SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Jason Popp ansluter till Elmia Spark Award-juryn

Genom den nystartade tävlingen Elmia Spark Award, vill Elmia och Fairlink öka både utställares och besökares return on event (ROE). Nu har även Jason Popp, på GES, tackat ja till att ingå i tävlings-juryn.
GES är ett av världens största serviceföretag till mäss- och eventbranschen och har mer än 90 års erfarenhet av branschen. GES finns representerade över hela världen.

Jason Popp är ansvarig för affärsområdet EMEA och ser till att GES finns överallt dit kunderna vill vara, oavsett om det handlar om EU, Förenade Arabemiraten eller Asien.

- Som global servicepartner till evenemangsindustrin arbetar GES årligen med tusentals utställare. Jag är alltid intresserad av kreativa och långsiktiga projekt som aktiverar utställarna, därför uppskattar jag att få vara en del av tävlingsjuryn för Elmia Spark Award 2019, säger Jason Popp.

Alla har möjlighet att nominera utställare som deltagit på en mässa på Elmia eller arrangerad av Elmia. Nomineringsförfarande och tävlingsregler finns www.fairlink.se

Bland de inkomna nomineringarna väljer Fairlink ut fem utställare i varje kategori som får en möjlighet att komplettera med ytterligare information. Tävlingsjuryn utser sedan tre vinnarföretag som utöver utmärkelsen även får välja mellan en kickoff eller en kundaktivitet på Elmia, till ett värde av 65 000 respektive 50 000 kronor. Den första prisutdelningen kommer att genomföras på Elmia i januari 2020.

- Vi är stolta över att Jason tackat ja till att vara med i vår jury. Jason och övriga jurymedlemmar bildar tillsammans ett riktigt dream team, säger Mikael Jansson, CEO på Fairlink.

De tre olika tävlingskategorierna i Elmia Spark Award

Årets publikdragare/Crowd magnet of the year

Utställare som genom att arbeta aktivt med inbjudningar fått många besökare att komma till mässan samt till den egna montern.

Årets nytänkare/Innovator of the year

Utställare som använt mässmediet på ett kreativt och nydanande sätt med ett högt ROE (return on event) som resultat.

Årets hållbarhetstänk/Sustainable exhibitor of the year

Utställare som genom hela sitt deltagande har haft ett medvetet och konsekvent hållbarhetstänk som dessutom resulterat i ett högt ROE.

Elmia Spark Award Jury - 2019

Lotta Frenssen/Elmia
Carolina Axelsson/Elmia
Mikael Jansson/Fairlink
William Axelsson/FC Gruppen.
Jason Popp/GES
Johan Fritz/Jönköping kommun
Per Frankelius/Linköping University
Bengt Spjuth/Mediaspjuth

För mer information: Kontakta Mikael Jansson, CEO Fairlink
Mobil: 070-7442970
Mail: mikael.jansson@fairlink.se

ELMIA SPARK AWARD
Elmia Spark Award är ett nyinstiftat pris där initiativtagarna, Elmia och Fairlink, vill ta mässdeltagandet till nya höjder.

ELMIAElmia AB är ett av Nordens ledande mässföretag och arrangerar årligen olika mässor inom en rad affärsområden, inklusive konferenser, kongresser och event.

FAIRLINKFairlink är Skandinaviens största analys och utbildningsföretag för mäss- och eventbranschen. Sedan 1986 har Fairlink hjälpt både utställare att skapa ROE=Return On Events.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-18
Lär dig mer om magnetventilerFarlig växthusgas förbjuds i ställverk NYAB utför omfattande muddringsarbetenAntalet nätfiskeattacker ökarNytt samarbete med Svenska Taxiförbundet
2024-04-17
Skapa kompletta robotceller med 3D-CADWTS Machinery ingår partnerskapKomfort och ergonomi med Lännens grävlastare EdmoLift belönas med silver i EcovadisrankningElpriser i realtid när
2024-04-16
Så här kan även du exportera till USATillverkning med hjälp av horisontal-svarvar Skydda fötterna på arbetsplatsen Exakt positionsbestämning Ett nytt användarvänligt fallskydd
2024-04-15
BE Group lanserar Salcos gröna konstruktionsstålUtökad satsning på batteriutvecklingInget mer kvicksilver i offentlig belysningCERTEX hissar världens högsta trävindkraftverkNy era av skärmaskiner
2024-04-12
Varför långsammare stubbfräsar är bättre Tuffa miljöer kräver tuffa märkningarVikten av rätt montering och kapsling av chipÅtervinn dina använda blybatterierNYHET - Blixtljus 1570884