SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

G.A.D utökar Klinte möbelsystem

Lanserar nya standardmodeller och digital konfigurator
Den Gotlandsbaserade möbelproducenten expanderar möbelserien Klinte med hylla, vitrin och sängbord. Samtidigt introduceras en digital konfigurator som underlättar för kunden vid utformning av egen möbel.

G.A.D erbjuder högkvalitativa och handgjorda möbler i lokalproducerade materialval. Varumärket grundades 1997 av Kristian Eriksson, som en reaktion till ökad massproduktion. Här byts slit och släng-filosofi ut mot genuina möbler med lång livslängd och genomgående hållbarhet. En av många uppskattade lösningar är möbelsystemet Klinte.

– Klinte lanserades som ett Reol-system för drygt tio år sedan. Sedan har vi vidareutvecklat det och bygger numera färdiga möbler efter kundens önskan, säger Kristian Eriksson, grundare.

Möbelserien Klinte består av åtta standardmodeller, med hyllor i olika höjd, skänkar, vitrinskåp, sideboards samt sängbord. Bland nyheterna för 2023 hittar vi modell sex, ett vitrinskåp och modell sju, en hög hylla.

Vitrinskåpet består av två lösa hyllplan i skåp, ett fast mittenhyllplan och med helt utrymme bakom dörrarna. Hyllan blandar genomgående fasta hyllplan med lösa, som kan monteras vertikalt eller horisontellt.

Dessutom introduceras modell åtta, ett sängbord i tre varianter.

– Min ambition är att skapa välgjorda möbler i massiva material. Ett traditionellt svenskt möbelhantverk med beprövade och hållbara tekniker som gör att möblerna kan leva länge, generation efter generation, förklarar Kristian Eriksson.

Kunden kan även utforma sin egen möbel i modulsystemet. En nyutvecklad digital konfigurator underlättar processen, från grundidé till färdig produkt. Välj storlek, träslag, ytbehandling, ben, toppskiva och dörrar. Underlaget skrivs enkelt ut och tas med till butik för att placera ordern.

Under perioden 20 februari till 20 mars firas de nya modellerna in med ett introduktionspris på populära sideboarden Klint modell 2 med tio procent prisreduktion.

Konfigurator:
http://klinte.gad.se/

För ytterligare information och utlån av produkter, vänligen kontakta:
EKPR & Kommunikation│Telefon: 08-667 22 06│E-mail: info@ekpr.com

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-22
Xellas nya byggblock presenteras på NordbyggJames Hardie ställer ut på NordbyggAllt fler svenskar väljer second handKraftig spridning av falska uppdateringarZEISS presenterar mät­tekniklösningar på Elmia
2024-04-19
Swecon stödjer en hållbar racerbanaIndustrivågar är viktiga för modern produktionAI-förstärkt säkerhets­plattform visas av Cisco6 handfasta tips inför sjösättningenRamirent levererar till Vindpark Horshaga
2024-04-18
Revolutionerande kabelmärkningKorrekt test och mätning av kraftelektronikLär dig mer om magnetventilerFarlig växthusgas förbjuds i ställverk NYAB utför omfattande muddringsarbeten
2024-04-17
Skapa kompletta robotceller med 3D-CADWTS Machinery ingår partnerskapKomfort och ergonomi med Lännens grävlastare EdmoLift belönas med silver i EcovadisrankningElpriser i realtid när
2024-04-16
Så här kan även du exportera till USATillverkning med hjälp av horisontal-svarvar Skydda fötterna på arbetsplatsen Exakt positionsbestämning Ett nytt användarvänligt fallskydd