FREDAG 24 MAJ 2019

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

IFS senaste partner – det snabbt växande konsultbolaget Exsitec

Tillväxtbolaget Exsitec är sedan tidigare en av Visma Softwares största partners runt affärssystemet Visma Business och Visma.net.
Nu teamar dom även ihop med IFS för att med affärssystemet IFS Applications kunna nå en helt ny målgrupp.

Exsitec är specialister på affärssystem, beslutsstöd, affärsapplikationer och andra verksamhetskritiska it-stöd. De har sedan uppköpet av gamla konsultbolaget Sundit (2012) varit en av marknadens ledande leverantörer av Vismas affärssystem och har flera utmärkelser som Årets Partner till Visma för sitt lyckade arbete.

Nu breddar konsultbolaget sitt erbjudande med ytterligare ett affärssystem, denna gång i en större storleksklass än de tidigare, och IFS Applications ingår nu i Exsitecs breda palett av systemstöd. Den vinnande strategin som tillväxtbolaget under lång tid tillämpat är en typ av best of breed där man utgår från kundens vardag och sen kombinerar marknadsledande verktyg för att bäst matcha kundens utmaningar. Affärsidén innebär att Exsitec länge varit en stark spelare inom systemintegration för att få systemen att arbeta tillsammans i den slutliga leveransen.

– Att addera IFS Applications i vårt erbjudande känns väldigt spännande. Vi är duktiga på affärssystem och vi vet att IFS har en väldigt kompetent produkt som kommer hjälpa oss nå en ny målgrupp, menar Johan Kallblad vd på Exsitec.

IFS utvecklar och levererar affärssystem till kunder över hela världen som tillverkar och distribuerar varor, underhåller anläggningstillgångar samt driver serviceinriktade verksamheter. Företagets branschkunskap och lösningar har tillsammans med deras nischade kundfokus gjort dem till en ledare inom sektorn. Idag har IFS över 3 500 medarbetare, fler än 10 000 kunder över hela världen och ett starkt växande partnernätverk.

– Exsitecs bakgrund och gedigna kunskap ger mycket bra förutsättningar för ett lyckat samarbete. Vi kompletterar Exsitecs befintliga utbud på ett, för båda verksamheter, passande sätt och det finns stora möjligheter i vårt inledda arbete ihop. Vi ser fram ett emot ett spännande och givande samarbete på många plan tillsammans med Exsitec, säger Fredrik Edendahl IFS Channel Partner Director.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2019-05-21
Redskaparna premiärvisar stödkantläggare på MaskinExpoNytt sortiment av diamantklingor hjälper dig att kapa som en superhjälte och känna dig oövervinnerlig! Världspremiär för självkörande lastbil – med belysning från StrandsUtvecklare växlar upp med ny serie cylindriska kugghjul av plast Astra Hybrid från Idromatic ger högtryck och ånga på MaskinExpoCatrinelunds Gård går på djupet med gps-lösningar från Ag LeaderMagnus Hall ny ordförande för Eurelectric100 procent koldioxidfritt i alla större norska städer​Finjas golv ger elever en stabil grund att stå påRobot med känsla för skrotHastig ökning av gastankstationer för tung trafik i SverigeEnergiEngagemangs VD utsedd till årets företagarePiteå kommun satsar på elbussar
2019-05-20
CompuLab presenterar UCM-iMX8M-Mini Hemma hos Värmlands största spannmålsbondeVi hjälper Vitacon att hjälpa urinblåsepatienter.Ny online-auktion med Hilco IndustrialOEM Automatic presenterar världens första SIL 2/PLd radarsystemMatavfall lyfter flyget i ÖstersundDHL Express lanserar sin första regelbundna helautomatiska och intelligenta leveransservice via drönare i KinaSuccé-helg hos Märsta Förenade 4-5/5Andelen fossilt minskar i transportsektorn Tänker JAFO på miljön?Hon blir regionchef för Wästbygg AB i StockholmKompakta centrifugalfläktar för ventilationssystem med krav på höga tryck Power Circle i Almedalen​Mählers lanserar kraftfull sopvals för lastbil och hjullastare“Vi måste alltid kunna hålla oss rullande”Swegon vinner Stora Inneklimatpriset 2018 Schneider Electric går in som partner i ny centrumbildning - KTH Live-In LabNy försäljningschef för Purus SverigeRookie-VM och Champions Trophy i extremsporten Timbersports Profibus PA till Profinet
2019-05-17
Global hållbarhetssuccé besöker EmpackAffischer i egen design hos SkyltmaxSveriges ledande fönstertillverkare Elitfönster använder TOUGHBOOK för smidigare lagerhanteringLantmännens spannmålsanläggning i Hargshamn är invigdJohan Söderström utsedd till Europachef för Power GridsSTEMMER IMAGING AG firar framgångsrik debut på Deutche Börse inom marknadssegmentet Prime StandartLekang Group utser Logent till nordisk partner för Inbound Transport Management Global Safety DayRusning efter nya motorsågen MS 500iKlätterteknik investerar i fritid Stölder på byggarbetsplatser har ökat med 60 procentAnslut kablar upp 185 mm2 med Power-Turn-anslutningFord Mustang firar 55 år som nummer ett Samarbete med Citroën i samband med deras 100-årsjubileum för att leverera självkörande elektrisk mobilitet Comfort-bolaget Wiiks Rör i Storvik – utsedd till Sveriges bästa VVS-företag!Starka resultat under första kvartalet i Schneider Sustainability ImpactIKEA går med i Solelkommissionen Förvaltning av elnätstillgångarScandbio förhandlar om upphörd verksamhet vid fabriken i VaggerydHöga personalkostnader en stor utmaningLivsmedelsindustrins fem viktigaste frågor inför EU-valetNy VD och koncernchef i GAROPeter Flyckt tillträder som ny vd för Midroc MechanicalNytt samarbete mellan Funkwerk och Malux har etableratsAssemblin bakom unik cleantechanläggningInternationell gruvkonferens till SkellefteåHydroscand finansierar en bättre IT-miljö för elever i Sydafrika
2019-05-16
Wåhlins Skärteknik AB investerar i en laserskärmaskin från Bystronic.Nu rullar den självkörande lastbilen på allmän väg
Annonser