SÖNDAG 18 MARS 2018

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

ISOVERs nya Produktguide Teknisk isolering 2017

Vi har gjort en del förändringar i vårt sortiment.
Förändringar i vårt sortiment för teknisk isolering och vill presentera några nyheter i vår nya produktguide.

Som en del redan känner till så jobbar ISOVER med tre typer av mineralull; Glasull, ULTIMATE och stenull. Deras styrkor kommer till sin rätt när de placeras i rätt applikationer.

Glasullen kännetecknas av lätta produkter med mycket bra lambdavärden. Stenullens goda egenskaper är till exempel att den klarar höga användningstemperaturer. Vi har även ULTIMATE som kombinerar glasullens och stenullens goda egenskaper, det vill säga lätta produkter med mycket bra lambdavärden som dessutom klarar höga temperaturer.

På s. 7 i produktguiden finns en översikt på respektive materials goda egenskaper. Dessa egenskaper finns också med i urval under respektive produkt.

Nyheter och förändringar 2017:

• TECH Wired Mat MT 5.1 är vår nätmatta i stenull för applikationer inom industri. Nu har vi utvecklat produkten vidare och den har ännu bättre lambdavärde samt klarar högre användningstemperatur.

• ISOVER Cleantec® G 35, tjocklek 50 mm finns numera i två versioner; en MED-godkänd och en icke MED-godkänd. Tidigare fanns bara den marina versionen.

• ISOVER Tank Roof Slab är en takskiva i stenull som är godkänd enligt SSG. Den finns i två varianter; en för översta skiktet som klarar 80 kPa och en för det undre skiktet som klarar 20 kPa.

• ISOVER Takunderskiva 37 och ISOVER Takboard 33 är nu också CE-märkta som teknisk isolering enligt EN 14303 och är därmed godkända att användas inom tekniska applikationer.

• ISOVER Brand/Lastskiva utgår som produkt under Teknisk isolering, men kommer att finnas kvar i produktguide Byggisolering.
2018-03-13
Order på 105 MSEK till OCS från världsledande inom fordonsindustrinMiljöhänsyn sätter fart på byggandet i träNy prognos Q2: Rejält minskad sysselsättning i byggbranschenNy prognos Q2: Ökad sysselsättning inom tillverkningsindustrinUppstickare firar fem år med ElgigantenHenrik Granström ny VD för snabbväxande 24StorageNy VD och koncernchef till C.A.G MOHV Kungsholmen välkomnar ny delägareInvigning av ny industriutbildning i AlingsåsKarin van der Salm ny vd på GryaabFörsta spadtaget för nya bostäder i Täby parkNy generalsekreterare för Friskis&SvettisLesjöfors Automotive AB blev Årets leverantör 2017Daloc tidiga med CE-certifiering av branddörrarInlandsbanans vd nominerad till Årets samhällsbyggareTekniska verken välkomnar nytt lagförslag om vattenkraftPrecision med grön laserteknik från FLEXGarvat designföretag valde modern stil med RingUpNya Ford Fiesta ST levererar körglädje med hjälp av avancerad teknikGrävarbeten i Tannefors för en framtidssäker infrastrukturMarkus sköter sitt företag med hjälp av smarta lösningar från RingUpTarasso utser Dženana Poljo till ny VDNy väg förbättrar trafikflödet i VälsvikenPatrik Philipsson ny försäljningsdirektör på ITS NordicResultat enligt plan för MittSverige Vatten & Avfalls bolagFramtiden AB fortsätter klättraSkanska investerar cirka 580 miljoner kronor, i nytt kontorsprojekt i Oslo, NorgeNorrlänningar flitigast i landet med att använda svenskt byggmaterialGjut unika och kreativa skapelser med weber vitbetongWihlborgs + Fintechbolag = Säkrare samhälleDENIOS lanserar nytt utdragbart kemikalieskåp för maximerad förvaringIRC AB levererar säkerhetslösning till läkemedelsföretagIRC AB i Björbo ingår i ett partnerskap med tyska Hartmann & König AG.
2018-03-12
Skolbesök ska locka unga till industrin Mekom utökar och omorganiserar för att bättre möta efterfråganLVD offentliggör stor beställning av unik synchro-form kantpressAudi, Italdesign och Airbus visar flygande elbilen Pop.Up Next i GeneveEU-anpassning av skördemaskiner kan ge svensk humleproduktionNu blir det möjligt för alla att flyga med 100 procent biobränsleHela Sverige kan flyga grönt på svensk skogSju av tio småföretagare vill se större satsningar på digitaliseringNy HR-chef stärker HSBs nya nationella organisationTailor Store får ny vdWebsteps omsättning ökar med 21% i SverigeNorrköping är en av landets mest digitala kommunerWinGroup utnämner Rickard Lindqvist till VDWibax expanderar i MalmöHelt kompromisslös – nya Hyundai Kona ElectricOBOS bygger 21 radhus och kedjehus i KlagshamnDanish Agros uppköp av sex maskinhandlare i Danmark godkänt av konkurrensverketBondtech AB utnämnda till årets inkubatorsbolagHon blir ny distriktsidrottschef i HallandDEFA och Relacom i stark allians kring elbilsladdningVarulagerkapaciteten ökas i Gävle hamnMilitary Work rekryterar Christopher JohanssonMercedes testar nya elsuven i Arjeplog
2018-03-09
Rekord för UFABNu är träindustrin hetare än på länge!Världspremiär på Underhållsmässan!Carlstad Machinetools introducerar SGS – Smart Glasses Service!Nytt 5G-samarbete med EricssonKivra slår rekord, över 37 000 nya användare på en dag
Annonser