FREDAG 24 MAJ 2019

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Helhetslösning ger möjlighet att leverera något riktigt bra

Driftchef Aleksandar Milosevic
- Du, jag är ledsen, men jag måste ta det här samtalet. Jag är tillbaka om 2 minuter.

Aleksandar reser sig och går ut från konferensrummet. Hans glada röst hälsar på personen på andra sidan luren. Att Aleksandar blir avbruten i det han gör tillhör vanligheterna.

Han är nämligen driftchef och därmed navet i Klättertekniks dagliga verksamhet. Han är ansvarig för alla delar från lager och logistik till projekt, ekonomi och personal.

Aleksandar har inte bara en gedigen meritlista från byggbranschen utan även ett förflutet inom inom hotell och restaurang och hans känsla för service har alltid varit hög, oavsett vilket jobb han har haft. Att sätta kunden i första hand har alltid vart i fokus oavsett miljö.

- Jag tycker om utmaningen i att hitta nya och innovativa lösningar och hugga tag i problem som kan uppstå under ett projekt. Och jag vill alltid försöka slå kundens förväntningar genom att leverera det lilla extra, berättar han. Därför tycker jag om att komma in tidigt i projekten och ha möjlighet att erbjuda helhetslösningar, det ger oss möjlighet att leverera något riktigt bra till våra kunder.

Arbetet med att leverera en helhetslösning börjar så snart ett nytt projekt landar på Aleksandars bord.

- Min första prioritet är då att bemanna med rätt kompetens. Att se till att rätt projektledare får ansvar över projektet och att tekniker, med den aktuella kunskapen för jobbet, finns tillgängliga, säger Aleksandar. Projektledaren blir sedan kundens kontaktperson genom hela utförandet, men jag finns alltid där bakom och stöttar när det behövs.

Vid större projekt hjälper han även till med att hitta rätt samarbetspartners. Under sina många år i branschen har han arbetat upp ett brett kontaktnät och kan sammanlänka sina projektledare med lämpliga entreprenörer, som kan assistera under projektet. Allt för att kunna leverera en komplett lösning på alla typer av uppdrag.

Magnus Nordström
VD
Magnus.nordstrom@klatterteknik.se
0705467000

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2019-05-21
Redskaparna premiärvisar stödkantläggare på MaskinExpoNytt sortiment av diamantklingor hjälper dig att kapa som en superhjälte och känna dig oövervinnerlig! Världspremiär för självkörande lastbil – med belysning från StrandsUtvecklare växlar upp med ny serie cylindriska kugghjul av plast Astra Hybrid från Idromatic ger högtryck och ånga på MaskinExpoCatrinelunds Gård går på djupet med gps-lösningar från Ag LeaderMagnus Hall ny ordförande för Eurelectric100 procent koldioxidfritt i alla större norska städer​Finjas golv ger elever en stabil grund att stå påRobot med känsla för skrotHastig ökning av gastankstationer för tung trafik i SverigeEnergiEngagemangs VD utsedd till årets företagarePiteå kommun satsar på elbussar
2019-05-20
CompuLab presenterar UCM-iMX8M-Mini Hemma hos Värmlands största spannmålsbondeVi hjälper Vitacon att hjälpa urinblåsepatienter.Ny online-auktion med Hilco IndustrialOEM Automatic presenterar världens första SIL 2/PLd radarsystemMatavfall lyfter flyget i ÖstersundDHL Express lanserar sin första regelbundna helautomatiska och intelligenta leveransservice via drönare i KinaSuccé-helg hos Märsta Förenade 4-5/5Andelen fossilt minskar i transportsektorn Tänker JAFO på miljön?Hon blir regionchef för Wästbygg AB i StockholmKompakta centrifugalfläktar för ventilationssystem med krav på höga tryck Power Circle i Almedalen​Mählers lanserar kraftfull sopvals för lastbil och hjullastare“Vi måste alltid kunna hålla oss rullande”Swegon vinner Stora Inneklimatpriset 2018 Schneider Electric går in som partner i ny centrumbildning - KTH Live-In LabNy försäljningschef för Purus SverigeRookie-VM och Champions Trophy i extremsporten Timbersports Profibus PA till Profinet
2019-05-17
Global hållbarhetssuccé besöker EmpackAffischer i egen design hos SkyltmaxSveriges ledande fönstertillverkare Elitfönster använder TOUGHBOOK för smidigare lagerhanteringLantmännens spannmålsanläggning i Hargshamn är invigdJohan Söderström utsedd till Europachef för Power GridsSTEMMER IMAGING AG firar framgångsrik debut på Deutche Börse inom marknadssegmentet Prime StandartLekang Group utser Logent till nordisk partner för Inbound Transport Management Global Safety DayRusning efter nya motorsågen MS 500iKlätterteknik investerar i fritid Stölder på byggarbetsplatser har ökat med 60 procentAnslut kablar upp 185 mm2 med Power-Turn-anslutningFord Mustang firar 55 år som nummer ett Samarbete med Citroën i samband med deras 100-årsjubileum för att leverera självkörande elektrisk mobilitet Comfort-bolaget Wiiks Rör i Storvik – utsedd till Sveriges bästa VVS-företag!Starka resultat under första kvartalet i Schneider Sustainability ImpactIKEA går med i Solelkommissionen Förvaltning av elnätstillgångarScandbio förhandlar om upphörd verksamhet vid fabriken i VaggerydHöga personalkostnader en stor utmaningLivsmedelsindustrins fem viktigaste frågor inför EU-valetNy VD och koncernchef i GAROPeter Flyckt tillträder som ny vd för Midroc MechanicalNytt samarbete mellan Funkwerk och Malux har etableratsAssemblin bakom unik cleantechanläggningInternationell gruvkonferens till SkellefteåHydroscand finansierar en bättre IT-miljö för elever i Sydafrika
2019-05-16
Wåhlins Skärteknik AB investerar i en laserskärmaskin från Bystronic.Nu rullar den självkörande lastbilen på allmän väg
Annonser