SÖNDAG 21 APRIL 2019

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Fristads lanserar nytt butikskoncept

Fristads har gjort stora förflyttningar med varumärket sedan re-lanseringen 2017 och satsat stort på marknadsföring med ett nytt grafiskt manér.
För att kunden ska känna igen sig i butik har man tagit fram en helt ny Shop In Shop-lösning – ett nytt butiksinredningskoncept som på ett bättre sätt ska presentera produkterna och varumärket. Arbetet har drivits av Andrea Dellblad Lundqvist som är Visual Merchandiser hos Fristads.

"I det nya butikskonceptet kombinerar vi innovativa idéer med en sportig känsla. Vi jobbar med flexibla moduler som verkligen framhäver plaggen. Dessutom kommer vi jobba mycket med ”shop the look” – ge tips till kunden på hur man kan kombinera och matcha Fristads plagg, vilket i sin tur leder till ökad merförsäljning."

Inredningen ska på ett smart sätt hålla de produkter som butiken säljer mest av, samtidigt med möjlighet att exponera spännande nyheter och inspirera till hur man kan klä sig på jobbet. Genom en digital skärmlösning kan butiken dessutom ge kunden tillgång till hela Fristads sortiment. Torsdag 4 april invigdes första butiken med Fristads nya Shop In Shop – Skene Järn i Borås.

"Skene Järn var tidiga med att de vill satsa stort tillsammans med Fristads när de skulle ta sitt koncept till nya lokaler i Borås och har varit en perfekt partner för att lansera vår första Shop In Shop", säger Jonatan Andersson, Marketing & E-Commerce Manager på Fristads.

"Den nya inredningen är kanon! Det är såklart fortsatt slitstyrka och funktion som står i fokus hos kunderna men vi kan se att de blivit mer och modemedvetna och måna om att ha en schysst stil även på jobbet. Fristads har identifierat ett nytt sätt att presentera arbetskläder på ute i butik. Det är som att kliva in i en sportbutik", säger Peter Eggers, Kundchef på Skene Järn.

Inredningen är framtagen tillsammans med PS Retail. Fler butiker kommer rullas ut under 2019.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2019-04-15
Optimerad avjämningsbalk från RototiltMer AI på civilingenjörsprogrammet i produktion och produktdesign
2019-04-12
Rototilt breddar redskapsprogrammet med kraftfulla rivtänderNy försäljningsdirektör på Volvo Car SverigeNCC får miljardorder för över 200 bostäder på ny ö i Köpenhamn 150 000 bilar riskerar körförbud 1 majVerizon presenterar ny IT-säkerhetsrapport kring insiderhot – så skyddar du din organisationVolvo Cars börjar tillverka XC40 vid fabriken i kinesiska Luqiao där fler märken byggsKobelco visar upp automatiserad grävmaskin och Engcon tiltrotator på BaumaNu öppnar Skansen Baltic Sea Science Center!Stor del av svensk järnmalm bildades i vulkaniska processerMarknadens mest snabborrande och hållbara stegborrNya klimatsmarta batteridrivna häcksaxar för en praktfull häckSchneider Electrics svenska vd tillträder ny roll med ansvar för norra Europa Stor satsning på kompetensutveckling av yrkesverksammaEuropeiska MOTOMAN-robotar rullar ut från fabriken i SlovenienSydsvenskt konsortium testar framtidens elvägarNordisk plastindustri förenas i unik paneldebatt på Plastteknik Nordic.Monitor storsatsar i Sydostasien – anställer fler i SverigeRasmus Linge ny vd för CS LogisticsAlmi Invest investerar i EasyServIKEA är Sveriges mest hållbara varumärke 2019Så går det till att besikta en motorcykelCell PT® - för säker infästning i nya lätta designmaterialSeavus talare på konferens - AI-dagen: AI som stöd för verksamheten, 22 majRekordresultat för BygmakoncernenAnn Krumlinde ny styrelseledamot i VäderstadSopmaskiner från Optimal fortsätter vara en succé på marknadenKungen besökte Apotea i MorgongåvaMitsubishi Outlander PHEV: Sveriges populäraste laddhybrid
2019-04-11
Maximera effekten till hydrauliktillbehör med ADX från CEJNFörvaring gasflaskor – så uppfyller du regler och kravJan Ridfeldt ny vd och koncernchef på Umeå Energi ABLyckad lansering av The Gothenburg Gateway ​Ny standard för miljökostnader – utvecklad i Göteborg Fem stjärnor til Range Rover EvoquePaetronics byter namn till VehcoHög kvalitet på alla forskarutbildningar på Högskolan VästUndervattensrobotar kan lokalisera gifttunnor i ÖstersjönEOS firar 30 år av passion för industriell 3D-printing Världens snabbaste vätgassensor bäddar för ren energiHyundai lanserar privatleasing för sina populära miljö- och familjebilarTarget 3001! - En lättanvänd PCB-mjukvara - Just nu påskrabatt 20% Jernbro förlänger livslängden för styr- och drivsystem med nytt driftsäkerhetsavtalRyobis unika Plattrensare - Rengör uteplatsen blixtsnabbtMaskinExpo nästa för Elise 900 – batteridriven kompaktlastare
2019-04-10
CEJNs Multi-X GII Hydrauliska Multi Koppplingar - Bättre, Starkare, LättareAnders Lindström, lokförare och instruktör, berättar om ett omväxlande arbete OPTIWARE och SICK i IIoT samarbete för ”plug and play”-uppkoppling av tillverkningsmaskinerABB:s snabbladdare bidrar till ett grönare GöteborgVolvo Cars på Techno Classica: Art Deco i rörelse med Volvo PV36Äntligen är Industrimagasinet våren 2019 här!Summ Road Show IBS QMS & TeamcenterNIS-direktivet är IT-chefernas bästa vänBäckebron - Sågverket som älskar det extra krångligaEllevio och Power Circle gör gemensam sak för framtidens elnätKonsultbolaget Exsitec på plats 2 i Powered by People Svenska företaget Blixt Tech vann i internationella tävlingen Startup Energy TransitionABAX blir partner med Hitachi och levererar komplett IoT-lösning till bygg- och entreprenad-branschenMiljardprojekt för digitalisering av europeisk industriEnergibesparingar och reducerat underhållsbehov med fläktväggsapplikation i stor biograf i SingaporeSchneider Electrics Easy UPS 3S nominerad i Elfack Design Award
Annonser