SÖNDAG 21 OKTOBER 2018

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Isoleringsgruppen Sverige erbjuder unikt koncept för företagare inom teknisk isolering

Isoleringsgruppen Sverige AB är ett nystartat företag som erbjuder ett unikt koncept som förenklar och effektiviserar administrationen för dig som är eller vill bli företagare inom teknisk isolering
Konceptet erbjuder många fördelar där den stora vinsten av partnerskapet är att det frigör mer tid för anslutna företag att arbeta med den egna dagliga verksamheten. Dessutom minskar vi dina kostnader för administration.

Genom att erbjuda gemensamma administrationstjänster skapar vi stordriftsfördelar för dig som partner – stordriftsfördelar som gör det möjligt för nystartade företag att behålla sin flexibilitet men ha stabiliteten av en större organisation bakom sig. Det är detta som är styrkan i vårt koncept. En annan styrka är att vi kan erbjuda förmånliga rabatter genom centrala inköp av material.

Minska dina kostnader för administrationKonceptet som du får tillgång till när du ingår i Isoleringsgruppen Sverige omfattar finansiering, ekonomi, löne­administration, bolagsjuridik, kvalitetssamordning, inköp och marknadsföring. Det är vanligt att man som företag inom isolering lägger 7–9 % av omsättningen på administration, antingen genom att köpa tjänster eller att själv lägga tid och pengar på att utföra dem. Vi erbjuder hela vårt koncept för en lägre procentsats.

Att själv driva företag och utföra administrativa uppgifter kräver kunskap inom ekonomi och bokföring och tar tid från kärnverksamhet, drift och utveckling av ditt företag. Genom att bli partner med Isoleringsgruppen Sverige får du tid att fokusera på företagets verksamhetsutveckling, kunder och daglig drift.

När det kommer till marknadsföring kan kostnaderna variera, men gemensamt är att marknadsföringen ofta blir eftersatt i fåmansbolag. När du som företagare får utrymme att koncentrera dig på din affärsverksamhet istället för att lägga tid på administration och marknadsföring så kommer du att kunna stärka din marknadsposition och samtidigt öka din lönsamhet inom ditt geografiska område. Hos oss får du dessutom tillgång till ett stort nätverk av andra företagare inom teknisk isolering.

Vem kan ansluta sig till Isoleringsgruppen?

Vi vänder oss dels till dig som vill bli egen företagare inom teknisk isolering men också till befintliga företag som vill börja ta del av alla de fördelar som det innebär att vara ansluten.

Hos oss får du hjälp och stöd från finansiering och uppstart till drift och utveckling av ditt företag oavsett om du vill starta nytt eller redan idag äger en egen isoleringsfirma. Vi är med dig hela vägen.

Etablering på flera orter i Sverige

Vi planerar just nu för en omfattande etablering på många orter i Sverige. Vi söker företagare och isoleringsmontörer som är sugna på utmaningar i Norrköping, Kristianstad, Trollhättan, Skövde och Göteborg som start. Läs mer om våra etableringsplaner på vår webbplats, www.isoleringsgruppen.se.

Hur gör jag för att ansluta mitt företag?

Vi är nyfikna på dig och ditt företag. Och du vill säkert veta hur vi rent konkret kan utvecklas tillsammans. Därför vill vi gärna att du hör av dig så att vi kan träffas och prata igenom vad som passar dina drömmar eller din verksamhet bäst.
2018-10-16
Siemens på SKYDD: Rätt integrerad säkerhetslösning spar pengar och miljöGripdonet PGN-plus-P från SCHUNK nu också i explosionsskyddat utförande Ett steg närmre mot mer hållbara asfalttransporterPressinbjudan: Logistik & Transport 2018Stjärnorna på företagarhimlen: Vem blir Årets Företagare i Sverige 2018?DAF presenterar en ny kollektionMiljörivarna fortsätter sin tillväxtresa Innovativa material från kemiindustrin en förutsättning för hållbara förpackningarNorton lanserar nya slipduksrullar och –arkVD håller låda #11 - Let's talk!Ekstrands presenterar ytterdörrar i ek panelKundanpassad träpall säkrar godsetNy kampanj ska minska antalet pågrävda elledningarGreen Cargo testkör de nya Transmontanaloken
2018-10-15
VBN Components firar 10 år av materialutvecklingErgonomisk fatkärra för ex-zonerNy Toughbook-studie hjälper post- och logistikföretag att möta framtidens utmaningarVolvo Cars tillåter HVO100 för taxibolagen i SverigeInbjudan till Stora Ensos media och analytiker webbsändningar den 26 oktober 2018ABB:s Robotikstipendium tilldelas forskarstudent vid MDHSkanska tecknar tilläggskontrakt för projekt i Nashville, USA, för USD 59 M, cirka 534 miljoner kronorFinja lanserar rörliga arbetsanvisningar i 3D om badrumsrenoveringnorelem förankrar säkerheten med nya lastbärande öglor och skruvarVTI utvecklar effektivare halkbekämpningCTC lanserar ny större varvtalsstyrd bergvärmepumpHär är storsäljaren framför alla – baklampan du aldrig behöver byta utSvevia bygger om trafikplats HedentorpNärmare 10 000 besökte årets Scanautomatic och ProcessTeknikTMF i siffror & TMF:s marknadsrapport från Trä- och MöbelföretagenHager fortsätter bredda produktportföljenFlest miljardföretag i elinstallationsbranschenebm-papst bygger ny produktionsanläggning i KinaUpplands Motor stärker marknadsteametScanDraft erbjuder utbildning inom helfoliering i Göteborg Nu storsatsar Hitachis verktygsverksamhet under nytt varumärke Derome blir Superföretag för femte året i radCramo AB i nytt samarbete med Veidekke Entreprenad AB​Fem nya specialmaskiner lanserade av Hitachi
2018-10-12
3000 ton salt, krångelfritt och snabbt lossatFramtidens passerkort är ett mikrochip i handenOnepartnergroup Logistics och Cross Nordic Logistics går samman och bildar Reach LogisticsMöt Malin – vår HR-chef som är både hjärta och hjärna personifieradVR-glasögon med Basler Dart-kamera visualiserar byggnader innan de är byggdaSlangExpress växer kraftfullt i GöteborgMakita lanserar kolborstfri grästrimmer på 18VSnart öppnar Besikta Bilprovning i HaningeNUUK XL – En stor nyhet!Intressanta föreläsningar på ScanpackME-skolan flyttar till Stortorget i ÖrebroRekordstor elproduktion i Malmös största solcellsanläggningByggstart för ny hamnterminal i Göteborgs hamnTestvinnande och premiumklassade rengöringsmedlet nu hos MekonomenFullfölj arbetet med stärkt studie- och yrkesvägledningBilMånsson i Halmstad blir ny Jaguar Land Rover-återförsäljareNästa generations Wi-Fi: ASUS Lanserar 802.11ax (Wi-Fi 6) router på svenska marknaden Den första stora 18V - vinkelslipen med två batterierEaton Sverige växlar upp – anställer elva personer John Söderberg utsedd till tillförordnad VD för Sweden Green Building Council
2018-10-11
Se till att flödesväxlingarna går smidigt och säkert med den här nya Mixproof-ventilen med tre hus konstruerad för hygieniska processerUnderhållsstopp på Stora Ensos fabrik i SkoghallSKF levererar den senaste generationen online system till BillerudKorsnäsFörsta Polestar Space öppnar i Norge under 2019
Annonser