TORSDAG 21 MARS 2019

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

MOHV Halmstad är Årets Kontor

Marcus Hilbertsson, Emil Jensen och Patrik Frimodig på MOHV Halmstad ​​– Årets Kontor 2018.
MOHV Halmstad är det kontor som under det gångna året utmärkt sig mest och tar hem priset Årets Kontor 2018. Med sitt strategiska tänk, hårda arbete och positiva resultat är kontoret ett föredöme för hela kedjan.

Under MOHV Awards i januari delades priser ut till de mäklare och kontor i kedjan som lyckats bäst och haft starkast utveckling under året som gått. Priset Årets Kontor gick till MOHV Halmstad som med sin dedikation och precision färgat den lokala bostadsmarknaden lila och haft en kraftfull och framgångsrik omsättningsökning redan under sitt andra verksamhetsår.

– Att få ett pris i Sveriges vassaste mäklarkedja betyder väldigt mycket för oss, säger Patrik Frimodig som är Franchisetagare på MOHV i Halmstad. Vi jobbar och tror stenhårt på det vi gör så det känns jätte kul att just vi fick det här priset.

Beskriv kort hur 2018 sett ut och vad det var som ledde till utmärkelsen.

– Vi har gjort bedömningar om marknaden och konkurrens och utefter det lagt upp en plan. Där värderade och fokuserade vi framförallt på våra styrkor och svagheter. Sedan har vi vågat köra på vår taktik fullt ut, trots yttre påverkan.

Vad är ert framgångsrecept?

– Vårt engagemang, våra unika visningsupplägg samt vår vassa marknadsföring. Vi tror på det vi gör och har roligt på jobbet, varje dag.

Hur ser ert mål ut för 2019?

– Tillväxt, både i marknadsandelar och i organisationen. Vi utökar med en mäklare i början av året och skapar därmed en "ny grupp". Det är viktigt att alla arbetar för varandra, det gör oss oslagbara.

Viktor Sandberg
Marknadsanvarig
Marknad, Digitala medier, PR
viktor.sandberg@mohv.se
0722244985
2019-03-18
Enzymex produkt EcoCoat skapade ett enkelt och smidigt samarbeteTrender och inspiration när Vårmässan i Malmö fyllde 20 år
2019-03-15
Cranab köpte sju Matrix på ett brädeHur ett litet projekt gör världen till en bättre platsEasyPark utsedda till ett av Sveriges mest välskötta företagClaremont stärker helhetserbjudandet inom E-handel med ny VDJM förvärvar fastighet i Fålhagen, UppsalaVi skapar järnvägshistoria med OstlänkenStabilt och starkt resultatTomas Hansson har utsetts till ny vd i SamtransTrimble presenterar Tekla 2019 BIM-programvarulösningarMedaretarengagemang skapar förbättringar för terminalenAxfood fasar ut engångsartiklar av plastJernbro stärker sin kompetens med nytt förvärvAP-batterier från STIHL får högre kapacitet och ny design Global tillverkare av land- och luftburna transport­medel tecknar ramavtal med KeyManÄpple- och apelsinrester kan bli ätbar bioplastVIVAB och Veidekke inleder samarbete inför byggnation av nytt vattentorn i Varberg Tolv företag utses till 2019 Sweden’s Best Managed CompaniesSvenska cleantechbolag startar utsläppsfri taxitjänst i IndienEkolog får Umeå kommuns vetenskapliga pris 2019GKN ledde delegation från SAI i Sveriges riksdagTeracom har slutfört förvärvet av Net1
2019-03-14
Vikten av att gå en plastsvetsutbildning hos GPAArval: Stark organisk tillväxt 2018Vi vill effektivisera byggbranschenNy simulator prövar trafikmiljö för fotgängareNy antenn för snabbare fordonsroutrarDen medvetna maskinenNya program och ett nytt, unikt utbildningskoncept i Högskolan i Halmstads utbud nästa år HiKOKI satsar vidare på kraft och ergonomiMakita lanserar batteridriven 12V luftpump triflex® R 3D-kabelkedja för robotapplikationerStora Enso investerar S:t Eriks hållbara Ecofog – en del av Årets Bygge 2019?NCC bygger 111 lägenheter åt Riksbyggen i Täby ParkHenkels process hjälper ölfatstillverkare höja produktkvaliteten.Nytt techbolag ska dubblera värdet på Sveriges fastighetsbeståndFounders Alliance har glädjen att presentera finalisterna till Årets Unga Entreprenör 2019Laddbox på köpet vid beställning av elbil – laddar 80 procent snabbare än standardladdningKGK Workshop erbjuder renare luft på jobbetCancerframkallande rök ignoreras på arbetsplatserNy marknads- och kommunikationschef på Schneider Electric i Sverige
2019-03-13
Tioårsjubilerande SMV Verktyg växer Den industrialiserade världen står inför en akut brist på arbetskraftBesiktningstekniker till Opus i KumlaNytt ABK-supplement för smidigare och tydligare Construction Management-upphandlingarLimac FormPlast slår ett slag för miljösmarta och närproducerade plastprodukterCamfils luftfilter från Trosa - globala på ISH Frankfurt 2019Volkswagen-koncernen planerar för 22 miljoner elbilar på tio årGrönt ljus för självkörande transporter på allmän vägFull fart framåt!Makita lanserar 2 st 18V värmejackor​Omställning Energisverige på årets Power Circle Summit – Är det evolution eller revolution som gäller?Märsta Förenade vill inte vara en del av dödsstatistiken! Engcon lanserar ny serie lågflödeskrävande markvibratorer för grävmaskiner – kan drivas via tiltrotatornNy generation batterier optimerar trädgårdssysslornaNya företag satsar på MaskinExpoFords nya appar gör det lätt att hitta rätt i trafikenTuffare konkurrens kräver ökad standardiseringBRA lanserar sin första klass: BRA Miljö Class
Annonser