ONSDAG 22 MAJ 2019

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Makita lanserar 2 st 18V värmejackor

Vindtäta och vattenavstötande. DCJ205Z och DCJ206Z har ett ytskikt av polyester, vilket gör dem vindtäta och vattenavstötande. DCJ206Z har även en avtagbar luva, mudd vid ärmarna, samt en krage fodrad i fleece.
Båda jackorna kan tvättas i tvättmaskin och går att torktumla – glöm bara inte att ta bort batterihållaren innan tvätt.

3 värmelägen och 5 värmezoner
Båda jackorna är utrustade med en på/av knapp med tre värmelägen. En LED indikator visar vilket läge som är aktiverat via en blå, vit och röd lampa. DCJ205Z och DCJ206Z har 5 värmezoner, 2 på bröstet och 3 på ryggen, för att ge bäraren så mycket värme som möjligt.

Upp till 35 timmars gångtid
Värmejackorna har upp till hela 35 timmars gångtid med ett 18V 6,0 Ah batteri, beroende på värmeinställning.

DCJ206Z – en ISO certifierad varseljacka
DCJ206Z är en varseljacka med reflexer, godkänd enligt EN ISO 20471, klass 3. Utmärkt när bäraren både behöver synas väl och hålla sig varm.

USB-port
Batterihållaren som kommer med DCJ205Z och DCJ206Z har även en USB-port som gör att användaren kan ladda sin mobil när jackan används.

Specifikationer DCJ205Z

⦁Inkluderar hållare för batteri.
⦁Gångtid: 8,5/14/35 h med ett 18V 6,0 Ah batteri.
⦁Vindtät och vattenavstötande.

Specifikationer DCJ206Z

⦁Inkluderar hållare för batteri.
⦁Gångtid: 8,5/14/35 h med ett 18V 6,0 Ah batteri.
⦁Vindtät och vattenavstötande.
⦁Avtagbar luva.
⦁Ytskikt i reflekterande material EN ISO 20471, klass 3.

Beräknad säljstart
Försäljning av DCJ205Z och DCJ206Z kommer att starta i mars.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2019-05-17
Ford Mustang firar 55 år som nummer ett Samarbete med Citroën i samband med deras 100-årsjubileum för att leverera självkörande elektrisk mobilitet Comfort-bolaget Wiiks Rör i Storvik – utsedd till Sveriges bästa VVS-företag!Starka resultat under första kvartalet i Schneider Sustainability ImpactIKEA går med i Solelkommissionen Förvaltning av elnätstillgångarScandbio förhandlar om upphörd verksamhet vid fabriken i VaggerydHöga personalkostnader en stor utmaningLivsmedelsindustrins fem viktigaste frågor inför EU-valetNy VD och koncernchef i GAROPeter Flyckt tillträder som ny vd för Midroc MechanicalNytt samarbete mellan Funkwerk och Malux har etableratsAssemblin bakom unik cleantechanläggningInternationell gruvkonferens till SkellefteåHydroscand finansierar en bättre IT-miljö för elever i Sydafrika
2019-05-16
Wåhlins Skärteknik AB investerar i en laserskärmaskin från Bystronic.Nu rullar den självkörande lastbilen på allmän vägLesjöfors köper holländska fjäderföretagen Tribelt och De SpiraalPeab Asfalt vinner kontrakt i Växjö kommunTre nya kursnyheter till hösten inom plastsvetsningBerendsen lanserar 2018 års hållbarhetsrapport E.ON förvärvar CoromaticScantruck drar till skogsArtificiell intelligens eftertraktad innovation Vattenfall tar plats i styrelsen för Swedish Green Building CouncilMercedes-Benz Trucks årets generalagent för andra året i radDubbelvinst för Sweco när järnvägen i Boråsområdet ska rustas uppÅngströmlaboratoriet vid Uppsala universitet expanderarÖkat antal lastbilstransporter i inrikestrafikenFerry Svan och Emil Hansson laddar för rekord i Champions Trophy och Rookie-VM ebm-papst fläktserie AxiBlade utökasNya Opel Movano - med hög säkerhet och flexibilitetVolvo omkörd på topplista för begagnade bilarVilka av de 10 finalisterna vinner årets viktigaste elbilspris? Carin Stoeckmann ny ordförande för Sveriges Byggindustrier
2019-05-15
Intercut förstärker sin avdelning för eftermarknadDigitalisering, AI och innovationsfokus på VitalisSuccéstart för EdmoLift i DanmarkPolestar 2 världsturné kommer till Europa Besiktningstekniker till Opus i KarlskronaSju steg som framåtblickande företag tar i sin digitaliseringsresa Volvo Car Group tecknar avtal med CATL och LG ChemVärmlandsföretaget Cellcomb gläds åt unikt EU-stödCramo AB och Besqab AB förnyar sitt mångåriga samarbeteBilfinger erhåller order för FUCHS-koncernens expansionNya BMW 8-serie Gran Coupé – här är första glimtenHydroscand lanserar SlangExpress MCKiwa Inspecta går samman med FORCE Technology Sweden FIA-studie oroas över tillgång till fordonsdatanCanon visar innovationer inom storformatsgrafik på FESPA 2019Viktiga beslut för Volkswagen-koncernens framtid
2019-05-14
Enad förändringskraft bland utställare och besökare under årets ElfackVilka utmaningar finns inom gängning?Konfigurera och beställ slangsatser för CEJNs högtryckshydraulikLKs svenska logistikcenter blir koldioxidneutraltGlobala samhällstrender gynnas av 3D-printingVärldens första sollcellsdrivna passagerarbil är härScantruck och Söderberg & Haak redo för Maskinmässa RosersbergAllt fler gör sig oberoende av priser på fossila bränslenBlåkläder byter logotype - Om Sverige vinner hockey-VMRekordminskning av biodrivmedel 2018Anders Borg: "2020 kommer bli en svår prövning för den svenska modellen”
Annonser