MÅNDAG 20 MAJ 2019

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Isoleringsgruppen Sverige erbjuder unikt koncept för företagare inom teknisk isolering

Isoleringsgruppen Sverige AB är ett nystartat företag som erbjuder ett unikt koncept som förenklar och effektiviserar administrationen för dig som är eller vill bli företagare inom teknisk isolering
Konceptet erbjuder många fördelar där den stora vinsten av partnerskapet är att det frigör mer tid för anslutna företag att arbeta med den egna dagliga verksamheten. Dessutom minskar vi dina kostnader för administration.

Genom att erbjuda gemensamma administrationstjänster skapar vi stordriftsfördelar för dig som partner – stordriftsfördelar som gör det möjligt för nystartade företag att behålla sin flexibilitet men ha stabiliteten av en större organisation bakom sig. Det är detta som är styrkan i vårt koncept. En annan styrka är att vi kan erbjuda förmånliga rabatter genom centrala inköp av material.

Minska dina kostnader för administrationKonceptet som du får tillgång till när du ingår i Isoleringsgruppen Sverige omfattar finansiering, ekonomi, löne­administration, bolagsjuridik, kvalitetssamordning, inköp och marknadsföring. Det är vanligt att man som företag inom isolering lägger 7–9 % av omsättningen på administration, antingen genom att köpa tjänster eller att själv lägga tid och pengar på att utföra dem. Vi erbjuder hela vårt koncept för en lägre procentsats.

Att själv driva företag och utföra administrativa uppgifter kräver kunskap inom ekonomi och bokföring och tar tid från kärnverksamhet, drift och utveckling av ditt företag. Genom att bli partner med Isoleringsgruppen Sverige får du tid att fokusera på företagets verksamhetsutveckling, kunder och daglig drift.

När det kommer till marknadsföring kan kostnaderna variera, men gemensamt är att marknadsföringen ofta blir eftersatt i fåmansbolag. När du som företagare får utrymme att koncentrera dig på din affärsverksamhet istället för att lägga tid på administration och marknadsföring så kommer du att kunna stärka din marknadsposition och samtidigt öka din lönsamhet inom ditt geografiska område. Hos oss får du dessutom tillgång till ett stort nätverk av andra företagare inom teknisk isolering.

Vem kan ansluta sig till Isoleringsgruppen?

Vi vänder oss dels till dig som vill bli egen företagare inom teknisk isolering men också till befintliga företag som vill börja ta del av alla de fördelar som det innebär att vara ansluten.

Hos oss får du hjälp och stöd från finansiering och uppstart till drift och utveckling av ditt företag oavsett om du vill starta nytt eller redan idag äger en egen isoleringsfirma. Vi är med dig hela vägen.

Etablering på flera orter i Sverige

Vi planerar just nu för en omfattande etablering på många orter i Sverige. Vi söker företagare och isoleringsmontörer som är sugna på utmaningar i Norrköping, Kristianstad, Trollhättan, Skövde och Göteborg som start. Läs mer om våra etableringsplaner på vår webbplats, www.isoleringsgruppen.se.

Hur gör jag för att ansluta mitt företag?

Vi är nyfikna på dig och ditt företag. Och du vill säkert veta hur vi rent konkret kan utvecklas tillsammans. Därför vill vi gärna att du hör av dig så att vi kan träffas och prata igenom vad som passar dina drömmar eller din verksamhet bäst.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2019-05-15
Volvo Car Group tecknar avtal med CATL och LG ChemVärmlandsföretaget Cellcomb gläds åt unikt EU-stödCramo AB och Besqab AB förnyar sitt mångåriga samarbeteBilfinger erhåller order för FUCHS-koncernens expansionNya BMW 8-serie Gran Coupé – här är första glimtenHydroscand lanserar SlangExpress MCKiwa Inspecta går samman med FORCE Technology Sweden FIA-studie oroas över tillgång till fordonsdatanCanon visar innovationer inom storformatsgrafik på FESPA 2019Viktiga beslut för Volkswagen-koncernens framtid
2019-05-14
Enad förändringskraft bland utställare och besökare under årets ElfackVilka utmaningar finns inom gängning?Konfigurera och beställ slangsatser för CEJNs högtryckshydraulikLKs svenska logistikcenter blir koldioxidneutraltGlobala samhällstrender gynnas av 3D-printingVärldens första sollcellsdrivna passagerarbil är härScantruck och Söderberg & Haak redo för Maskinmässa RosersbergAllt fler gör sig oberoende av priser på fossila bränslenBlåkläder byter logotype - Om Sverige vinner hockey-VMRekordminskning av biodrivmedel 2018Anders Borg: "2020 kommer bli en svår prövning för den svenska modellen”Trästomme och stenull gav fördelar i TrikåfabrikenEtt nytt rekordår för Midroc EuropeSäkerhet hela veckan i BoKlokYtterbygg satsar på solkraftEnkel mobil ​app​ vägleder patienter inför operationNytt forskningsprojekt om supermaterialet Grafen i 3D-printingIT-utrustning för industrin Panasonic introducerar R32 Big PACi – ny serie anpassad för grön omställningSäkerhet i fokus tillsammans med Skanska på Safety WeekNya Opel Grandland X Hybrid4 - Opel goes electricBahcos sortiment av tillbehör för maskindrivna verktyg nu komplettRenova bygger för världsunik metallåtervinningSTANLEY lanserar FATMAX CLASSIC PRO vattenpass
2019-05-13
3D Center utökar sin MJF-portfölj med 5200 produktions 3D-skrivarserierKompakt fläktlös IoT edge server med 8-kärnors Intel Core i9-9900KABB tar hem stororder för överföring av vindkraft från NordsjönHexagon Manufacturing Intelligence bjuder in rörtillverkare till event med fokus på rör- och trådmätning Stefan Lindau tar över rodret för Panasonic TOUGHBOOK i NordenHSF, Vimmerby investerar Stapelbara fläktlösning med automatisk funktion för resonansdetektionFörenklad hanteringen av maskin- och transporttjänster med autotilldelningAPM Terminals öppnar i Gävle16 maj öppnar Würths nya butik i MalmöSvevia sanerar mark med sjöutsiktNytt avtal för yrkesutbildningen ska ge fler lärlingarVäghyvel i mästarklass när Hidromek kommer till MaskinExpo
2019-05-10
Kalle Lindh Vargas, operativ chef, har en samordnande roll för kundens bästaLyckad första dag på SPINNERs IN-House Mässa i MünchenJacob Birkeland ny presschef på Skanska ABMaskinFransson har ny hemsidaOracle prisar Panasonic för förmågan att kunna leverera enastående kundupplevelserSå reparerar man komponenter i metall på ett hållbart sättNy Logistikchef på Wibax Redan fler än 10 000 förbokningar för Volkswagens nya elbil ID.3Svevia slår rekord i vunna beläggningsjobb för TrafikverketÅrets omgång av Venture Cup Startup imponerar! Circle K inviger första korridoren av supersnabbladdareDavid Frykerås och Elin Ledskog är årets mottagare av Jan Häckners bioenergiprisNy teknik minskar behov av växthusgas Rekordsnabbt bygge av kontor, verkstad och nordiskt reservdelslagerHidromek bryter ny mark sin nya generation maskiner
Annonser