SÖNDAG 17 FEBRUARI 2019

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Isoleringsgruppen Sverige erbjuder unikt koncept för företagare inom teknisk isolering

Isoleringsgruppen Sverige AB är ett nystartat företag som erbjuder ett unikt koncept som förenklar och effektiviserar administrationen för dig som är eller vill bli företagare inom teknisk isolering
Konceptet erbjuder många fördelar där den stora vinsten av partnerskapet är att det frigör mer tid för anslutna företag att arbeta med den egna dagliga verksamheten. Dessutom minskar vi dina kostnader för administration.

Genom att erbjuda gemensamma administrationstjänster skapar vi stordriftsfördelar för dig som partner – stordriftsfördelar som gör det möjligt för nystartade företag att behålla sin flexibilitet men ha stabiliteten av en större organisation bakom sig. Det är detta som är styrkan i vårt koncept. En annan styrka är att vi kan erbjuda förmånliga rabatter genom centrala inköp av material.

Minska dina kostnader för administrationKonceptet som du får tillgång till när du ingår i Isoleringsgruppen Sverige omfattar finansiering, ekonomi, löne­administration, bolagsjuridik, kvalitetssamordning, inköp och marknadsföring. Det är vanligt att man som företag inom isolering lägger 7–9 % av omsättningen på administration, antingen genom att köpa tjänster eller att själv lägga tid och pengar på att utföra dem. Vi erbjuder hela vårt koncept för en lägre procentsats.

Att själv driva företag och utföra administrativa uppgifter kräver kunskap inom ekonomi och bokföring och tar tid från kärnverksamhet, drift och utveckling av ditt företag. Genom att bli partner med Isoleringsgruppen Sverige får du tid att fokusera på företagets verksamhetsutveckling, kunder och daglig drift.

När det kommer till marknadsföring kan kostnaderna variera, men gemensamt är att marknadsföringen ofta blir eftersatt i fåmansbolag. När du som företagare får utrymme att koncentrera dig på din affärsverksamhet istället för att lägga tid på administration och marknadsföring så kommer du att kunna stärka din marknadsposition och samtidigt öka din lönsamhet inom ditt geografiska område. Hos oss får du dessutom tillgång till ett stort nätverk av andra företagare inom teknisk isolering.

Vem kan ansluta sig till Isoleringsgruppen?

Vi vänder oss dels till dig som vill bli egen företagare inom teknisk isolering men också till befintliga företag som vill börja ta del av alla de fördelar som det innebär att vara ansluten.

Hos oss får du hjälp och stöd från finansiering och uppstart till drift och utveckling av ditt företag oavsett om du vill starta nytt eller redan idag äger en egen isoleringsfirma. Vi är med dig hela vägen.

Etablering på flera orter i Sverige

Vi planerar just nu för en omfattande etablering på många orter i Sverige. Vi söker företagare och isoleringsmontörer som är sugna på utmaningar i Norrköping, Kristianstad, Trollhättan, Skövde och Göteborg som start. Läs mer om våra etableringsplaner på vår webbplats, www.isoleringsgruppen.se.

Hur gör jag för att ansluta mitt företag?

Vi är nyfikna på dig och ditt företag. Och du vill säkert veta hur vi rent konkret kan utvecklas tillsammans. Därför vill vi gärna att du hör av dig så att vi kan träffas och prata igenom vad som passar dina drömmar eller din verksamhet bäst.
2019-02-12
Stororder när Spring Systems fortsätter växaExakt temperaturmätning med JUMO dTRANS T06Dematek levererar unik kran till världens modernaste forskningsanläggningVåra utbildningar 2019Hultafors 2.40 tumstock FSC®-certifieradArbetet med nästa generations smarta elmätare påbörjatStål & Hyr och Renta går samman med JRent i JönköpingHitachis kundtidning – nytt nummer uteBMW kör ifrån inom elektrifierad och självkörande mobilitetCarina Ståhl utses till ny VD i trähustillverkaren Sizes WorksWebbaserad Säker Vatten-utbildning för VS-projektörerGregor Rolski blir chef för Tyréns verksamhet i ÖsteuropaStora fördelar med att implementera AI-lösningarNy lösning för slipning av hörn Professionell IT-kyla för serverrum och teknikrumLVD erbjuder ny automation till Phoenix fiberlaser i storformatSäkert halkskydd, lika aktuellt året omSka få 3D-printing i Mellansverige att lyftaEtt whitepaper om energieffektivare värmedistribution med PUR-skumsisolerad kulvert Ny digital plattform håller koll på kostnaderna under byggprojektet
2019-02-11
Provkörning och premiärvisning av Volvo Dig Assist under Rally SwedenNCC bygger arbetstunnlar till nya tunnelbananFörslutning med unik historiaCygate vinnare av Volvo car group/Volvo cars quality excellence awardNya Opel Corsa tar toppteknologier till småbilssegmentetAPM Terminals driver aktivt miljöförbättringar - för en hållbar framtidÅrets vinnare av Quality Innovation Award inger stort framtidshoppKlarar du 90 dagar utan bil?Kraftigt förbättrade parametrar för hållbara transporterNy utmärkelse för skogsvård delas ut på SkogsElmia 100 % förnybar energi till Wibax terminalerNy vd för Förpacknings- och TidningsinsamlingenUpplands Motor har utsetts till årets återförsäljare av elbilarHållbar cement- och kalkproduktion i fokus för ny centrumbildningSvenske Erik Johansson är ny BMW Motorsport Junior 2019IT och ”Enterprise Mobility” i byggbransch och infrastrukturBehåll säkerheten, även vid arbete på distans!Hela produktionskedjan under ett tak när Industrimässorna arrangerades på Malmömässan
2019-02-08
Kör säkert på sportlovetNCC bygger parkeringshus för över 400 bilar i VästeråsTvå dagar fyllda av nyheter, inspiration och framtidsspaningStark ekonomi möjliggör viktiga framtidssatsningarSlangExpress har växlat upp i KarlskronaMAN Truck & Bus Sverige AB förstärker försäljningsorganisationen Dags för Dalarna att utse Årets dalakraft!Ett hållbart och giftfritt byggande – så når vi dit Certifikatet för Serporoc fasadsystem förnyas för ytterligare 5 år inom kortNu fler än 50 000 laddhybrider i SverigeKlimatsmarta KomatsuMazda presenterar MX-5 30th Anniversary EditionNya möjligheter med digitala tvillingar.Würth Svenska utökar sin produktportfölj med arbetskläder – säljstart våren 2019Så gör vi framtiden lite mer hållbar – Sweco bjuder in till hållbarhetsvecka i MalmöFinjas nya produktionslinje för EPS-betong invigdFörfinad kraft
2019-02-07
Kunskap på riktigtNy Lissmac till Söderhamn Bilia fortsätter sin expansion av Netbil Begagnat i SverigeVolvo Cars rapporterar ett rörelseresultat på 14.2 miljarder kronor 2018Upphandlingskrav ska bidra till mindre avfall inom byggsektornProduktionsrekord för Vattenfalls kärnkraftBMW:s tekniska flaggskepp testas just nu i Arjeplog
Annonser