SÖNDAG 26 MAJ 2019

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

KIMO AB har öppnat upp ett nytt lager i Stockholm

Stockholm blir nu ett hämtlager av mätinstrument rikare.
Hämtlagret finns i KIMO Instruments lokaler i Kungens Kurva Stockholm. Nära avfart 151 från E4/E20 med en stor gratisparkering precis utanför huset är det enkelt och smidigt att hämta upp sin beställning. Beställ i webbshopen och kom förbi och hämta samma dag.

”Vi vill vara lättillgängliga och göra köpcykeln enkelt och snabb för kunden. Där ligger baktanken med placeringen i Kungens Kurva som är lätt att åka till samt bra med parkeringsmöjligheter. Då många av våra kunder finns i Stockholm känns detta som en satsning som kommer gynna många”, säger Stefan Bengtsson, VD.

Nu finns därmed både KIMO Instruments kalibreringslab samt lager i Stockholm med lätta möjligheter att besöka vid både hämtning och lämning av instrument samt hämtning av nyinköpta produkter. KIMO finns även i Göteborg med ett säljkontor.

Adressen för det nya lagret är:
KIMO Instrument Lager
Jägerhorns väg 10
141 75 Kungens Kurva

KIMO Instrument Sverige AB säljer och kalibrerar mätinstrument inom VVS och Industri.

För mer information, kontakta KIMO Instrument Sverige AB på 031-13 49 80.

Länk till film: www.youtube.com/watch?v=uQ2KQPd8AfM
Kontaktinformation
Postadress
Uggledals­vägen 15
42740 BILLDAL
Region
Göteborg
Västra Götalands län
Sverige
Orgnr:
556663-3169
Grundat: 2004
Anställda: 9
Välkommen till Kimo Instrument Sverige AB

Kimo Instrument säljer mätinstrument för industri, VVS och bygg. Exempel på instrument i vårt sortiment är: Fuktmätare, tryckmätare, värmekamera, avståndsmätare, temperaturmätare, varvtalsmätare, ljudmätare, luftflödesmätare, lufthastighetsmätare, fuktgivare, temperaturlogger, fuktlogger, CO2-mätare m m.

Alla våra produkter finns i vår webshop som ständigt uppdateras med nyheter. Här kan ni beställa era produkter och få leverans inom 24 timmar samt betala med faktura eller kort, vad som passar er bäst. Där finns även övrig information om utbildningar, våra event och annan information om företaget samt en chat där ni kan skicka frågor om sådana uppkommer.

Hämtlager finns i våra nya lokaler i Billdal. Parkering precis utanför huset så det ska vara enkelt och smidigt för våra kunder. Beställ i webbshopen och kom förbi och hämta varorna hos oss. I Stockholm, Kungens Kurva ligger vårt nyöppnade kalibreringslab. Lämna ert instrument på plats eller skicka det till oss.

Kontakta oss - Vi hjälper dig välja rätt instrument!

Agenturer

CS Instruments, Tyskland (Generalagent)
CS Instruments är ett tyskt tillverkningsföretag som är specialiserade på produkter för tryckluftssystem. I sortimentet finns produkter för flödesmätning, daggpunktsmätning, tryckmätning i tryckluftssystem. CS Instruments energiloggersystem är anpassade för energiövervakning enligt ISO 50001.
FLIR, Sverige
FLIR Systems är världsledande tillverkare av värmekameror. Produkter används och gör nytta inom mängder av applikationer runt om i världen. Som pionjär på marknaden för kommersiella värmekameror har FLIR levererat kameror till forskning, industri, polismyndighet och militär i över 50 år. Från förebyggande underhåll, tillståndsövervakning, icke-förstörande provning, forskning och utveckling, medicinsk vetenskap, temperaturmätning och termiska tester till polisarbete, övervakning, säkerhet och processkontroll erbjuder FLIR marknadens bredaste utbud av värmekameror såväl för nybörjare som för proffs. Med en väl utbyggd representation och många års erfarenhet bakom sig, erbjuder FLIR sina kunder oöverträffad service, marknadens bästa tekniska supportprogram och utbildning i världsklass för värmekameror och IR-system.
KIMO, Frankrike (Generalagent)
Kimo tillverkar och säljer mätinstrument för professionell användning inom industri och VVS, och har gjort så i 30 år. Tillverkning sker i huvudsak i Kimo:s ISO-certifierade fabrik i Frankrike. Alla komponenter och sensorer är av mycket hög kvalitet och varje instrument genomgår omfattande datoriserade tester för att garantera angiven noggrannhet. Spårbara kalibreringscertifikat medföljer instrumenten som standard.
Protimeter, USA
Protimeter är en av väldens största tillverkare av fuktmätare till byggindustrin. Genom ett stort sortiment av instrument och tillbehör så finns det produkter för alla behov när det gäller mätning av materialfukt, fuktkvot och fuktindikering för lokalisering av fuktskador i byggnader. Protimeter är väl beprövade instrument och produkterna är välkända för att ge pålitliga och noggranna mätresultat.

Kontakter

Stefan Bengtsson
VD
08-556 46600
Info@kimo.se
031-13 49 80
031-13 49 80
Linda Palm
-

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2019-05-21
Redskaparna premiärvisar stödkantläggare på MaskinExpoNytt sortiment av diamantklingor hjälper dig att kapa som en superhjälte och känna dig oövervinnerlig! Världspremiär för självkörande lastbil – med belysning från StrandsUtvecklare växlar upp med ny serie cylindriska kugghjul av plast Astra Hybrid från Idromatic ger högtryck och ånga på MaskinExpoCatrinelunds Gård går på djupet med gps-lösningar från Ag LeaderMagnus Hall ny ordförande för Eurelectric100 procent koldioxidfritt i alla större norska städer​Finjas golv ger elever en stabil grund att stå påRobot med känsla för skrotHastig ökning av gastankstationer för tung trafik i SverigeEnergiEngagemangs VD utsedd till årets företagarePiteå kommun satsar på elbussar
2019-05-20
CompuLab presenterar UCM-iMX8M-Mini Hemma hos Värmlands största spannmålsbondeVi hjälper Vitacon att hjälpa urinblåsepatienter.Ny online-auktion med Hilco IndustrialOEM Automatic presenterar världens första SIL 2/PLd radarsystemMatavfall lyfter flyget i ÖstersundDHL Express lanserar sin första regelbundna helautomatiska och intelligenta leveransservice via drönare i KinaSuccé-helg hos Märsta Förenade 4-5/5Andelen fossilt minskar i transportsektorn Tänker JAFO på miljön?Hon blir regionchef för Wästbygg AB i StockholmKompakta centrifugalfläktar för ventilationssystem med krav på höga tryck Power Circle i Almedalen​Mählers lanserar kraftfull sopvals för lastbil och hjullastare“Vi måste alltid kunna hålla oss rullande”Swegon vinner Stora Inneklimatpriset 2018 Schneider Electric går in som partner i ny centrumbildning - KTH Live-In LabNy försäljningschef för Purus SverigeRookie-VM och Champions Trophy i extremsporten Timbersports Profibus PA till Profinet
2019-05-17
Global hållbarhetssuccé besöker EmpackAffischer i egen design hos SkyltmaxSveriges ledande fönstertillverkare Elitfönster använder TOUGHBOOK för smidigare lagerhanteringLantmännens spannmålsanläggning i Hargshamn är invigdJohan Söderström utsedd till Europachef för Power GridsSTEMMER IMAGING AG firar framgångsrik debut på Deutche Börse inom marknadssegmentet Prime StandartLekang Group utser Logent till nordisk partner för Inbound Transport Management Global Safety DayRusning efter nya motorsågen MS 500iKlätterteknik investerar i fritid Stölder på byggarbetsplatser har ökat med 60 procentAnslut kablar upp 185 mm2 med Power-Turn-anslutningFord Mustang firar 55 år som nummer ett Samarbete med Citroën i samband med deras 100-årsjubileum för att leverera självkörande elektrisk mobilitet Comfort-bolaget Wiiks Rör i Storvik – utsedd till Sveriges bästa VVS-företag!Starka resultat under första kvartalet i Schneider Sustainability ImpactIKEA går med i Solelkommissionen Förvaltning av elnätstillgångarScandbio förhandlar om upphörd verksamhet vid fabriken i VaggerydHöga personalkostnader en stor utmaningLivsmedelsindustrins fem viktigaste frågor inför EU-valetNy VD och koncernchef i GAROPeter Flyckt tillträder som ny vd för Midroc MechanicalNytt samarbete mellan Funkwerk och Malux har etableratsAssemblin bakom unik cleantechanläggningInternationell gruvkonferens till SkellefteåHydroscand finansierar en bättre IT-miljö för elever i Sydafrika
2019-05-16
Wåhlins Skärteknik AB investerar i en laserskärmaskin från Bystronic.Nu rullar den självkörande lastbilen på allmän väg
Annonser