SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Full fart på försäljning och planering inför Stora Nolia och Load Up North – vårens mässor flyttas

Samtidigt som Nolia jobbar för högtryck med försäljning och planering inför mässorna Stora Nolia och Load Up North, har Nolia AB beslutat att flytta Nolia Beer i Luleå och Euro Mine Expo.
Den enda mässa som ställs in är Nolia Trädgård som genomförs nästa gång 2021.

– Vi både gasar och bromsar samtidigt, säger Jonas Dahlberg, vd på Nolia AB.

Det som nu utspelar sig är en situation som Nolia AB aldrig befunnit sig i under företagets dryga 50-åriga historia.

– Mycket har vi varit med om på Nolia, men det här är en helt unik situation. Vi har varit med om att lösa kriser som problem kopplade till allt från askmoln och flygstrejker till skyfall och en rad andra yttre omständigheter, men det här är något helt nytt, säger Jonas Dahlberg som fortsätter:

– Vi på Nolia kommer att följa den framtida utvecklingen av denna pandemi, samt följa myndigheternas rekommendationer och hoppas att allt ska kunna återgå till något som liknar normalt så snabbt som möjligt.

Samtidigt som coronasmittan påverkar planeringen påpekar han att en stor del av verksamheten kör för högtryck.

– Vi har fullt fokus på att jobba med genomförandet av två mässor i augusti, Stora Nolia och Load Up North. Försäljningen går för högtryck även på andra mässor som bland annat Nolia Karriär som hålls i februari, säger han.

Trots det svåra beslutet att flytta vårens mässor är Nolias vd imponerad över hur snabba mässteamen varit på att ta fram nya datum för genomförandet.

– Nu kommer Euro Mine Expo att hållas 1-3 juni nästa år och Nolia Beer i Luleå körs 13-14 november redan i år. Den enda mässa vi tvingats ställa in är Nolia Trädgård. För alla dessa mässor sätter vi nu målsättningen ännu högre än om de skulle genomförts under våren.

Ett exempel på detta är Nolia Trädgård som firar 10-årsjubileum under nästa års mässa, som hålls 23-25 april 2021.

– Även Euro Mine Expo, som genom starka samarbeten fokuserat på spjutspetsteknologi och framtidens gruvbrytning kommer att kunna öka erbjudandet och kvaliteten ytterligare, säger Jonas Dahlberg.

Han berättar att Nolia är vana att jobba med förändringar.

– Vi lever i en föränderlig värld och är snabba i vändningarna när förutsättningar ändras. Det visar vårens ändrade planering, säger Nolias vd.

För mer information, kontakta
Jonas Dahlberg
vd, Nolia AB
090-88 88 603, 070-584 11 60
jonas.dahlberg@nolia.se

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-17
Nytt AI-verktyg ska öka lönsamhetenTECEs nya Smart Home-system: energieffektivtWästbygg Gruppen avyttrar logistikfastighetByggelement öppnar ny fabrik Trimble's connected For­est Management System
2024-04-16
Så här kan även du exportera till USATillverkning med hjälp av horisontal-svarvar Skydda fötterna på arbetsplatsen Exakt positionsbestämning Ett nytt användarvänligt fallskydd
2024-04-15
BE Group lanserar Salcos gröna konstruktionsstålUtökad satsning på batteriutvecklingInget mer kvicksilver i offentlig belysningCERTEX hissar världens högsta trävindkraftverkNy era av skärmaskiner
2024-04-12
Varför långsammare stubbfräsar är bättre Tuffa miljöer kräver tuffa märkningarVikten av rätt montering och kapsling av chipÅtervinn dina använda blybatterierNYHET - Blixtljus 1570884
2024-04-11
Boxon i förarsätet Ständig incidenthante­ring och dåligt samarbete Kvantgenombrott 5G-router med inbyggt SIM-kortTransportfirma leder MC-återförsäljare till Europa