhylsor även utan tryckluftStarta hjärtan med hjälp av drönare!
Annonser