ONSDAG 18 SEPTEMBER 2019

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Klätterteknik investerar i fritid

Klättertekniks grundare och VD, Magnus Nordström, ser många fördelar med att bidra till ett mer aktivt liv för sina kollegor.
– Min vision av en bra arbetsplats är en plats där människor verkligen trivs och har skoj. För att lyckas med det krävs det mer än att ha trevliga kollegor berättar Magnus.

Listan, på vad som får människor att trivas på en arbetsplats kan göras lång. Den rymmer allt från personlig utveckling till att ha intressanta arbetsuppgifter. Det som nu Magnus vill uppmärksamma är balansen mellan arbete och fritid.

– Jag är övertygad att man behöver få tid och möjlighet till att utöva sin passion och hobby, för att trivas både på sitt jobb och privat. Allt hänger ihop, säger Magnus. En ”ventil” för återhämtning ger gladare kollegor, bättre stämning på jobbet och det går hand i hand med högre produktivitet och nöjda kunder.

Det är inte bara Klätterteknik som ”vuxit upp” under de sista 10 åren, medarbetarna har också sett sina liv förändras. Familj, barn, hus, större ansvar, högre arbetsbelastning och mer därtill gör ofta att ”ventilen” bortprioriteras och risken för att man hamnar i en nedåtgående spiral, som påverkar både jobb och fritid ökar.

– Genom att stödja två kollegor som är duktiga på att ta sig tid för sin passion och göra det möjligt för andra att följa dem, hoppas jag kunna inspirera fler medarbetare, men även våra följare i sociala medier, att göra samma sak, säger Magnus. Därför kommer vi en tid framöver kunna följa Aleksandar och Christian när det utövar sina passioner.

Aleksandar ställer i år upp i äventyrstävlingarna NIAR Ragnarök och Valhalla och Christian, som spenderar större delen av sin lediga tid på en cykel, förbereder sig för Cape Epic 2020.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2019-09-11
Världspremiär för Volkswagens nya elbil ID.3
2019-09-10
VBN Components finalist för tyska MM Maschinenmarkts innovationsprisThomas Johansson ny affärsområdeschef för Energi och Industri VästEnkel rörbearbetningGöranssons Maskiner AB i Staffanstorp samarbetar med Beck Maskin Sverige ABPeab bygger nya Storbron i SundsvallBränslecellsdriven dragtruck för framtidens flygplatslogistikNy miljöcontainer unik i att uppfylla uppdaterade krav Diac satsar på framtiden Jobbprognos för svensk industri bland de svagare i Europa​600 byggnadsvårdsexperter räddar miljönAbkati förstärker säljkåren i StockholmNya Hilti DSH 600-X motorkapMexichem - som Wavin är en del av - blir Orbia: To Advance Life Around the WorldFord kommer sälja fler elbilar än diesel- och bensinbilar tillsammans år 2022Nya produkter på ny mark När du vill ha raka svar! FLEX nya digitala vattenpass är här!Vad har olja, solpaneler, lithiumbatterier och en kompisklubb gemensamt?​Mobileye – förarens extra ögonEfterlängtad sliphjälp - ONE+ Batteridrivna FingerslipSnabbare produktion med konverterad nonwoven!Hager stärker sin säljorganisation med Jonas Becker Pressinbjudan: Advanced Biofuels Conference
2019-09-09
Kompakt smartness i ÖvikLesjöfors goes to HollywoodABB öppnar nytt högeffektslabb för lågspänningsprodukterLuna lanserar handverktyg för smidigare säkring Besök Diac Metal AB på Elmia underleverantörsmässaRiksarkitekten – starkt dragplåster till mässan Nordic Property ExpoConrad Elektronik erbjuder nu smidiga inköpslösningar för företagRollco firar 20 år!Sportkläder i återvunnen plast från havet vinner Textilias miljöstipendium 2019 Thermotransferskrivare för industriella applikationerIVL släpper bok om elavfall för gymnasietKramp och Oljan i Mellerud satsar på butik intill VästerrådaPeafowl Solar Power och Liqway vann SKAPA-priser för Uppsala länMed arbetsmiljö, miljö och kvalitet i fokus Kommunala initiativ positiva för elbilsutvecklingenVolkswagen och Northvolt bildar samriskbolag för batteriproduktion
2019-09-06
ABB-teknik ger seniorer möjligheten till självständigt och rikt livFem missuppfattningar om markbaserad reningNyheter från ABB för framtidens smarta hem och byggnaderHubSpot lanserar omdesignad appmarknadsplats Robotar och röststyrning – om kunden själv får väljaFreemelt tar in 15 MSEK i en investeringsrunda ledd av IndustrifondenMarknadens första batteridrivna sprayaggregat med utbytbara tankarHeidelbergCement och Equinor ingår avsiktsförklaringSchneider Electric Sverige rekryterar nya cheferJessica Petrini blir HR-chef för TyrénskoncernenTekniska Verken i Linköping AB digitaliserar elnätet ytterligare.Bockasjö och Swedavia hyr ut 46 000 kvm till Postnord TPLSå påverkas Norden av orkanen Dorian Circle K ska bli störst i Sverige på snabbladdning – lanserar egna laddareKemibranschen samlas i Lund 16-17 oktoberInnovativ drivteknik från ebm-papst Småländsk arkitektur bakom global batterifabrikSommarens hetaste byggprojekt - rykande färsk lista för hela Sverige!Karl Kloste ny inköpschef i SveviaRyobi lanserar flexibel lödning på ONE+batteri!Sydkoreanskt intresse för svensk fjärrvärmeteknik
2019-09-05
Kompetensförsörjning på agendan när Berendsen fick besökDu kommer väl?
Annonser