SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

HCL lanserar BigFix 10 - en ny version av branschens ledande plattform för slutpunktshantering

Det globala teknologiföretaget HCL Technologies (HCL) tillkännagav igår lanseringen av BigFix 10, en omfattande ny version av branschens ledande plattform för slutpunktshantering.
BigFix 10 kommer att finnas allmänt tillgänglig från och med april 2020 och är den enda plattformen för slutpunktshantering som gör det möjligt för IT-säkerhetsoperatörer att fullt ut automatisera upptäckt, hantering och sanering, både on-premise och i molnet, oavsett plats eller anslutning. Till skillnad från komplexa verktyg som täcker en begränsad del av dina slutpunkter och tar dagar eller veckor att sanera, kan BigFix upptäcka och korrigera alla slutpunkter snabbare än någon annan lösning.

BigFix 10-innovationer inkluderar:

• BigFix Insights ™: Gör det möjligt för organisationer att snabbt visualisera såväl risker som kostnader, samtidigt som de enkelt identifierar de slutpunktsproblem som är viktigast att framhäva för att driva åtgärder i hela organisationen. Resultaten är snabba svar, strömlinjeformade processer och förbättrade säkerhetshållning.

• Modern Client Management: Möjliggör konsolidering av flera leverantörer, kostnadsminskning och komplexitet, samtidigt som man hanterar Windows 10- och MacOS-slutpunkter med smidig registrering och policyhantering.

• Multicloud Management: Gör det möjligt för administratörer att ha full 360-graderssynlighet och kontroll, samt säkerställa efterlevnad av både moln- och on-premise-slutpunkter från en enda lösning.

”BigFix går in i en ny era av enhetlig slutpunktshantering i och med inkluderingen av Insights, Modern Client Management och Multicloud Support. Detta gör det möjligt för företag att effektivare hantera och rapportera kring alla slutpunkter från en enda lösning, säger Darren Oberst, CVP and Head of HCL Software, en avdelning inom HCL Technologies. "Genom att förenkla slutpunktshantering och efterlevnad, vilket förbättrar effektiviteten i verksamheten och minskar kostnaderna, belyser BigFix 10 också HCLs åtagande att erbjuda konkret affärsvärde."

"Denna första stora utgåva av BigFix, under HCL-ägande, visar att HCL är redo att investera och förstår vad som behövs för att garantera att BigFix kan fortsätta att upptäcka, analysera, hantera och säkra det moderna och snabbföränderliga slutpunktslandskapet," säger Dave Gruber, Senior ESG Analyst.

För mer information om HCL BigFix, vänligen besök www.bigfix.com.

Anne Coyle, US
Anne.coyle@hcl.com

Elka Ghudial, Europe
Elka.ghudial@hcl.com

Devneeta Pahuja, India and APAC
Devneeta.p@hcl.com

Henrik Aare | PR consultant
henrik@nlpr.se | +46 70 598 22 82
Kungsgatan 60 | 111 22 Stockholm
www.northernlinkpr.se
Kontaktinformation

Northern Link PR i Sverige AB

Postadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Besöksadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556834-7198
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Kontakter

Henrik Aare
Kontaktperson
070-598 22 82

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-15
Jungheinrich får validering AI spås som en av tre utmaningar Företag prioriterar mjukvarudesign Affären klarDe vanligaste orsakerna till visselblåsning
2024-04-12
Varför långsammare stubbfräsar är bättre Tuffa miljöer kräver tuffa märkningarVikten av rätt montering och kapsling av chipÅtervinn dina använda blybatterierNYHET - Blixtljus 1570884
2024-04-11
Boxon i förarsätet Ständig incidenthante­ring och dåligt samarbete Kvantgenombrott 5G-router med inbyggt SIM-kortTransportfirma leder MC-återförsäljare till Europa
2024-04-10
4 fördelar med Maskinera auktionsförsäljningFördelar och funktioner för det nya vajersystemetSeiferts avfuktareNy STIHL produktions­anläggning i RumänienDåligt förberedda och övermodiga
2024-04-09
Upptäcka blixtsnabbt av­vikelser i era mätresultatTotal kabel- och kabelkedjelösningProblemfria timmar i nya hybridgrävarenLesjöfors först med SBTi-godkända klimatmålNytt från HEIDENHAIN