TISDAG 25 JUNI 2019

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Midroc Europe utses till Årets Innovatör!

Under prisutdelningen Talent Excellence Awards som anordnades den 3 oktober utsågs Midroc till Årets innovatör inom Employer Branding.
Prisutdelningen, som anordnas av Universum, belönar företag som har varit särskilt framgångsrika i att kommunicera sitt arbetsgivarvarumärke till unga talanger. Under prisutdelningen utsågs Midroc till Årets Innovatör inom Employer Branding, med motiveringen:

“Detta företag har haft en mycket tydlig kontinuitet i frågorna och förankring i ledningen. Detta har lett till starka och hållbara resultat. Det imponerade med företaget, tycker vi, är att man har ett tydligt perspektiv på frågorna såväl externt som internt. Det ger en väldig stark trovärdighet i arbetet. Man bedriver ett stort antal innovativa åtgärder årligen för att stärka sitt arbetsgivare varumärke såväl externt som internt.

Vi tror och hoppas därför att detta företag kommer att inspirera många andra eftersom det helt enkelt är på detta vis som man skall arbete med employer branding.”

En av framgångsfaktorerna för Midrocs employer branding-arbete är att det interna kulturarbetet länge varit en prioriterad fråga. Det strategiska och systematiska kulturarbetet inleddes redan 2008 bl a genom etableringen av den interna affärsskolan Midroc Business School och har sedan dess varit en självklar del i strategiarbetet. Dessutom är kulturarbetet inte något som drivs enbart av HR-avdelningen, koncernledningen har varit involverad och engagerad i utvecklingen sedan starten och har sett till så att hela organisationen är delaktig i kulturarbetet.

Moa Wennström är HR Manager på Midroc Europe och tror att det är den unika företagskulturen som ligger till grund för det framgångsrika employer branding-arbetet.

- Grundstenen i vårt employer branding-arbete är vår unika företagskultur och vårt dedikerade arbete med att utveckla den. Vi är väldigt glada att vår interna kultur, som präglas av samarbete och utveckling, även ger resultat som syns även utanför vår organisation, säger Moa.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2019-06-19
Hyundai lanserar 44 nya miljöbilar och smartphone-teknologi som låter föraren kontrollera demNy arbetschef och projektledare inom Svevias asfalttillverkningVirtual reality testas i SSGs kurserNy kartläggning synliggör utmaningarna med plastSweco ser över masshanteringen och dess klimatpåverkan i OstlänkenHydroscand lanserar pneumatisk PU-slangSmarta elnät ”ett smörjmedel” för omställningenMetsä Group deltar i utvecklandet av utrustning för släckning av skogsbränderVolvokoncernen skriver partneravtal med NVIDIA
2019-06-18
Storsatsning i nya lokaler för Ahlsell NorrköpingABB tillhandahåller högeffektsladdning för en ny era av e-mobilitet i SkandinavienNy IT-infrastruktur på Stockholms skolor för säkrare och pålitligare driftInnovation och kraft att förändra – nu satsar vi mot Elfack 2021!Stora förbättringar och framsteg i Lesjöfors ChinaVatten på landet – avlopp och hälsoskydd med ett sinande grundvattenSTEMMER IMAGING fortsätter sin expansionArbetsskador ökar med inhyrd och säsongsanställd personalNytt resultatrekord för Dachser Nordic EC-fläktar med integrerad effektfaktorkorrigeringMitsubishi presenterar Dendo Drive HousePorsche 718 Spyder och 718 Cayman GT4 med sexcylindriga boxermotorerBelysningsexperten Strands: här är årets mest innovativa nyheterJoakim förstärker Merlos servicemarknad.Modernisering och ökat behov av effektivisering största anledningarna till byte av affärssystemBiltema lanserar miljövänligare bärkassarMetod identifierar osynliga skarvar inför lasersvetsningNorton lanserar en rak pneumatisk slipmaskin med mycket kraft i en liten kostymNya Renault ZOE - tar 100 % eldrift till en ny nivåRetursystem Byggpall har stärkts i byggbranschens reviderade riktlinjerUlf Zenk lämnar Lantmännen
2019-06-17
​Säkrare lastning av intermodala enheterNomo förvärvar JokiLaakeriABB-teknik bidrar till Sveriges största solcellsparkSnowflake finns nu tillgängligt på Microsoft Azure GovernmentNy undersökning visar på brister i inventeringen av fastigheters brand- och säkerhetsbehov​Innovation i fokus på Start Up Area Varför behövs miljöhjältar? Vi har 22,5 miljoner anledningar...Preems satsning ger ännu mer grön dieselVäxjö Energi samarbetar med ledande laddoperatörFacit och fusk i SSG Entre undantag inom industrin STIHL MS 500i W tog silver i SkogsElmias Innovation Award 2019 Subaru utvecklar elbilSveriges Byggindustrier välkomnar utredning om kommunala särkravUnderhållsstopp och investeringar hos Smurfit Kappa Piteå”Klimatförändringarna påverkar affärerna” Wibax på BIOBASE konferensSvea Vind Offshore nytt partnerföretag i Power CircleVVS-metoder klar med ny försäljningsanläggning åt PorscheVågleverantören Flintab AB och norska Reknes AS inleder marknadssamarbete ALPINE A110S - Ny sportigare versionTvå elever vid Strömbackaskolan belönade med Bygmastipendiet
2019-06-14
Säkerheten inom laserprocessen är en viktig och global frågaZIWA Mekanisk Tillverkning AB har investerat i en bäddfräsmaskinABB stöttar Sydkoreas grönare framtidSchneider Electric lanserar PowerTag ControlPeab Asfalt vinner 85-miljoners kontraktGodstrafik som bidrar till ökad biologisk mångfaldSmarta logistiklösningen i ArenastadenHolms sopar 144.000 varv runt VätternGrattis Sjöbo till Sveriges största solcellspark!Logger med GPSTvå elever vid Sundsvalls gymnasium belönade med Bygmastipendiet
Annonser