ONSDAG 22 MAJ 2019

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

MOHV Halmstad är Årets Kontor

Marcus Hilbertsson, Emil Jensen och Patrik Frimodig på MOHV Halmstad ​​– Årets Kontor 2018.
MOHV Halmstad är det kontor som under det gångna året utmärkt sig mest och tar hem priset Årets Kontor 2018. Med sitt strategiska tänk, hårda arbete och positiva resultat är kontoret ett föredöme för hela kedjan.

Under MOHV Awards i januari delades priser ut till de mäklare och kontor i kedjan som lyckats bäst och haft starkast utveckling under året som gått. Priset Årets Kontor gick till MOHV Halmstad som med sin dedikation och precision färgat den lokala bostadsmarknaden lila och haft en kraftfull och framgångsrik omsättningsökning redan under sitt andra verksamhetsår.

– Att få ett pris i Sveriges vassaste mäklarkedja betyder väldigt mycket för oss, säger Patrik Frimodig som är Franchisetagare på MOHV i Halmstad. Vi jobbar och tror stenhårt på det vi gör så det känns jätte kul att just vi fick det här priset.

Beskriv kort hur 2018 sett ut och vad det var som ledde till utmärkelsen.

– Vi har gjort bedömningar om marknaden och konkurrens och utefter det lagt upp en plan. Där värderade och fokuserade vi framförallt på våra styrkor och svagheter. Sedan har vi vågat köra på vår taktik fullt ut, trots yttre påverkan.

Vad är ert framgångsrecept?

– Vårt engagemang, våra unika visningsupplägg samt vår vassa marknadsföring. Vi tror på det vi gör och har roligt på jobbet, varje dag.

Hur ser ert mål ut för 2019?

– Tillväxt, både i marknadsandelar och i organisationen. Vi utökar med en mäklare i början av året och skapar därmed en "ny grupp". Det är viktigt att alla arbetar för varandra, det gör oss oslagbara.

Viktor Sandberg
Marknadsanvarig
Marknad, Digitala medier, PR
viktor.sandberg@mohv.se
0722244985

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2019-05-17
Ford Mustang firar 55 år som nummer ett Samarbete med Citroën i samband med deras 100-årsjubileum för att leverera självkörande elektrisk mobilitet Comfort-bolaget Wiiks Rör i Storvik – utsedd till Sveriges bästa VVS-företag!Starka resultat under första kvartalet i Schneider Sustainability ImpactIKEA går med i Solelkommissionen Förvaltning av elnätstillgångarScandbio förhandlar om upphörd verksamhet vid fabriken i VaggerydHöga personalkostnader en stor utmaningLivsmedelsindustrins fem viktigaste frågor inför EU-valetNy VD och koncernchef i GAROPeter Flyckt tillträder som ny vd för Midroc MechanicalNytt samarbete mellan Funkwerk och Malux har etableratsAssemblin bakom unik cleantechanläggningInternationell gruvkonferens till SkellefteåHydroscand finansierar en bättre IT-miljö för elever i Sydafrika
2019-05-16
Wåhlins Skärteknik AB investerar i en laserskärmaskin från Bystronic.Nu rullar den självkörande lastbilen på allmän vägLesjöfors köper holländska fjäderföretagen Tribelt och De SpiraalPeab Asfalt vinner kontrakt i Växjö kommunTre nya kursnyheter till hösten inom plastsvetsningBerendsen lanserar 2018 års hållbarhetsrapport E.ON förvärvar CoromaticScantruck drar till skogsArtificiell intelligens eftertraktad innovation Vattenfall tar plats i styrelsen för Swedish Green Building CouncilMercedes-Benz Trucks årets generalagent för andra året i radDubbelvinst för Sweco när järnvägen i Boråsområdet ska rustas uppÅngströmlaboratoriet vid Uppsala universitet expanderarÖkat antal lastbilstransporter i inrikestrafikenFerry Svan och Emil Hansson laddar för rekord i Champions Trophy och Rookie-VM ebm-papst fläktserie AxiBlade utökasNya Opel Movano - med hög säkerhet och flexibilitetVolvo omkörd på topplista för begagnade bilarVilka av de 10 finalisterna vinner årets viktigaste elbilspris? Carin Stoeckmann ny ordförande för Sveriges Byggindustrier
2019-05-15
Intercut förstärker sin avdelning för eftermarknadDigitalisering, AI och innovationsfokus på VitalisSuccéstart för EdmoLift i DanmarkPolestar 2 världsturné kommer till Europa Besiktningstekniker till Opus i KarlskronaSju steg som framåtblickande företag tar i sin digitaliseringsresa Volvo Car Group tecknar avtal med CATL och LG ChemVärmlandsföretaget Cellcomb gläds åt unikt EU-stödCramo AB och Besqab AB förnyar sitt mångåriga samarbeteBilfinger erhåller order för FUCHS-koncernens expansionNya BMW 8-serie Gran Coupé – här är första glimtenHydroscand lanserar SlangExpress MCKiwa Inspecta går samman med FORCE Technology Sweden FIA-studie oroas över tillgång till fordonsdatanCanon visar innovationer inom storformatsgrafik på FESPA 2019Viktiga beslut för Volkswagen-koncernens framtid
2019-05-14
Enad förändringskraft bland utställare och besökare under årets ElfackVilka utmaningar finns inom gängning?Konfigurera och beställ slangsatser för CEJNs högtryckshydraulikLKs svenska logistikcenter blir koldioxidneutraltGlobala samhällstrender gynnas av 3D-printingVärldens första sollcellsdrivna passagerarbil är härScantruck och Söderberg & Haak redo för Maskinmässa RosersbergAllt fler gör sig oberoende av priser på fossila bränslenBlåkläder byter logotype - Om Sverige vinner hockey-VMRekordminskning av biodrivmedel 2018Anders Borg: "2020 kommer bli en svår prövning för den svenska modellen”
Annonser