SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Framtidens mätprotokoll är här

Få full kontroll på er produktion
3D mätning med 3D scanning är en av de hetaste trenderna inom industrin idag. Men det finns fortfarande potentiell utveckling inom att dela och visa resultaten från dessa mätningar. TBMX presenterar ett helt nytt sätt att hantera resultat från kontrollmätningarna. Detta nya mätprotokoll 2.0 tillåter er att logga in när som helt och vart som helst för att se era mätresultat.

Mätprotokoll 2.0


I detta mätprotokoll 2.0 finna alla de verktyg som behövs för att ni ska få full kontroll på eran produktion. Alla resultat av mätningarna lägger sig i ett webbaserat gränssnitt. Ni kan alltså logga in när som helst under dygnet och se era mätresultat. Det spelar alltså ingen roll om ni är ute hos en kund eller står i produktionshallen, ni har alltid tillgång till de senaste mätresultaten.

Filterfunktioner


Mätprotokollets filterfunktioner följer era behov och vilka specifika parametrar som passar just er tillverkning. Eftersom behovet är stort att kunna exportera statistik så är det absolut möjligt att kunna exportera statistiken för hela projektet i Excel. Det finns alltså i stort sett inga begränsningar när det kommer till filterfunktioner i mätprotokoll 2.0.

Skräddarsy vad ni vill se


Vill ni ha stenkoll på alla mått i ett projekt eller har ni några speciella mått som är extra viktiga för er så finns det naturligtvis inställningar för er. När ni loggar in i ert eget “dashboard” kan ni välja ut specifika funktioner som ni vill övervaka.

Om det är så att er produktion är stabil kan man sätta in övervakning som larmar om en mätning inte upprätthåller det resultat ni är ute efter. Mätprotokollet varnar alltså om det uppstår en avvikelse i er produktion.

TBMX


TBMX är ett företag med 25 års erfarenhet av mätteknik och har kunder inom industrin, sjukvård och till och med rymdindustrin. TBMX mål är att bistå med mättjänster och kompetens så att beställaren har alla möjligheter att uppnå bästa möjliga kvalitet för deras produktion.

Tjänsten mätprotokoll 2.0 från TBMX möjliggör att ni som kund kan följa upp mätningarna vart som helst när som helst. Ni är varmt välkomna att boka en demo så kontaktar TBMX med mer detaljerad information.

Se videon som berättar mer om metoden här.
Kontaktinformation
Postadress
Kungs­gatan 33
34131 Ljungby
Region
Ljungby
Kronobergs län
Sverige
Organisationsnummer:
556876-5944
Grundat: 2012
Anställda: 2
Niklas Bergqvist startade sin mättekniska bana på R-Man AB och har arbetat med mätteknik sedan 1997.

Sedan 2001 som konsult inom mätteknologi.

2012 bildades aktiebolaget Team Bergqvist AB.

2020 har verksamheten bytt namn till TBMX (TB METROLOGY) och införskaffat egen mätutrustning för hög precision. Vi hyr in oss i ett tempererat mätrum hos ID Modeller.

ID Modeller är specialister på verktyg, modeller, prototyper och fixturer. Dom kan bistå vid tillverkning av bland annat mätupplägg och fixturer för att underlätta mätning.

20 år i branschen med kunder inom fordons, sjukvårds, plast, gjut och rymdindustrin.

Vi har god kunskap om olika tillverkningsprocesser och deras påverkan på det slutgiltiga resultatet.

Vi har under åren skaffat oss ett brett nätverk med spetskompetens inom många områden.

Vi kan ha lösningen på era problem även om det inte gäller mätning. Vi ser inte problemen, vi ser möjligheter.

Välkommen att kontakta oss!

Delta i TBMX´s Webinar om Mätprotokoll 2.1

Kontakter

Niklas Bergqvist
037210425
0706635444

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-12
BOLIST vill att fler lyckas med sina byggprojektHur kan organisationer maximera värdet av AI Mestergruppen behåller den ledande positionen Ökat cyberhotTryckkärl för industriellt bruk och deras betydelse
2024-04-11
Boxon i förarsätet Ständig incidenthante­ring och dåligt samarbete Kvantgenombrott 5G-router med inbyggt SIM-kortTransportfirma leder MC-återförsäljare till Europa
2024-04-10
4 fördelar med Maskinera auktionsförsäljningFördelar och funktioner för det nya vajersystemetSeiferts avfuktareNy STIHL produktions­anläggning i RumänienDåligt förberedda och övermodiga
2024-04-09
Upptäcka blixtsnabbt av­vikelser i era mätresultatTotal kabel- och kabelkedjelösningProblemfria timmar i nya hybridgrävarenLesjöfors först med SBTi-godkända klimatmålNytt från HEIDENHAIN
2024-04-08
Tre starka varumärken Nyhet! ENUX NordicMiljövänligt byggmaterial kan vinna forsknings-SMNu bildas Nordens ledande expert BOLIST Byggstart är tillbaka