SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Hexagon Manufacturing Intelligence bjuder in rörtillverkare till event med fokus på rör- och trådmätning

Nästa vecka arrangerar Hexagon eventet "HxGN Local Tube & Wire” i Göteborg och Eskilstuna.
Mätning av rör står i fokus, med presentationer och demonstrationer för att visa de senaste framstegen inom rörmätning.

Den 21:e och 23:e maj bjuder Hexagon Manufacturing Intelligence in till ett evenemang i sina lokaler i Göteborg (21:e) och Eskilstuna (23:e), där olika lösningar för rörmätning presenteras. Deltagarna kommer att få möjlighet att prova den nyaste tekniken, lyssna på mättekniska experter som diskuterar vad som händer inom området samt träffa kollegor i branschen för erfarenhetsutbyte.

Fokus för dagen är hur mätteknik används för att sammanbinda data från produktion och processplanering med tillverkning och kvalitetskontroll. Detta ökar effektiviteten hos bockmaskiner, förbättrar kvalitén på producerade rör samt förkortar inspektionstiden av rör och tråd.
Under evenemanget visas Hexagons breda utbud av mätlösningar för rör, bl.a. Absolute Arm med mjukvaror specialutvecklade för rörmätning, samt mätsystemet Tubeinspect - designat för snabb och kontaktfri 3D-mätning av rör och tråd.

”Det här är en möjlighet för rörtillverkare att se flertalet olika lösningar på ett och samma ställe” säger Peter Petersson, Applikationsingenjör på Hexagon. ”Vi ser gärna att deltagarna tar med sig ett eget rör för att mäta på plats, det är ett ypperligt tillfälle att få experthjälp, diskutera lösningar och prova vår utrustning i praktiken. Vi kan hjälpa företag att arbeta enklare och snabbare och på så sätt öka produktiviteten.”

Representanter från rörföretag med intresse av avancerad mätteknik förväntas närvara vid evenemanget. Här finns mer information om evenemanget.

https://www.eventbrite.com/e/hxgn-local-tube-wire-tickets-59313192355?aff=ebdssbdestsearch
Kontaktinformation
Postadress
-
63502 Eskilstuna
Besöksadress
Svista 7
SE-63502 Eskilstuna
Region
Eskilstuna
Södermanlands län
Sverige
Organisationsnummer:
556601-9773
Grundat: 1911
Anställda: 61
Hexagon Metrology Nordic AB hjälper industriella tillverkare att utveckla dagens omvälvande teknik och framtidens livsförändrande produkter. Som en ledande metrologi- och tillvekningslösningsspecialist ger vår expertis inom Sensing, Thinking, Acting – insamling, analys och aktivt användning av mätdata – våra kunder förtroende att öka produktionshastigheten och accelerera produktiviteten samtidigt som de förbättrar produktkvaliteten.

Med hjälp av ett nätverk av lokala servicecentra, produktionsanläggningar och kommersiell verksamhet på fem kontinenter, formar vi smarta förändringar inom tillverkningsindustrin för att bygga en värld där kvalitet driver produktiviteten.

Hexagon Manufacturing Intelligence är en del av Hexagon (Nasdaq Stockholm: HEXA B; hexagon.com), en ledande global leverantör av informationsteknik som driver kvalitetsförbättringar och produktivitet över geospatiala och industriella företagsapplikationer.

Vi utför mättjänster, service, kalibrering, Retrofit, CMM-support, mjukvarusupport,
utbildning, mätlego samt applikationsarbeten.

Välkommen att kontakta oss!

Relaterade sökord

3D-scanning, mätmaskin, scanning, skanning

Senaste annonser från Hexagon Metrology Nordic AB

Se alla företagets 8 annonser »

Certifieringar

ISO 9001:2000

Kontakter

Peter Petersson
031-106258
Jens Stenström
Säljare
016-16 08 09
Henrik Stranne
Säljare, produktansvarig Leitz
016-16 08 49
Per Uno Olsson
Säljare Lasertrackers
016-16 08 16
Henrik Jansson
-
Taif Mahdi
0761253159

Filmer

Hexagon. Shaping Smart Change.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-12
Varför långsammare stubbfräsar är bättre Tuffa miljöer kräver tuffa märkningarVikten av rätt montering och kapsling av chipÅtervinn dina använda blybatterierNYHET - Blixtljus 1570884
2024-04-11
Boxon i förarsätet Ständig incidenthante­ring och dåligt samarbete Kvantgenombrott 5G-router med inbyggt SIM-kortTransportfirma leder MC-återförsäljare till Europa
2024-04-10
4 fördelar med Maskinera auktionsförsäljningFördelar och funktioner för det nya vajersystemetSeiferts avfuktareNy STIHL produktions­anläggning i RumänienDåligt förberedda och övermodiga
2024-04-09
Upptäcka blixtsnabbt av­vikelser i era mätresultatTotal kabel- och kabelkedjelösningProblemfria timmar i nya hybridgrävarenLesjöfors först med SBTi-godkända klimatmålNytt från HEIDENHAIN
2024-04-08
Tre starka varumärken Nyhet! ENUX NordicMiljövänligt byggmaterial kan vinna forsknings-SMNu bildas Nordens ledande expert BOLIST Byggstart är tillbaka