TORSDAG 25 APRIL 2019

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Fristads lanserar nytt butikskoncept

Fristads har gjort stora förflyttningar med varumärket sedan re-lanseringen 2017 och satsat stort på marknadsföring med ett nytt grafiskt manér.
För att kunden ska känna igen sig i butik har man tagit fram en helt ny Shop In Shop-lösning – ett nytt butiksinredningskoncept som på ett bättre sätt ska presentera produkterna och varumärket. Arbetet har drivits av Andrea Dellblad Lundqvist som är Visual Merchandiser hos Fristads.

"I det nya butikskonceptet kombinerar vi innovativa idéer med en sportig känsla. Vi jobbar med flexibla moduler som verkligen framhäver plaggen. Dessutom kommer vi jobba mycket med ”shop the look” – ge tips till kunden på hur man kan kombinera och matcha Fristads plagg, vilket i sin tur leder till ökad merförsäljning."

Inredningen ska på ett smart sätt hålla de produkter som butiken säljer mest av, samtidigt med möjlighet att exponera spännande nyheter och inspirera till hur man kan klä sig på jobbet. Genom en digital skärmlösning kan butiken dessutom ge kunden tillgång till hela Fristads sortiment. Torsdag 4 april invigdes första butiken med Fristads nya Shop In Shop – Skene Järn i Borås.

"Skene Järn var tidiga med att de vill satsa stort tillsammans med Fristads när de skulle ta sitt koncept till nya lokaler i Borås och har varit en perfekt partner för att lansera vår första Shop In Shop", säger Jonatan Andersson, Marketing & E-Commerce Manager på Fristads.

"Den nya inredningen är kanon! Det är såklart fortsatt slitstyrka och funktion som står i fokus hos kunderna men vi kan se att de blivit mer och modemedvetna och måna om att ha en schysst stil även på jobbet. Fristads har identifierat ett nytt sätt att presentera arbetskläder på ute i butik. Det är som att kliva in i en sportbutik", säger Peter Eggers, Kundchef på Skene Järn.

Inredningen är framtagen tillsammans med PS Retail. Fler butiker kommer rullas ut under 2019.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2019-04-18
Ramirent anlitar Husqvarna Fleet ServicesJula lanserar verktyg och trädgårdsredskap från MakitaBesikta Bilprovning etablerar sig i HudiksvallPlastkampen Borås gjorde skillnad!Snabba leveranser, hållbarhet och Airmees värdeskapande roll
2019-04-17
NCC och Blåkläder förnyar sitt samarbetsavtal för 3:e gångenHewSaw Sverige investerar i onlinesystem till såglinje med fokus på Industri 4.0SKF inviger fabrik i Changshan, KinaGipsskruv med anpassade längderEn (icke)bländande nyhet från Nordic LightsRagn-Sells Danmark först med plaståtervinning ur organiskt avfallDelvator utökar i HärnösandABB utnämner Peter Voser som tillförordnad VD Redo för robotinvasion – Tekniska tömmer tusen kvadratmeterElektromagnetisk immunitet allt viktigare i industrinIndustrikommunernas möte i Örnsköldsvik 11-12 aprilSynkronisera med robotarInterroll levererar högeffektiva crossbeltsorter till schweizisk referenskund Laddboxar och laddning av elbilar - Kort och gott – följ regelverk och rekommendationer!Miljömedvetna svenskar tvättar bilen hemma – och bryter i vissa fall mot lagenLantmännen väljer Icertis för kontrakthantering i molnet
2019-04-16
Volvobilar i Europa varnar varandra om hala vägar och andra trafikfarorVi välkomnar TT-08 till Ergobjörn-familjen! Kameror för Machine VisionNCC bygger ny räddningsstation i LuleåAnders Ygeman inviger Power Circle Summit på ElfackMinskade utsläpp med fordonsprojektOKQ8 har överlägset bäst täckning på fossilfria bränslet HVO100Kamerasystemet Camos 360° vidgar vyerna på MaskinExpoNy Bevegofilial öppnar snart i Bäckebol i Göteborg Ny undersökning från LeasePlan: Tjänstebilsförarna vill köra elbil – räckvidden fortsatt hinder​Låt elektroniken leva längre!Verktygsboden firar påsk på Skandinaviens största bil- och MC-mässaHyundai fabriksförbereder sina grävmaskiner för Engcons tiltrotatorerHydroscand öppnar butik på VärmdöAxfood väljer Circle K som drivmedelsleverantör Elitfönster lanserar självreglerande solskyddsglas Svensk kvalitetssäkring av metall på väg att få internationell status Bäst att bränna plasten och utvinna energiSMP lanserar egenutvecklad gripskopa
2019-04-15
Polestar 2 sätter fokus på Kina med tillverkning och platsen för den första Polestar SpaceFathantering – Så minimerar du riskernaVedmaskinen Palax C750 – mässans kap på MaskinExpoNya Opel Corsa väger mindre än 1 000 kgJessica Mitrosbaras blir ny enhetschef på Sigma TechnologyDAF utökar sitt sortiment inom byggsegmentetSesam öppnar upp nytt samarbete mellan Garageportexperten och ÅkerströmsLK lanserar blyfritt sortiment för hållbara VVS-installationerVärldspremiär för eldrivna Volkswagen ID. ROOMZZ Airmee är först ut med fossilfria hemleveranser samma dagEgen innovation sänkte energiförbrukningen till en fjärdedelEtt förredskap som är effektivt mot ogräs Världens största batteridrivna spårfordon ska byggas i SkelleftehamnLågt marktryck med nya Bell B20E LGPI höst startar distansutbildningar i robotik och automationHenkels sortiment av hälsa- och säkerhetsprodukter.Andie Lahdo blir årets företagareWibax utbyggnad blir en ”familjeaffär”Janne Hirsikangas till Europafinal i Cat Operator ChallengeChristian Clemens föreslås som ny ordförande för Svenskt FlygOptimerad avjämningsbalk från RototiltMer AI på civilingenjörsprogrammet i produktion och produktdesign
Annonser