SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Högt tryck för STIHLs innovativa röjsele i proffsklassen

Röjselen Advance X-TREEM är STIHLs mest utvecklade sele hittills, är fortsatt populär sedan lanseringen 2018 och har mottagits otroligt väl.
Selen är mångsidig och passar till alla sorters röjsågar oavsett användningsområde. Sedan 2019 levereras selen som tillbehör till de populära röjsågarna 460, 490 och 560.Selens fokus är ergonomi, säkerhet och användarvänlighet.

Med hjälp av den justerbara ryggplattan kan selen ställas in till en storlek som passar alla. Den sitter stabilt och bekvämt med sin utformning samtidigt som den ger maximal rörelsefrihet. Det gör den utmärkt för både korta och långa arbetspass.

– Det är en bekväm sele som fördelar vikten jämt samtidigt som axelpartiet avlastas och har en möjligt att justera fördelningen från 0–100 %,säger Mats Gustafsson, nordisk produktchef på STIHL.

Därutöver har axelpartiet en mjuk vaddering samt ett välventilerat material i midje- och axelremmen för bekväm komfort. Selen är utrustad med reflexdetaljer, signalfärg och en krok som snabbt löser ut maskinen vid behov för högsta säkerhet. Alla delar av selen är utbytbara om någon del skulle behöva ersättas.

– Advance X-TREEM är en röjsele som kombinerar det bästa med STIHL - högsta kvalitet och smart konstruktion tillsammans med stort fokus på ergonomi, säger Mats Gustafsson.

Röjselen, liksom sågklingan Wood Cut, ingår vid köp av röjsågarna 460, 490 och 560. Alla är starka och lättstartade röjsågar för proffs som ställer höga krav på prestanda, driftsäkerhet och komfort. I kombination med röjselen och sågklingan, får du maximal effekt i alla lägen, låg påverkan på hälsa och miljö, låg bränsleförbrukning och alltid en enkel start.

STIHL Advance X-TREEM lanserades 2018 och säljs som tillbehör. Vid köp av röjsåg av modellerna 460, 490 och 560 ingår selen som standard.

STIHL finns under SkogsElmia i monter 129.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-11
Sjöö Sandström expand­erar med ny säljareLantbrukarna pressade av låg lönsamhetKia presenterar uppdaterad elbilsstrategi
2024-04-10
4 fördelar med Maskinera auktionsförsäljningFördelar och funktioner för det nya vajersystemetSeiferts avfuktareNy STIHL produktions­anläggning i RumänienDåligt förberedda och övermodiga
2024-04-09
Upptäcka blixtsnabbt av­vikelser i era mätresultatTotal kabel- och kabelkedjelösningProblemfria timmar i nya hybridgrävarenLesjöfors först med SBTi-godkända klimatmålNytt från HEIDENHAIN
2024-04-08
Tre starka varumärken Nyhet! ENUX NordicMiljövänligt byggmaterial kan vinna forsknings-SMNu bildas Nordens ledande expert BOLIST Byggstart är tillbaka
2024-04-04
Officiell återförsäljare av RotoclearXometry Förbättrar med Xometry.ProSG Maskin firar 60 årHMS Networks och Red Lion Controls samarbetarÖver 54 miljarder cookies på dark web