SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Med en händelsrik start på året

Efter att nu ha varit verksam i Helge Nyberg AB under två månader kan jag bara jag bekräfta och förstärka de första positiva intrycken jag fick av verksamheten, våra medarbetare, våra produkter och lösningar.
Helge Nyberg AB är på många sätt ett föredöme och har en stark företagskultur och goda värderingar som väl återspeglas genom hur vi agerar gentemot varandra som kollegor, våra kunder och våra leverantörer. Göran Nylén, vd Helge Nyberg AB

Den rådande osäkerheten angående hälsoläget och det faktum att risken för en samhällsomfattande spridning av Covid-19 (Corona) viruset nu bedöms som mycket hög, påverkar givetvis hur vi agerar både internt och externt. En löpande riskbedömning pågår för att vi ska kunna agera i tid och minimera negativa effekter på verksamheten. Det viktigaste är självfallet våra medarbetares, kunders, partners och leverantörers hälsa.

Vi har genomfört åtgärder för att säkra vår egen materialförsörjning och ser inte risken att vi inte kommer att klara behoven för materialomsättning i egen produktion de närmaste månaderna.

Den utåtriktade verksamheten med resor, kundbesök och andra säljaktiviteter påverkas direkt, också då vi självfallet respekterar de regler och begränsningar våra partners och kunder infört.

Bland annat så ställdes den internationella mässan LogiMAT 2020. Detta var inte ett oväntat beslut då den var tänkt att samla flera av de ledande aktörerna i branschen med ett stort besökarantal. Under rådande omständigheter hade det varit direkt olämpligt och hälsofarligt att samla så många människor från så många olika länder under ett och samma tak.

Vi kommer inte att vara overksamma utan arbetar vidare med andra kanaler och andra verktyg, andra sätt att kommunicera och marknadsföra oss.

Helge Nyberg AB kommer fortsättningsvis att vara Open For Business och fokuserat jobba med att leverera branschens bästa och smartaste lösningar för intern materialhantering, som de specialister vi är.

Vi kommer att vara helt öppna och transparenta med vad vi gör och vilka åtgärder vi sätter in för att minimera risker. Allt för att alla ni som agerar som partners, kunder eller leverantörer till oss ska kunna vara förvissade om att vi gör vad som är möjligt och nödvändigt i den här ganska unika och påfrestande situation som de flesta företag och organisationer befinner sig i.

Följ oss gärna via sociala nätverk såsom LinkedIn, Facebook och Instagram. Vi kommer att uppdatera information löpande.

NYHET! Premiär för gående dragare
Lättkörd och smidig dragtruck som är designad för att enkelt och säkert flytta tunga laster på hjul. Ergobjörn® TW-serien är en gående dragare som underlättar tungt arbete och hjälper till att förebygga ohälsa och olycksfall. De kan hantera last på upp till 2 ton med minimal ansträngning.

Ergobjörn® TW-12 och TW-20 gör livet lättare.
Läs mer om våra gående dragare
https://helge-nyberg.se/produkter/truck-och-vagn/gaende-dragare?pe_data=D434450417240465E4A7449435D4771%7C26312176

Helge Nyberg AB
Industrivägen 2
SE-523 90 Ulricehamn
Phone +46 321 263 00
Mail: info@helge-nyberg.com
Website: www.helge-nyberg.se

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-15
Ny era av skärmaskinerSolcellsmätning och framtidens mätverktygHöj ribban med UGIMA®-XSlitsad U-formad genomföringVälj rätt tätningssats för din hydraulcylinder
2024-04-12
Varför långsammare stubbfräsar är bättre Tuffa miljöer kräver tuffa märkningarVikten av rätt montering och kapsling av chipÅtervinn dina använda blybatterierNYHET - Blixtljus 1570884
2024-04-11
Boxon i förarsätet Ständig incidenthante­ring och dåligt samarbete Kvantgenombrott 5G-router med inbyggt SIM-kortTransportfirma leder MC-återförsäljare till Europa
2024-04-10
4 fördelar med Maskinera auktionsförsäljningFördelar och funktioner för det nya vajersystemetSeiferts avfuktareNy STIHL produktions­anläggning i RumänienDåligt förberedda och övermodiga
2024-04-09
Upptäcka blixtsnabbt av­vikelser i era mätresultatTotal kabel- och kabelkedjelösningProblemfria timmar i nya hybridgrävarenLesjöfors först med SBTi-godkända klimatmålNytt från HEIDENHAIN