SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Lackdoor industri Ab i Frillesås investerar i ny produktionsutrustning från Hurco

"Vi har haft en lång relation med Nordiska Wemag och uppskattar deras service och kompetens"
Lackdoor industri Ab i Frillesås är marknadsledande på dörrar, fönster, fasadpartier, takkonstruktioner i stål och rostfritt stål för alla typer av byggnader även med klassning så som brand inbrott ,beskjutning och explosion.
Utifrån kundens önskemål designas, konstrueras och tillverkas allt från kompletta dörr och fönsterpartier , kompletta inredningar, bardiskar till avancerade vikbara säkerhets dörrar eller takkonstruktioner som lackas och monteras.

För att utöka möjligheterna att göra avancerade kundanpassade lösningar investerar nu Lackdoor industri i en Hurco VM10i.
"Med denna CNC styrda verktygsmaskin kommer vi kunna erbjuda mer avancerade komponenter i våra svets konstruktioner och samtidigt effektivisera vår produktion", säger Daniel Karlsson (Produktionstekniskt Ansvarig)

"Vi har haft en lång relation med Nordiska Wemag och uppskattar deras service och kompetens" fortsätter Daniel. "Det, i kombination med Hurcos fantastiska styrsystem gjorde valet av maskin lätt.
Vi bearbetar Sandwich konstruktioner i syrafast rostfria profil balkar som är fyllda med promatech( gips) eller MDF så Nordiska Wemags kompetens och bearbetningserfarenheter är avgörande för att vi får det att fungera."

Denna investering gör oss mer kompletta att möta våra kunders krav när det gäller Konstruktion, Svetskonstruktioner, Mekaniska lösningar , Lackering i vår lackerings anläggning till slutmontering.
Avslutar Daniel.
Maskinen är en Hurco VM10i med 11 Kw 10,000 rpm spindel och 660x408 x 508 i X Y Z, högtryck genom spindeln och Hurcos dynamiska fräsnings funktioner.
"Allt detta installerat ock klart med verktyg och skruvstycken för under 650´ är det bästa vi kunde hitta" tillägger Daniel Karlsson

Källa: Daniel Karlsson Lackdoor Industri AB
073 -3789481

På Bilden från vänster
Daniel Karlsson ( Produktions ansvarig)
Rafael Belof ( operatör)
Håkan Conradsson ( Nordiska wemag)

AB Nordiska Wemag
Gottskärsvägen 150 | SE-439 94 Onsala | Sweden Telephone +46 300-30294

http://www.nordiskawemag.se
www.hurco.com

Kontaktinformation
Postadress
Gottkärs­vägen 150
43994 Onsala
Besöksadress
Gottkärs­vägen 150
SE-43437 Kungsbacka
Region
Kungsbacka
Hallands län
Sverige
Organisationsnummer:
556776-1209
Grundat: 1971
Anställda: 4
Välkommen till Nordiska Wemag AB.

Import och försäljning av verktygsmaskiner, verktyg, stång- och rörhanteringsutrustning, arbets- och svetsbord.

Produkter/Tjänster :

Delningsapparater
Bruckner Dubbar
Hylsor
Rotationsstansar, rotationsstansmaskiner
Rörhanteringsmaskiner
Rörmontageverktyg, rörläggningsverktyg
Specialmaskiner för industrin
Spännhylsor
Spännverktyg
Stansar, stansmaskiner
Demmeler Svetsbord
Verktygsmaskiner


Välkommen att kontakta oss.

Agenturer

Auto Cell, Nederländerna
Topprestationer för Metall industrin Flexibla produktion celler, vi strävar efter spindel effektivitet på minst 80% för partier av 5 till 500 bitar med en upprepning faktor mindre än 50%. Tillsammans kan vi leverera Topprestationer som ni trodde aldrig är möjligt. Med Auto-Cell överträffar ditt företag sig själv.
BAUST (Generalagent)
BRUCKNER, Tyskland (Generalagent)
Bruckner är idag en av de ledande tillverkarna och en kompetent partner för "svarv-, slip- och medbringardubbar"
DEMMELER, Tyskland (Generalagent)
-Modulbaserat fixtursystem Demmeler har i mer än 30 år tillverkat och utvecklat maskinkomponenter, och har med sin forskning och erfarenhet tagit fram det unika 3D-svetsbordet som vi är nordenagentur för. Vårt 3D-svetsbord används av alla sorters svetsföretag och även inom möbelindustrin. Unikt är också att svetsbordet kan anpassas för olika uppsättningar, ben, ben med hjul, stativ eller saxbord för bästa möjliga arbetsmiljö. Svetsbordet är anpassningsbart för robotsvetsningar. Enkelt att använda utan verktyg, enkelt att underhålla och med rätt skötsel av bordet har man en mycket användbar, ergonomisk och ekonomisk arbetsplats. Demmelers 3-D system – man borde inte nöja sig med mindre.
EPPINGER, Tyskland
Eppinger Tillverkare av fasta/roterande verktygshållare. - långtgående idéer och den expertis som våra designers tillsammans med kompetenta ingenjörer och ledande tillverkningsmetoder gör Eppinger en oöverträffad kompetent affärspartner. framstående produkter, som visar kvalitet, precision och värde och kommer att bidra till produkt förstärkning och en minskning av per styck tillverkningskostnaden.
KESEL, Tyskland (Generalagent)
Kuggstångs fräsmaskiner
NANN, Tyskland (Generalagent)
NEUKOMM, Sydafrika (Generalagent)
SEMA, Tyskland (Generalagent)
Top Automazioni, Italien
Top Automazioni Tillverkare av stångmagasin där du ej behöver byta annat än matarhylsan, för dimension 1-110 mm, och för längder upp till 6 m t.c.

Kontakter

Linus Risne
Företagsledning
Joanna Risne
-
Daniel
0300-302 93
Johan Hedlund
Teknisk säljare
0733887702
0733887702

Filmer

Hurco

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-15
Ny era av skärmaskinerSolcellsmätning och framtidens mätverktygHöj ribban med UGIMA®-XSlitsad U-formad genomföringVälj rätt tätningssats för din hydraulcylinder
2024-04-12
Varför långsammare stubbfräsar är bättre Tuffa miljöer kräver tuffa märkningarVikten av rätt montering och kapsling av chipÅtervinn dina använda blybatterierNYHET - Blixtljus 1570884
2024-04-11
Boxon i förarsätet Ständig incidenthante­ring och dåligt samarbete Kvantgenombrott 5G-router med inbyggt SIM-kortTransportfirma leder MC-återförsäljare till Europa
2024-04-10
4 fördelar med Maskinera auktionsförsäljningFördelar och funktioner för det nya vajersystemetSeiferts avfuktareNy STIHL produktions­anläggning i RumänienDåligt förberedda och övermodiga
2024-04-09
Upptäcka blixtsnabbt av­vikelser i era mätresultatTotal kabel- och kabelkedjelösningProblemfria timmar i nya hybridgrävarenLesjöfors först med SBTi-godkända klimatmålNytt från HEIDENHAIN