SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Hüllert Maskin välkomnar Cedergrens Mek Verkstad AB som ny servicepartner på Gotland!

Efter mer än 10 års samarbete upphörde från årsskiftet 2020/2021 Agro Maskiner med försäljning och service av Merlo på Gotland.
Vi vill rikta ett stort tack till Agro Maskiner för att ni satt Merlo på den gotländska kartan, ert engagemang och ett fint samarbete. Vi önskar Agro Maskiner allt väl i er fortsatta verksamhet!

Samtidigt vill vi välkomna Cedergrens Mek Verkstad AB i Klintehamn som ny servicepartner på Gotland från den 1 januari 2021. Cedergrens Mek står redo att ta emot dig som behöver serva eller reparera din Merlo. Cedergrens är ett familjeföretag och har varit verksamt i Klintehamn i över 100 år. Förutom verkstaden har de försäljning av entreprenadmaskiner, VVS, butik och Skidbike och Skidcar.

Är du i behov av service, reservdelar eller reparation så kontakta:
Verkmästare Hasse Cedergren, 0498-241723, hasse@cedergrens.se
Verkstadsgatan 3, 623 14 Klintehamn

2020 har varit ett mycket annorlunda år – för oss på Hüllert Maskin såväl som för hela vårt samhälle. Många arrangemang och möten med er kunder har ställts in men nu ser vi fram emot 2021 med stor tillförsikt. Ta chansen att spana in nyheter och lanseringar på hemsidan.

Anneth Hermansson är ansvarig säljare för Merlo teleskoplastare i ditt område! Vid frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta Anneth på 070-193 73 03 eller anneth.hermansson@hullert.se.

Vi på Hüllert Maskin vet hur viktiga våra kunder är! En fungerande eftermarknad är en av de viktigaste resurserna för maximalt maskinutnyttjande och bästa ekonomi för dig som kund. Vi lägger stor vikt vid att du som kund ska få den support och service du behöver! Idag är det åtta personer på Hüllert Maskins eftermarknad. Var och en av dem har sin expertkunskap om Merlo. Det gäller servicefrågor, extrautrustning, redskapsmöjligheter, påbyggnader, reservdelar, CE-dokumentation, garantier och hur man ska lägga upp sitt maskinägande för att få så låga driftkostnader som möjligt.

– Målet är att ge bra och personlig service till både maskinägarna och till våra anslutna serviceverkstäder runt hela Sverige, säger VD Andreas Tagesson.

Hüllert Maskin grundades 1945 och har 75 års erfarenhet av maskinbranschen och sedan 1995 har företaget varit generalagenter för Merlo. Med lång erfarenhet och fokus på support och service är Hüllert Maskins kunder i trygga händer!

Sara Jenkins
Marknadskommunikatör
sara.jenkins@hullert.se
0701937308

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-22
Legendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - ApparatskåpStor minskning av CO₂-utsläpp Trend Micro lanserar nya AI-drivna funktioner
2024-04-19
Swecon stödjer en hållbar racerbanaIndustrivågar är viktiga för modern produktionAI-förstärkt säkerhets­plattform visas av Cisco6 handfasta tips inför sjösättningenRamirent levererar till Vindpark Horshaga
2024-04-18
Revolutionerande kabelmärkningKorrekt test och mätning av kraftelektronikLär dig mer om magnetventilerFarlig växthusgas förbjuds i ställverk NYAB utför omfattande muddringsarbeten
2024-04-17
Skapa kompletta robotceller med 3D-CADWTS Machinery ingår partnerskapKomfort och ergonomi med Lännens grävlastare EdmoLift belönas med silver i EcovadisrankningElpriser i realtid när
2024-04-16
Så här kan även du exportera till USATillverkning med hjälp av horisontal-svarvar Skydda fötterna på arbetsplatsen Exakt positionsbestämning Ett nytt användarvänligt fallskydd