MÅNDAG 10 DECEMBER 2018

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Isoleringsgruppen Sverige erbjuder unikt koncept för företagare inom teknisk isolering

Isoleringsgruppen Sverige AB är ett nystartat företag som erbjuder ett unikt koncept som förenklar och effektiviserar administrationen för dig som är eller vill bli företagare inom teknisk isolering
Konceptet erbjuder många fördelar där den stora vinsten av partnerskapet är att det frigör mer tid för anslutna företag att arbeta med den egna dagliga verksamheten. Dessutom minskar vi dina kostnader för administration.

Genom att erbjuda gemensamma administrationstjänster skapar vi stordriftsfördelar för dig som partner – stordriftsfördelar som gör det möjligt för nystartade företag att behålla sin flexibilitet men ha stabiliteten av en större organisation bakom sig. Det är detta som är styrkan i vårt koncept. En annan styrka är att vi kan erbjuda förmånliga rabatter genom centrala inköp av material.

Minska dina kostnader för administrationKonceptet som du får tillgång till när du ingår i Isoleringsgruppen Sverige omfattar finansiering, ekonomi, löne­administration, bolagsjuridik, kvalitetssamordning, inköp och marknadsföring. Det är vanligt att man som företag inom isolering lägger 7–9 % av omsättningen på administration, antingen genom att köpa tjänster eller att själv lägga tid och pengar på att utföra dem. Vi erbjuder hela vårt koncept för en lägre procentsats.

Att själv driva företag och utföra administrativa uppgifter kräver kunskap inom ekonomi och bokföring och tar tid från kärnverksamhet, drift och utveckling av ditt företag. Genom att bli partner med Isoleringsgruppen Sverige får du tid att fokusera på företagets verksamhetsutveckling, kunder och daglig drift.

När det kommer till marknadsföring kan kostnaderna variera, men gemensamt är att marknadsföringen ofta blir eftersatt i fåmansbolag. När du som företagare får utrymme att koncentrera dig på din affärsverksamhet istället för att lägga tid på administration och marknadsföring så kommer du att kunna stärka din marknadsposition och samtidigt öka din lönsamhet inom ditt geografiska område. Hos oss får du dessutom tillgång till ett stort nätverk av andra företagare inom teknisk isolering.

Vem kan ansluta sig till Isoleringsgruppen?

Vi vänder oss dels till dig som vill bli egen företagare inom teknisk isolering men också till befintliga företag som vill börja ta del av alla de fördelar som det innebär att vara ansluten.

Hos oss får du hjälp och stöd från finansiering och uppstart till drift och utveckling av ditt företag oavsett om du vill starta nytt eller redan idag äger en egen isoleringsfirma. Vi är med dig hela vägen.

Etablering på flera orter i Sverige

Vi planerar just nu för en omfattande etablering på många orter i Sverige. Vi söker företagare och isoleringsmontörer som är sugna på utmaningar i Norrköping, Kristianstad, Trollhättan, Skövde och Göteborg som start. Läs mer om våra etableringsplaner på vår webbplats, www.isoleringsgruppen.se.

Hur gör jag för att ansluta mitt företag?

Vi är nyfikna på dig och ditt företag. Och du vill säkert veta hur vi rent konkret kan utvecklas tillsammans. Därför vill vi gärna att du hör av dig så att vi kan träffas och prata igenom vad som passar dina drömmar eller din verksamhet bäst.
2018-12-05
Sh bygg passerar en miljard kronor i omsättning
2018-12-04
ABB fortsätter expansionen inom Gör-det-själv-marknadenCNC Software lanserar ny hemsida för Mastercam-användare Midroc förvärvar företag inom instrumentmontagePanasonic lanserar nya robusta 4K-displayer i storformatultraFLOW – Snabbkopplingen för vätskekylning till kraftelektronikNCC bygger om olycksdrabbad väg för närmare en halv miljardInnovativ Pennförpackning För Mångsidig PackningsproduktÅrets julgåva till naturenKartläggning av drivmedel i Sveriges kommuner: få privatägda elbilar Träffa CaCharge på Evolve ArenaEC-fläktar som styrs via MODBUS kan på sikt bli självlärandeINGO har öppnat ny automatstation i ArvikaWürth ökar tillgängligheten och servicen till kunderna – lanserar ny säljkanalDAF har hittat den äldsta DAF-lastbil som fortfarande är i drift kommersielltSå här förbereder du en stålyta för målning eller lackering på bästa sätt!VBN Components fick tyskt innovationsprisSEKs medarbetare Joakim Grafström tilldelades Elsäkerhetspriset 2018Nytt reningsverk ger bättre hälsa för befolkningen i Bolivia
2018-12-03
LMT Group stärker sin plattform – förvärvar PLM GroupVolvo Car Sverige stärker ställningarna i novemberSiemens levererar flytande kraftverkKorrigerad räckvidd och ändrat namn – Kia e-NiroReact Risk Advisory expanderar till BaltikumFinska seniorer testade prototyperebm-papst tar GreenTech till en ny nivå och lanserar GreenIntelligenceDe Sydsvenska hamnarna – Viktiga för hela Sveriges näringslivFredrik Häggström utses till ny VD för Elektrosignal InfraNu öppnar förhandsbokningen av elbilen BMW iX3Interroll presenterar ny matning till företagets Crossbelt SorterÅrets största motorhändelse bjuder återigen på tre mässor under samma tak!Makita lanserar batteridriven metallcirkelsåg på 18VRobert Dahlgren förlänger med PWR Racing som presenterar ny huvudpartnerGroupe PSA och Toyota utökar det långsiktiga samarbetet i EuropaIKEA ökar takten för att bli klimatpositiv 2030 Lions Club på besök i båtproduktionenMånga och ofta samverkande korrosionsproblem i skogsindustrin
2018-11-30
Vi söker en besiktningstekniker till Vinsta (Vällingby)Panasonic lanserar en robust Toughpad-lösning för smidiga pass- och ID-kontroller3DVerkstan och 3D Center samarbetar om att sälja HPs Multi Jet Fusion-lösningar Kunder inom byggsektorn utser NCC som bäst i branschen på hållbarhetUtökat soritment av tryckgivare från SucoKIMO AB har öppnat upp ett nytt lager i StockholmSkanska utvecklar ny logistikanläggning för PostNord i HelsingborgRamirent levererar när NCC bygger vårdboende åt Attendo Care i Ronneby​Biljettförsäljningen öppen till Bilsportgalan 2019Lantmännen Agroetanol och Scania har invigt världens första ED95-lastbil för tyngre transporterHur du blir bättre på att behålla kunder med digital serviceLedare: Cirkulär ekonomi – en verklig möjlighetStudsvik anlitar DVel som leverantör av nya mätsystem Vår transportledning utökar med två ess!SaltX grundare och CTO utses till Årets Tekniker 2018Bernats Bil blir Upplands Motor Kia Niro EV vald till Årets FamiljebilKan lönearbetet bli överflödigt i ljuset av den nya ai-tekniken?Toyota Traigo80 – elektrisk motviktstruck får German Design Award 2019Binero Group lanserar Binero.Cloud – en svensk, säker och klimatsmart molntjänst 2300 besökare när Derome invigde ny husfabrikSå maxar du affärerna på nätet
2018-11-29
Peab bygger kontors- och bostadshus i Jyväskylä i FinlandGreen Cargo effektiviserar transporter med nya bromsskivorMissade ni vår pressrelease förra veckan? Om det senaste inom nyckelhantering?
Annonser