SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Jens Wickholm ny nordisk servicechef för Vaillant

Vi ska ge marknadens bästa totalupplevelse
Vaillant, världsledande företag inom värmelösningar, tar snabbt marknadsandelar i Sverige. Nu boostar företaget sitt erbjudande genom en ny servicestrategi och en ny nordisk servicechef.

– Vårt mål är att ge kunderna den bästa totalupplevelsen. Till skillnad från många andra i branschen skrivs därför servicekontrakten direkt med oss, säger Jens Wickholm, som nu tillträder tjänsten som Nordic Service Director.

Vaillant är en ledande aktör i många europeiska länder. Nu vill det tyska företaget även växa på den svenska marknaden och i det arbetet ingår bland annat att erbjuda alla kunder bästa möjliga service.

– Det ska bara fungera: värme och varmvatten varje dag, varje timme, året runt. Köper jag exempelvis en av Vaillants värmepumpar, så vet jag att det finns en stor och stark aktör bakom, säger Jens Wickholm.

I erbjudandet ingår regelbunden service på olika nivåer. Vaillants representant kan koppla upp sig direkt mot kundens värmepump och därför vara proaktiv och ibland även lösa saker på distans.

Servicekontraktet skapar helt enkelt trygghet. Kunden kan slappna av i vetskap om att värmepumpen alltid levererar optimalt.

Jens Wickholm är maskiningenjör i grunden och rekryterades till Vaillant från Dynapac, där han var General Manager. Efter ett år som serviceansvarig för Vaillant Sverige ansvarar han nu för hela den nordiska marknaden.

– Jag ville göra något helt nytt och såg potentialen. Vaillant är ett jättebolag i Europa. Här i Sverige är vi än så länge relativt små, men har en otrolig tillväxtpotential. På kort tid har vi mer än dubblat vår marknadsandel, en fantastisk utveckling, säger Jens Wickholm.

Per Stryhn, VD för Vaillant i Norden, förklarar varför Jens Wickholm utsetts till att leda den nya servicesatsningen.

– Vi ska bygga en ännu starkare serviceorganisation, som Jens nu står i spetsen för. Här kan vi verkligen dra nytta av hans långa erfarenhet på serviceområdet, både under själva uppbyggnadsprocessen och för vårt totala erbjudande på den nordiska marknaden.

Vaillant Group är en internationell marknadsledare inom värme- och ventilationsteknik. Kunder över hela världen erbjuds miljövänliga och energibesparande produkter som i huvudsak drivs med förnybara energikällor. Det familjeägda företaget grundades 1874 och har idag 16 000 anställda.

För ytterligare information, kontakta:
Rikke Bindslev Petersen – Nordisk marketingchef
+45 46 161 700
rikke.petersen@vaillant.com

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-15
Ny era av skärmaskinerSolcellsmätning och framtidens mätverktygHöj ribban med UGIMA®-XSlitsad U-formad genomföringVälj rätt tätningssats för din hydraulcylinder
2024-04-12
Varför långsammare stubbfräsar är bättre Tuffa miljöer kräver tuffa märkningarVikten av rätt montering och kapsling av chipÅtervinn dina använda blybatterierNYHET - Blixtljus 1570884
2024-04-11
Boxon i förarsätet Ständig incidenthante­ring och dåligt samarbete Kvantgenombrott 5G-router med inbyggt SIM-kortTransportfirma leder MC-återförsäljare till Europa
2024-04-10
4 fördelar med Maskinera auktionsförsäljningFördelar och funktioner för det nya vajersystemetSeiferts avfuktareNy STIHL produktions­anläggning i RumänienDåligt förberedda och övermodiga
2024-04-09
Upptäcka blixtsnabbt av­vikelser i era mätresultatTotal kabel- och kabelkedjelösningProblemfria timmar i nya hybridgrävarenLesjöfors först med SBTi-godkända klimatmålNytt från HEIDENHAIN